FK Partizan

1. A sad im se vratija Šime(Džajka) i donia frišku ribu(novu garnituru lopova)!

I da ne zaboravim:

охохохохо napušite se kurca

+2

2. Znaci doslo mi da pocujem ovo prvi put sad. Pa ovo je I'm a big big girl. Znam da je to ocigledno, nije u tome stvar, nego jebote!! I'm a big big girl in a big big world su pretvorili u navijacku pjesmu? Pa je li ih sramota?? :D

http://www.youtube.com/watch?v=l-tN56w6ed0

P.S. Ne mislim da podjebavam, nisam ja zvezdas, drazi mi Partizan. Samo sam u soku!

3. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ode-dvojac-u-koreju-109071.html
    Opaaaaa ....Samo da je ovo tačno i da sve ove prodamo...Ima da pevam!

4. ĐURI ODUZELI PASOŠ!

OPAAAAAAAAAAA

5. Žao mi Srete što nije zaigrao u tandemu sa Ivanovim, bili bi dvojica najsporijih štopera ali ne bi Drogba mogao proći... Strašan je to igrač, ja baš volim taj 'Krstajić' tip odbrane - nedostatke nadoknadiš ogromnim mudima i srcem.

6. Otišo nam Tomić... FALA NEBESIMA!!!

7. Je l' gledao neko ovog Luku što nam dolazi? Kakav je igrač? Novine kao do jaja je, ali u novinama kenjaju, posebno u žurnalu, osim onih što prate formulu. Ti su dobri lololo

8. Добар је Лука, само мислим да се овај трансфер мало касно реализује. Ја сам још пре 2 године говорио да треба продати Томића и довести Луку. Међутим, Томића нико није 'тео да купи, а овај се касније повредио и јеби га.. После повреде се Лука опет вратио у форму и - ко зна - можда буде и добар. Ал' факт је да су и он и Томић изгубили 2 године без везе. А могли су обојица боље да напредују да су отишли у јаче клубове пре две године.

Иначе није лоше крило, кажу да подсећа мало на Красића по игри. Брз је и тако то... За наше ливаде сигурно добар, ал' је питање 'оће ли бити икакве користи од њега у Европи.

9. Novine kao do jaja je, ali u novinama kenjaju, posebno u žurnalu, osim onih što prate formulu. Ti su dobri lololo

Video sam te, nemoj sad da se vadiš :)

10. Dobro, makar nije Šćepović.

11. Ne znam, nisam gledao. Nadam se da jeste. Treba nam i po koji dobar igrač sada kada smo se oslobodili mrtvog Tomića i Šćepakadabre.

12. Нека му је лака црно-бела земља. Леп текстић на Спорталу.

13. Vidim tamo na komentarima ga poistovećuju sa Tumbasom i tako neka objašnjenja bacaju. Koliko greše. Voja je bio normalan čovek, pravi navijač, on je bio vođa kad je bio mlad. Ni ja tada nisam išao na tekme, nisam ni rođen bio, ali pričali mi matori i imali su respekt za njega.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.