FK Partizan

1. Gotovo prvo poluvreme, ko nije gledao, igramo jako loše, bez ideje. OFK-a bunkerica, ne izlaze maltene iz 16 i samo biju. Sudija ne daje kartone i bole ga brige. Mislim da smo napravili dva faula u prvom poluvremenu a OFK-a 15 najmanje. Sviranih 15.
    Miljković je imao šansu, pa ne može bolja, ali on je već dokazani kreten. Novi Stefan Šćepović. Jedva čekam da ode. Pauljević je za njega Dani Alveš. Sale najbolji. Gradi se, odigrava lepo. Prati ga jedino pomalo Brašanac. Odbrana sve stiže kako treba. Lola isto odličan defanzivno. Lazevski solidan. Stojković takođe, mada nema ni posla. Luka loše, Kojić katastrofa. To vam je otprilike to. Čeka se drugo poluvreme.

2. јебе вас мој суграђанин, не пита ништа... Лазевског скупљају по западу

3. Ma jebe nas što niko ne gleda unapred, niti pokušava nekim solo prodorom da napravi višak, nego sve nešto u nazad i kao dodaju se. Čuvena Partizanova "jalova inicijativa".
    Mora neko da prelomi. Probaj dribling, jednog da prođeš, pa ovaj iza mora na tebe, tu se stvori prostor i to je to. Probaj devet puta i nemoj da uspeš, probaš deset put, prođeš i gol. Tako se probija bunker, a ne nekim kruženjem pola sata oko njih.

4. TO MITROVIĆU MAĐIJO!!!!!!!!!!!
    1:0

Al ga je bacio po burek. Koi finišing.

5. KOja reakcija Boktemazo. Ubi Ivanova loptom.

6. 2:0

TO AVATAREEEEEEEE

7. JEBI OFKOA!
    Jebiga, bunkeraške ekipe kada prime gol, onda se malo otvore i daju drugi. A nisu loši oni i trebali bi da nas napadnu od početka jebo ih bunker sve.

8. Не знам што овог Луку зовем Марко Лука, кад погрешно научиш то ти је, уреже се.

БРАВО МАРКО ЛУКА

9. <popucali linkovi, je l' ima neko neki?

10. http://tv.utakmica.rs/arena-sport-1 ma kod mene lepo, nzm sta je bilo.... sacekaj 2,3 min

11. Neće govno. Koji je rezultat?

12. mozda ti treba neki plejer ako prvi put gledas na utakmica.rs 2 0 nista posebno se ne desava. usao scepovic umesto mitrovica i jojic umesto sase ilica.

13. Pa nemam pojma, moguće. Prvi put tamo gledam.
    EDIT: obaveštavaj o rezultatu.

14. DO MI NA CI JA!!!
    Krećemo se lagano kao u basketu ka torturi lololo
    Koliko smo samo ponizili kurvu u svim sportovima.

15. Jebem ti knjigu, zaboravih na fudbal.

Čujem loše smo igrali, a kako su igrali Mitrović i Brašanac i jel igrao Ninković?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.