Људи ово је историјски резултат! Два бода у Европи нису мала ствар. Још, ако се узме у обзир да смо те бодове узели против величина као што су Нефчи и Нефчи (по један) , онда ови ремији још више добијају на значају. Овај тим има будућност, на челу са Вермезовићем који је тактички перфектан стручњак. Браво за гол Митровићу. И за црвени. Како смо их само јебали црвеним, хехе. Ако. Јеби носоњу, уноси нам немир у екипу. Поздрав за Драгана Ђурића, најбољег председника фудбалског клуба на свијету. Ђуро не буди подложан провокацијама и којекаквим кулоарским причама, само храбро, само храбро. Жалимо се, а нисмо свјесни колико нам је добро. Па чак сте нам довели и генералног спонзора. Истина, мораћемо да купујемо "Лав" да би добили толико очекиване столице, али Боже мој (ОВО ЈЕ СРБИЈА НАРОДЕ ПА ЈЕ И ОВО ОДЛИЧНО?!) . Имате њух за добар посао. То се види из далека. Нова директорка маркетинга показује да се у Партизану добро ради, хехе. Поздравите Рамаданија, ако га видите и захвалите му што је избацио оволико репрезентативаца. Поготово Шћеповиће, они ће нам бити ослонац у репрезентацији. Онај Марко је нови Ибра, само да мало поради на реализацији, али то је тај тип играча. Хвала и за беспрекорну трансфер - политику. У Партизану се ради домаћински. Хвала за Настасића, Јоветића, Љајића, Сулејманија... ИМАМО НА КОГА ДА СЕ ПОНОСИМО! СРВИЈА СРВИМА!
“Dečko verovatno ima neki problem u glavi. Nemam nikakav problem sa njim. Sve igrače i rukovodstvo Partizana sam dočekao kako dolikuje i mislim da niko ne može da mi uputi ružnu reč. Čestitam im na osvojenom bodu, a ako za njega moram da kažem nešto, onda je to samo jedna reč – ‘indijanac’. Ništa više”, rekao je Stamenković.
Стамена курва незадовољна што је Мићко није више силовао.
МИТРОВИЋ КАРАО ЦИГАНА НАФЧИЈА!
MITROVIĆ PENETRIRO U NEFČIJU!!!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201211/549858/micko-sta-radis.jpg
ПЛУС И ЗА ОДАБРАНЕ !
NEFČIJA IZ BAKU
DOBILA U KAKU!!!!
Следећи пут се шишам к'о Мићко! МИЋКО ИДОЛ МЛАДИХ!!!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201211/549860/nisam-ga-vadio-iz-nef.jpg
Колко их је јебо значи није им добро.
OPAAAA Istorijski remi, oooooo! Pada Rubin u Beogradu!
Mitrović izuo gaće i onda nasilno krno kitu Nefčiji u dukat.
Који желе све и одмах лоло
Koe rekcije nakon (k)iksa, realno ovo smo morali dobiti, ali nema veze, MICKO GA STAVIO STAMENOJ U DUPE PA U USTA ES TU MAUT!!!!!
JEBALI SMO NEFCIJE 1!!!!!!!1
Људи ово је историјски резултат! Два бода у Европи нису мала ствар. Још, ако се узме у обзир да смо те бодове узели против величина као што су Нефчи и Нефчи (по један) , онда ови ремији још више добијају на значају. Овај тим има будућност, на челу са Вермезовићем који је тактички перфектан стручњак. Браво за гол Митровићу. И за црвени. Како смо их само јебали црвеним, хехе. Ако. Јеби носоњу, уноси нам немир у екипу. Поздрав за Драгана Ђурића, најбољег председника фудбалског клуба на свијету. Ђуро не буди подложан провокацијама и којекаквим кулоарским причама, само храбро, само храбро. Жалимо се, а нисмо свјесни колико нам је добро. Па чак сте нам довели и генералног спонзора. Истина, мораћемо да купујемо "Лав" да би добили толико очекиване столице, али Боже мој (ОВО ЈЕ СРБИЈА НАРОДЕ ПА ЈЕ И ОВО ОДЛИЧНО?!) . Имате њух за добар посао. То се види из далека. Нова директорка маркетинга показује да се у Партизану добро ради, хехе. Поздравите Рамаданија, ако га видите и захвалите му што је избацио оволико репрезентативаца. Поготово Шћеповиће, они ће нам бити ослонац у репрезентацији. Онај Марко је нови Ибра, само да мало поради на реализацији, али то је тај тип играча. Хвала и за беспрекорну трансфер - политику. У Партизану се ради домаћински. Хвала за Настасића, Јоветића, Љајића, Сулејманија... ИМАМО НА КОГА ДА СЕ ПОНОСИМО! СРВИЈА СРВИМА!
Браво Сале за јубилеј. 600 утакмица представља велику ствар. ЈЕДАН ЈЕ САЛЕ КАПИТЕН!
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/75949_450827121619418_1969150656_n.jpg
Стамена курва незадовољна што је Мићко није више силовао.
Стамена је мало нервозна, била је карана, знате.
Poslije prvog poluvremena sam odlučio da više ne gledam moj voljeni tim dok ne strijeljaju Vermezovića.
Пази шта говориш. Особа која има овакав поглед кадра је од тебе направити свињску полутку.
http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2012/08/vernez.jpg
Ју ју ју ја сам и даље у шоку, колко их јебасмо нису свесни, show.