FK Partizan

1. Kakva je debilčina ovaj Lazar jebote...

2. ovaj petrović je meni otkrovenje, za mene je prvi golman! dečko brani kao car, kontroliše prostor sto puta bolje od stojketa

3. Jebem ti babetine. Pa ne mogu da verujem šta se dešavalo drugo poluvreme! Pa ovo je užas. Ko da je neko zamenio igrače na terenu. Jebote ni jedna prilika. Odrali nas cigani zasluženo...

4. Ја након овог дербија не могу да се не отмем утиску да су циганштуре и једни и други. Марковић је требало да добије црвени за оно, а Вешовић да добије други жути јер се ваља као кретен. Па јебем га, Тајсон да га је ударио пре би устао, а не оно нејако дете.

Што се тиче дербија, били сте много бољи у првом полувремену, вероватно зато што је Сале Јанковић пичкетина, па опет није смео да крене мушки на вас. И чим смо дали трећи повукли смо се као шупчине, иако сте ви били у нокдауну, и самим тим смо вас вратили у живот, тако да ми је јако криво што ће он још остати на клупи.

Игра и једних и других на моменте јако добра, на моменте катастрофална, једино не могу да се отмем утиску да је једини фер плеј играч на терену данас био мали Мићко и, о ироније, Лола у доста доброј мери.

Све у свему, није бачених сат и по као неки старији дербији, тако да сам задовољан.

5. videla se igra u 1. poluvremenu, 2. je prodato, zvezda po igri zasluzuje i vecu razliku...izludeo sam kolko se onaj vesovic valjao po terenu, za to minimalno zuti, a i onaj markovic sto ga cvoknuo, krajnje retardirano(potpuno opravdan zuti)..isto me mnogo nerviralo sto zvezdini igraju grubo a sudija to pusta, ali verovatno je i sto sam ja pristrasan...u svakom slucaju, kad bi se spojila igra pfc-a iz prvog i zvezde iz 2. pluvremena, bila bi super utakmica, i, za razliku od proslih nekoliko derbija, nije mi ni malo krivo sto sam gledao..

6. E jebi ga sad, odakle ti to je da je drugo poluvreme prodato.

7. Ovo je Vermezov poraz, 1 kroz 1. Kad smo primili drugi gol morao je reagovati da trzne ekipu. Ne, čekaj zadnjih 5 minuta pa mijenjaj...

8. videla se igra u 1. poluvremenu, 2. je prodato, po igri yasluyuju i vecu razliku...

Иди дељи дрво. Не лупај. Исто тако се видела разлика између Звезде у првом и Звезде у другом полувремену. Прво су одиграли као пичкетине.

9. Која Звезда, људи? Па играли смо против ФМП-а. Шта се сад ови звездаши шире по свим сајтовима, није ми јасно.

10. Срето, све је то лепо, али брате, прописно је сморило форсирање ФМП-а. Јеботе, дајте мало креативности у прозивкама. :)

11. Prvo polluvrijeme smo vas oduvali i na tribinama i na terenu. Drugo poluvrijeme je neshvatljivo. Ne kontam. Jednostavno mi nije jasno.

12. Прво полувријеме ви на трибинама и на терену друго ми. Фала богу па коначно добар дерби са пуно голова. Усро га Вешовић са симулирањем на ком би му позавидио Филипо Пипо Офсајд Инзаги.

13. Реме, немој тако. Није ми циљ био да будем креативан, него да искажем своје чуђење.

14. Скочко, ни Звезда ни Партизан нису у стању да одиграју 90 минута квалитетно. Поготову ако има голова. И ту није проблем физичка спрема, него ови полутренери који нас воде. Па јеси извалио Звезду од трећег гола. Као пичке, одмах сви на своју половину. Слично је и Партизан одрадио, с тим што су Звезду два пута вадили из срања усерски голови. Да није тада постигла онакав други гол, не би га дала за три дана.

15. Е да, да не заборавим, овај вам је бољи од Стојкета дупло (без зајебанције, није могао да брани ништа од онога).

16. Напокон добар дерби. Криво ми што нисмо искористили добру игру у првом полувремену и њихову смушеност, могли смо да их напунимо па да будемо мирни.
    Одбрана у обе екипе шупља, они сами себи утерују а нама Милијаш даје гол главом.

17. Još kako Vermeza da likvidiramo neđe na Fruškoj gori....

18. Reme, Petrovic je lose bio postavljen kod gola Milivojevica. Ne znam da li bi odbranio da je bio na gol liniji, ali onako na petercu nije imao nikakve sanse.