OFK-a je prodala Ivanovića za milion, Kolarova za isto tako nešto, a Šćepovića za 700.000! Ja ne znam šta su gledali ti skauti Briža, i kako je OFK-a uspela da zaradi tolike pare na njemu...
Ja sam se krstio s obe ruke kad su braca Scepovic dosla opet...jbg jak im je stari pa zbog toga...S Scepovic nije za takmicenje jace Bosanske Premier lige
Ja čak i kada bude nosio dres drugog kluba, opet ću sve da se plašim kako mu je dozvoljeno da igra i za taj klub i za nas, pa će opet doći. Najsigurnije je da ga ubijemo lolo
Hahahaha
Ma znate kako uzece ga neki klub za male pare i hvalice se uprava da je dovela ''najboljeg napadaca'' jednog Partizana....tako cemo se mi grobari obradovati, a nesretni navijaci kluba u koji on ode ponadati i et' :)
Mislio sam da se posle odlaska Babovića neću dugo radovati uspehu mog partizana... izgleda da sam se prevario. 'ebeš i titulu i kup, meni ovakve vesti mnogo više usreće
OFK-a je prodala Ivanovića za milion, Kolarova za isto tako nešto, a Šćepovića za 700.000! Ja ne znam šta su gledali ti skauti Briža, i kako je OFK-a uspela da zaradi tolike pare na njemu...
Ja sam se krstio s obe ruke kad su braca Scepovic dosla opet...jbg jak im je stari pa zbog toga...S Scepovic nije za takmicenje jace Bosanske Premier lige
MUSTULUK!!!!!! S. Scepovic ode u Makabi Haifu ili neki tamo Ukrajinski tim definitivno
\o/ \o/ \o/
Otiš'o si Stefane
Ostala je sreća
Najzad smo se otarasili
Najvećega smeća!
hahhahahahha dobra pesma
de si ti to pročitao? ja ne vidim nigde tu vest, dok ne potpiše ugovor ne verujem ni reč!
E da, gde si to pročitao?
Nisam valjda džaba sročio pesmu .)
Na blicu...prilicno je pouzdan sto se transfera tice
Ma šta dok ne potpiše ugovor dok ga ne vidim kako nosi dres drugog kluba ne verujem... jebo ga falji u bulju da ga jebo...
Ja čak i kada bude nosio dres drugog kluba, opet ću sve da se plašim kako mu je dozvoljeno da igra i za taj klub i za nas, pa će opet doći. Najsigurnije je da ga ubijemo lolo
Hahahaha
Ma znate kako uzece ga neki klub za male pare i hvalice se uprava da je dovela ''najboljeg napadaca'' jednog Partizana....tako cemo se mi grobari obradovati, a nesretni navijaci kluba u koji on ode ponadati i et' :)
Nadam se.
Proleće sa Šćepakadbrom bi rezultiralo sigurnim čirom kod mene.
http://www.sportal.rs/news.php?news=92141
OPAAAAAAAAA
EDIT: Dzoni koristim ti pjesmu, nemoj me tuziti za autorska prava lololo
Jeste li gledali tekmu? Kakvi smo,kakav je ovaj Eliomar?
Nije bilo prenosa.
Mislio sam da se posle odlaska Babovića neću dugo radovati uspehu mog partizana... izgleda da sam se prevario. 'ebeš i titulu i kup, meni ovakve vesti mnogo više usreće
Opet izduvasmo...3:1 od nekuih juznokoreanaca....
Ubiše nas ove pohovane paprike
http://www.youtube.com/watch?v=pw0qToR-5yE&feature=youtu.be
Joj odbrane ljeb ti jebem :D
Ma šta mi znamo kad stručnjak Vermez kaže da nam ne treba štoper onda nam ne treba!
I još kaže čovek namerno je birao jake protivnike,
ej bre
Ma jeb'o poraze u pripremnom periodu. Toga uvek bude. Videćemo kada krene sezona na šta to liči.