FK Partizan

1. Dobro, treba držati gaće kada uđeš protiv onih monstruma da igraš, ali nije sada baš toliki haos ući, a opet tamo su pare.

Slažem se da su tamo pare, ali Partizan od tih para nema ništa, tj. sve ide kod Đure.

2. Ne možemo mi toliko prodati koliko cigani mogu kiksati.

3. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/65104_4556702512939_190023082_n.jpg

само људи без мозга за звезду навијају лоло

4. Ahahahah TOLE MAĐIJA!!!

5. Ovo za Toleta ojebalo još kad bi neko znao da odradi da stavi neku Toletovu konferenciju a da ide zvuk iz ove scene ako je iko razumeo šta sam hteo reći, znači da montira kao da ovo stvarno Tole priča...

6. Ма лако је то одрадити. Скинеш звук и убациш у тај неки видео са Толетом :)

7. Ма лако је то одрадити. Скинеш звук и убациш у тај неки видео са Толетом :)

Numem ja to džaba mi ti pričaš.

A za Moreiru teško, prvo je pitanje u kom je stanju a drugo on se dobrano iznapušavao sa dragom nam upravom. Mada pošto je džabe i ako još traži malu platu već vidim Đuru kako zove lolo

8. Мореира напушта Војводину, можда се врати у Партизан.

9. Meni bitno Vermez dode. I još kad bi mogo i Šćepakadabre u paketu dodvede...

10. Превише су два Шћеповића за један Партизан. Кад мало боље размислим превише је и један.

11. TRI Šćepovića, ne zaboravi onog matorog ćaću Šćeparu, što je kao neki trener klincima/menadžer.....

12. Јебо их отац безобразни Уништиће клуб, дегени.

13. Јеби Нефчија!

14. SILOVANJE NEFČIJEEEEEEEEEEEE

15. САААААМОО ЖЕЛИИИИИИМ ДА ПОБЕДИ ОН БИЛААА ХАЛА ИЛИ СТАДИОООН, СВАКИ КОШ, И СВАКИ ГОЛ, БИЛА РАДОСТ ИЛИ БОООООООООЛ

16. Могу само да кажем да смо јебали Нефчија па смо га растурили, сезона је испуњена1

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.