FK Partizan

1. Bem ti ligu iz koje šampion ne može da uvalja igrača u jebeni Iran ili Koreju. O nama i da ne pričam, a ostali su tek beda, jedino Voša može na zapad.

2. Ne, Šćepakadabra ostaje ladno!
    Ne verujem. Možda ga 'oće neki klub tipa Mladost Apatin, da probamo tamo.

3. Jebote pre smo prodavali u neke od najjacih evropih liga a sada u Koreji nece naseg najboljeg strelca ooooo fudbaleeeeeeeeeeee

4. Pa ono realno, razumem ih.
    Više ni kroz reprezentaciju ne mogu da ga proguraju, shvatili su svi da nam igra onaj koji je za prodaju, a to što smo samo mesto ispred Haitija nam ne pomaže takođe.

5. Stari moj realno Vojvodina ubjedljivo najbolje radi posao sto se transfera tice, usudjujem se reci da imaju mozda cak i ponajbolji tim u ligi, samo sto i nas i komsije gura vise reputacija nego igra..nesto kao man. utd. u PL da su ti igraci negde drugo bili bi negde na sredini tabele....

6. Ladno nismo uspeli da utopimo Šćepakadabru.
    Maler. Nisu morali pojačanja ni da dovode. Samo njega da su zavalili ja bih bio srećan.
    Em je šarklo i krš igrač, em mi nervira komšu Penzionera.

7. Ti menadzeri su ponajvece zlo u fudbalu u svim slabije razvijenim zemljama

8. Em je šarklo i krš igrač, em mi nervira komšu Penzionera.

Ej živote , ni u Koreji ga neće bez probe...Bem ti drvo. Aj navijači da sakupe lovu za otkup njegovog ugovora, pa da ga poklonimo Sopotu, ili Dražnju , ili Šepšinu, ili Babama, tamo bi sigurno lokalnim timovima bio od koristi...Učinili bi dobro delo i za Partizan i za lokalce...

9. Makar smo se Zabije oslobodili. Jedan po jedan.
    Nego jesi vid'o komšo što se ovi tuku međusobno lolololo

10. Ja sam tog Zabiju samo jednom video na terenu otkako je u Partizanu. Znam samo da je za 10 minuta stvorio tri šanse.

11. Ma on možda i zna nego je kreten u glavu.

12. Ma on je u nekom svom svetu...Jel Bogogrobar Kleo našo angažman il još da se nadam?
    A to misliš što se gospodin FMPKKCZ IDžaja pomakljali a komšo?:-)

13. Pa ja sam nešto čitao da je taj Zabija nama plaćao da igra kod nas ili tako nešto i da sigurno ide na zimu. Al kad sam pročitao ime S Šćepovića smučilo mi se. Njega ni Borac iz Čačka ne bi potpisao bez prethodne probe...

14. A to misliš što se gospodin FMPKKCZ IDžaja pomakljali a komšo?:-)

Nemam pojma. Ne mogu ni da zamislim. Činjenica je da nije sve tako kako pričaju njihovi zvaničnici, ona dvojica, ne znam ko su, ali stvarno nemam ni ideju.
    Ja onako nešto gledam, nikada taj Džaja nije bio nešto naprasit niti je divljao i pravio sranja, a ćoravi je Sotona, tako da je nešto gadno ćorke uradio čim je ovoga toliko iznervirao. U principu, mislim da će ih Čović sahraniti do kraja u narednim godinama.

Al kad sam pročitao ime S Šćepovića smučilo mi se.

Uf, mnogo loš igrač. Ali me čudi kako je igrao za toliko klubove već? Kako ga oni uvaljaju posle? Izvale svi da je govnares i uspeju da ga utope nekako. Moramo i mi da ga šaljemo dalje. Bilo gde.

15. Ja mislim da je on prodat samo jednom kad je išao iz OFKe a da je sve ostalo bilo na free transfer a pošto verovatno igra za pljeskavicu i stan nikom nije bio problem da mu to plaća, verovatno su se vodili logikom možda bude neki kurac od njega a nije nam neki trošak. Što je inače i naša uprava uradila...
    A mi smo uspeli da useremo priliku da zavaljamo govno, sad će do kraja sezone da zauzima mesto mlađem bratu(koji je za njega igračina) i Mitru.

16. E a zamislite koliko nisko treba da padneš da bi bio menadžer jebenom Šćepoviću. Ono, Šćepović te hrani, na njemu zaradjuješ.

17. Nadam se da je ovo poslednja polusezona da gledam tog degena u Partizanovom dresu!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.