FK Partizan

1. Joj kad bi ovog uhapsili...

2. BRAĆO GROBARI OĆEMO LI SILOVATI BAMBERGE?

3. Wrong thread Johny. But yes, we will rape Bambergs

4. Kakvi majstori... Ne znam koga sam više gotivio Doktora, Ubicu, Žuku ili Klea...
    http://www.youtube.com/watch?v=ZLY4jhdnlLc

5. Jebem ti sitno žito! Ovi oće još da nas oslabe za polusezonu koja nastupa. Pa pola (ovih što valajju) ima da ode...:-(

6. Pa to rade standardno prodaju sve što valja i to na prvu ponudu. Tako su i Klea prodali na polu sezoni a nije baš da su morali... Standardno ponašanje mutavog i njegovih podguznih muva mater im svima jebem. Daće Bog da uhapse govno i da neko drugi dođe na čelo kluba inače nam se crno piše...

7. Opaaaa ima i fine prodaje. Čujem da će da odu i Šćepara i Eduardo i Zabija... Znači mora nekog šđica duzmemo, a svakako bilo ko je bolji od njih ZAJEDNO....

8. Sreten Sretenović (Olimpija) 100.000
    Filip Knežević (Borac Čačak) 250.000
    Stefan Šćepović (Hapoel Ako) slobodan
    Mohamed Zabija (Al Arabi) ?
    Branko Pauljević (Hajduk) ?
    Goran Lovre (Barnsli) slobodan

Leto 2011. i zima 2012.

David Manga (Minhen 1860 II) slobodan
    Eduardo (Sao Kaetano) 1.200.000
    Ivan Ivanov (Alanija) 600.000
    Vladimir Jovančić (Rad) 400.000
    Saša Marković (OFK Beograd) 300.000
    Anderson Markeš (Sao Kaetano) 300.000
    Vladimir Volkov (Šerif) 120.000
    Aleksandar Ranković (Den Hag) slobodan
    Nemanja Rnić (Anderleht) slobodan
    Dejan Babić (BSK) ?

Jebem ti sunce. Merkeš +Jovančić + Eduardo + F.Knežević + Sretenović = 2 250 000 evrića! Pa za te pare smo mogli da zadržimo gospodina GABRIELA KORDOBU KLEA i da nas Bog vidi...Jebem ti promašaje...A gde su plate ostalih slepaca sa ovog spiska (čast Volkovu, Ivanovu, ) ?!?

9. Ko je dokurca Dejan Babić? xD

10. može i da odvedu đuru gratis lolo

Čujem da će njega Vučić "da angažuje".:-)

11. I ja sam to čuo komšo. Jebiga.

12. охохохохо napušite se kurca

+1

13. Пљунули па полизали.

14. baš tako bačje, ako misliš na vas kad ste jebali džaji sve žensko pa posle plakali za njim.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.