FK Partizan

1. pa dobro, bitna je pobeda i nije primljen gol, vec 360 minuta, lepo lepo. silva usao na kraju, stigao jednom da pogresi. ne vidim zasto je doveden, na kojoj poziciji uopste bi on trebalo da igra...

2. Prvo poluvrijeme slabo, vrijedno gledanja je bilo tek od neke 36. minute pa nadalje. U nastavku puno bolje, inace, lose izadnje Kojica, a sto se tice Miljkovica, treba ga politi katranom u perjem a onda ga objesiti i citati mu loksijeve definicije.

3. Nemam pojma. Nisam ga gledao dok je igrao u Javoru, tako da ne znam ni kakav je. Neki igrači imaju kilav start pa bolje krenu. možda nije loš. Sačekaću dok ne krene kao Miljković stalno da kiksa, pa ću da ga pljujem.

4. TITULAAA, TITULAAAA SLAVIĆE SE TITULAAAA PARTIZAN JE ŠAMPION...

5. ma nije niko bio los veceras, eto te 2,3 sitne greske i promasaj miljkovica, posle se povadio jednim prodorom. ninkovic nije igrao a i nema potrebe dok brasanac igra lepo. opet kazem lepo je kad ne primis gol.

6. Kakve veze imaju Ninković i Brašanac? Zašto igranje jednog mora da isključuje igranje drugog?

7. Odlično, kao što rekoh, bitna je pobeda.

TITULA
    TITULA
    SLAVIĆE SE
    TITULA
    PARTIZAN JE ŠAMPION
    PEVA CELA SRBIJA!!!!

8. Ninković mora da se ladi jer je budala u glavu. Mislim ne igra on na poziciji Brašanca, nego samo kažem ovako nevezano za to.

9. TITULA,TITULA,SLAVIĆE SE TITULA!

10. pa i jedan i drugi su kao neki kreatori igre, pozicija iza napadaca. verovatno smatras brasanca kao zadnjeg veznog ali najmanje se zadrzava na toj poziciji zadnje vreme, smiljanic sve to lepo zatvara tako da se brasanac dosta ubacuje napred.

i ne kazem da iskljucuje jednostavno ninkovic trenutno nema gde, a i lazar markovic ne nedostaje toliko. naravno kad se pobedjuje i smiljanic je odlican igrac. a tu su i jojic, silva, sasa markovic....

11. Ma najbolje će da se ohladi u glavi kad se istrči. Ili nek ga šalje u Teleoptik ili nek igra dečko inače od sedenja na klupi nema ništa to je neko moje mišljenje. Mitar je sve bolji, igra, uči se ponašanju, smiruje glavu a igra za prvi tim mora da ima neki uticaj na to. Ovaj će od sedenja samo još više da poludi. Treba da mu roknu još malo individualnog treninga pa da vidiš kako posle teških treninga i 90 minuta na terenu u par kola ima da postane miran ko bubica.
    A pitao sam baš iz razloga što njih dvojica ne igraju iste pozicije, čak poprilično različite.

EDIT:
    Brašanac je kreativan ko Miljković. Dečko je zadnji vezni eventualno vezni a igra bliže napadu jer mi uglavnom napadamo odnosno niko nam ne prelazi pola u ovoj njiva ligi pa nema potrebe da se on zadržava dole. On i Ninković su nebo i zemlja.

12. С пола гаса, солидно друго полувреме, довољно да се јебе офка... Фала и Мераклијама што напушише курцом ганфере данас.

ЈБГ МУСАВИ ДОЏИ СЛЕДЕЧЕ СЕЗОНЕ МАТОРЕЕ ХЕ ХЕ

13. ma igra aman ko sta stigne, otkud miljkovic u onoj sansi pitaj kurac a decko je bekcina. korneri ocaj, ni jedan napadac ne ume da ga zavuce iz kornera nego trci ivanov da ga zabije... od koga smo to pokupili ne znam. meni je najlogicnija bila taktika za vreme mateusa lepo imas 11 igraca koji znaju svoj posao i znaju da igraju i oni ti igraju 90 minuta. i sta je falilo? jeste nas posluzila tad sreca da se ne povredjuju igraci... opet mi je bolje to nego sto imamo 20 igraca slicnog kvaliteta pa ti sad gledaj u pasulj ko ce na kojoj utakmici da bude raspolozen i da igra dobro.

14. Pa to što igra svako šta stigne je posledica toga što u 95% slučajeva mi napadamo bunkerčinu i što nam je trener izuzetan "stručnjak". A da nam fali skočan špic i to je istina, mada imamo MItra sad.
    Ovo za Ivanova se ne slažem, jer svi ozbiljni timovi kod kornera gađaju štopere jer su fizički dominantniji od ostalih. To rade svi. Štoperi su u 16 a zadnji vezni i bekovi, kao i svi kepeci od metar šumska jagoda su dole i pokrivaju teren u slučaju kontre.

15. ma slazem se, rade svi, ali treba nam bar 1 koji zna da skoci pored ivanova... nekad bilo korner pola gola a sad izvedu po 10-12 na utakmici i kurac, samo stvaramo protivniku sansu da pukne neku kontru... udarac van 16 ocajan, luka danas pokusao nesto i uhvati se za glavu, ostali su i prestali da se cude kad sutaju van 16 i ode u aut, to im je postalo normalno. eto sad sa mitrovicem dobismo i malo snage u duelima, ume da zadrzi loptu i da igra ledjima kao pre savo. kad cemo naci nekog da zna da izvede korner, sutne van 16...

16. Ma jebeš to idemo svi u glas:
    TITULA
    TITULA
    SLAVIĆE SE
    TITULA
    PARTIZAN JE ŠAMPION
    PEVA CELA SRBIJA!!!!

17. E ljudovi, bio sam na tekmi,i samo cu vam reci da se ceo stadion kolektivno sprda sa Miljkovicem. Znaci od prvog trenutka ga sprdaju, naravno,sasvim opravdano.
    Decko je izoperisan i od fudbala i od zivota. A tek kad je promasio ono pred kraj poluvremena.. hahahha..
    Ne znam da li ste skapirali,al kad krece dodavanje u liniji odbrane Lazevski-Ivanov-Onaj drugi stoper i onda umesto da bace Miljkovicu, oni bacaju dubinsku ili traze Saleta ili Lolu..
    A i ona dva prodora sto je imao ukrasio je sa polucentarsutevima tipa Cirkovic,tako da bi nama najvece pojacanje bilo njegov odlazak.

Mene iznerviralo sto u dobrom delu tekme nismo imali zelju za napadanjem,nego samo za posedom lopte. Dobacuju se ko volovi, onda bace njihovom golmanu, pa se odbranimo, i tkao u krug.. Al bitna su nova 3 boda, i +11 :D

18. Au kakav dres. Kako bi vole neko da bude pametan i uradi ovako nešto opet

Dres je iz sezone 82/83, firma "Kombinat sport".

http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/dragan-mance-ulica-dragana-mancea-partizan-1348781794-213340.jpg

19. E ljudovi, bio sam na tekmi,i samo cu vam reci da se ceo stadion kolektivno sprda sa Miljkovicem.

Ja sam vidio da su na kraju tamo na jugu kao bacali dresove? Jesu li ili mi se učinilo?
    Ako jesu, jel ko uzeo Miljkovićev? :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.