Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hoće da proda OBA STADIONA za rušenje i gradnju šopingmola, a da u Malom Mokrom Lugu ili Lapovu napravio Nacionalni stadion za sve timove - lud čovek načisto, očekujem da u sledećem prelazu na derbiju sedi u Partizanovom kopu i peva Zvezdinu himnu...
Pa ono ako hoće da napravi negde stadion, a da ne ruši naše odlično. Ako neće....jebiga.
Oće da ruši oba i da mi i gani igramo na istom stadionu u Maloj Moštanici, puko čovek.
Mala Moštanica, jebo je Tole, ne mogu da se setim koje selo je u pitanju...
Ima negde na sajtu Drogirana Veverica temu...
TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVE, TOLE LOOOOOOPOVE!
Prvo ne damo naš stadion, drugo nećemo sa avatarima da delimo stadion.
VODA SUNĐER RASKRSNICE NISU ZA VAS UTAKMICE!!!
TOLE LOPOVE UKRO SI ZVEZDI TITULU!!!!x6
Коју тему имам Брус?
Ја сам само рек'о "Продали му Шиптари бубреге дабогда"!
И реко сам шта ће да буде са парама ако се на ту идеју пристане.
pa na tu temu sam mislio - ode sad odavde, nešto mi se oseti tamjan i vosak, a u subotu zadušnice...
А то сам му јебо мајку на нашој теми, на овој теми, на подијели са вукајлијашима, чету, фејзбуку, коментарима на порталима који су пренели ту вест, у дневној и спаваћој соби, на факултету, у бусу и то. лоло
Ево ово сам казо http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=496#post_2301301
и ово http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=496#post_2301328
Било би до јаја да стадион деле типа ОФК, Рад и још неки тако клуб. Мсм Звезда и Партизан су баш против, а овај запео да гради нов стадион. Ш'о да не...
Ipak bi bilo bolje da se izgradi novi stadione koji nema veze sa zvezdom i Partizanom. Nacionalni i to je to. Treba nam, ali kinta mora da se nađe da marakana i JNA nekako poprave stanje u kom se nalaze, jer meni je najsmešnije kada se prozivamo koji je stadion propaliji, a teško je to da se utvrdi s obzirom da su oba totalne ruine jebene i izgledaju smešno.
Довољан је један звир са гугл земље. :Д
Ал би било бзвз да тај нови стадион има типа 6 утакмица годишње... Боље да га још неко користи. Било би кул кад би Бг имао и трећи јак клуб.
Је л' иде неко на текму против Јагодине?
Ja možda odem, sve zavisi od VOS-a
Срећан празник, гробари!
Јуче нама Џони честитао на теми, ја сам лепо васпитан па ћу да узвратим. :)
Све најбоље, па догодине у книну!
Ali ja sam se potrudio i sliku da stavim.
Тражио сам онај геј порнић "Волим Партизан и курац у себи", али нисам могао да нађем. :(