FK Partizan

1. Ako jesu, jel ko uzeo Miljkovićev? :)

To je kao neka relikvija. Jedan od najgorih bekova koji je igrao kod nas.

Ako ga obučeš dobiješ:

-2 strengt
    -3 deksteriti
    -5 endjurans
    +10 stupiditi

lolo

2. Stvarno je moćan ovaj dres, mislim Džoni da ima ljudi koji rade te replike starih dresova al ne znam koliko košta to.

Miljkon ubedljivo najgori bek sad kad bolje razmislim, nije uradio ništa sem što je zasrao i previše. Kao i Rnić.
    Milivoje kolko god da je bio očajan dao je penal i čovek je legenda. AJMOOOOO MILIVOJE
    Rukvaina igrao kod nas vrhunski.
    Stevanović prvi put bio solidan drugi put očajan al je Miljkon konstanta i od starta igra podjednako loše.

3. al je Miljkon konstanta i od starta igra podjednako loše.

Da, od starta se videlo da nema leba od njega. Igra da probaju da ga uvaljaju, mada ja mislim da on samo ruši sebi cenu.
    Onaj mali Stevanović, karatista je bio makar tri puta bolji bek od njega, a prodali smo ga u Spartak.

4. samo ruši sebi cenu

Koju cenu? olololololo

5. Koju cenu? olololololo

dve litre mleka i burek sa sirom lololo

6. To može samo 2 litre ovog toksičnog lolo

7. http://mediaserver2.rr.pt/newrr/sa_pinto_6851ca31_400x225.jpg

Sa Pinto Žoze Viljaš Boaš: Dođ'te 'vamo da vas izgrlim, odo u Srbiju da me jebu za dvesta soma.

8. Ahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha KAKVA POSTERČINA!

9. UBIO NA MESTU!!!!!!!!!!

10. Jebote 6 godina.
    Koja sprdnj.

ŠEST GODINA ZA REDOM MI SPRDAMO SE S BEDOM!!!

11. Pazi, njihova muka je nazalost deo nase muke. Da nisu toliki ocajnici i bednici, mi bismo svake godine igrali barem LE. Ovako, dokle god su oni obican Bulbulder sa velikim stadionom, nema ni od nas nista, nasa govna plivaju samo zahvaljujuci titulama u prvenstvu. Kup se ionako racuna samo kad izduvas za prvenstvo, ili kad osvojis i prvenstvo, pa lepse reci "dupla kruna", a realno nema nikakvu tezinu.

12. Dajte ovom coveku odozgo pluseve, nemoj da vas bije maler http://vukajlija.com/zabava/posteri/589260

13. obican Bulbulder sa velikim stadionom,

I najvećom atletskom stazom u zemlji.

Ma kup me nikada nije zanimao. Samo titula i to ako može uz duplu krunu. Ovako, mi samo kup da uzmemo, ne bi se ni radov'o.

14. Dajte ovom coveku odozgo pluseve, nemoj da vas bije maler http://vukajlija.com/zabava/posteri/589260

lollolo ajmo Grobari :)

15. Već vidim ono u novinama kao:

http://www.alo.rs/resources/img/19-03-2013/single_news/385890-pinto-190313-ras-foto-marko-metlas04.JPG

"Prvi dan Sa Pinta u posrnulom gigantu"

Rikardo Manuel Andrade e Silva Sa Pinto, novi šef struke fudbalskog kluba Crvena Zvezda, danas je došao prvi put u Ljutice Bogdana, spreman da preuzme dirigentsku palicu od Jankovića.
    U klubu su ga dočekali Nebojša Čović i Dragan Džajić koji su mu po starom srpskom običaju, doneli hleba i soli, te su mu time poželeli dobrodošlicu na tradicionalan način, a usput mu pokazali koliko imaju vere u njega, ali i kakva su očekivanja u klubu veličine Crvene Zvezde.
    Nakon toga, u pratnji novinara su ga odveli u obilazak stadiona, a Sa Pinto se najviše zadržao u klupskom muzeju, ispred trofeja iz Barija gde je nekoliko minuta kao hipnotisan stajao, nakon čega je dao sledeću izjavu:
    "Svestan sam koliku težinu sa sobom nosi dolazak u ovako velik klub, a znam i kakva su očekivanja od mene. Zvezda je klub u kome se uvek juriša samo na najviše ciljeve, a ja planiram da je opet dovedem na mesto koje zaslužuje, to jest sam vrh Evrope i sveta."
    Na vratima muzeja Sa Pinto se još jednom osvrnuo da pogleda trofej, a zatim obećao Delijama, za koje kaže da je čuo kako su najbolji, najvatreniji i najbučniji navijači na svetu, ali i vrsni poznavaoci fudbala, kako će srećni dani za nijih ponovo doći i to ubrzo.
    Posle toga Džajić i Čović su ga odveli da se upozna sa ekipom, a Sa Pinto je odmah odlučio i da odradi sa njima prvi trening, laganog intenziteta čisto da vidi u kakvoj su formi. Na kraju su igrači odigrali i jedan revijalni meč, podeljeni u dve ekipe, kako bi Sa Pinto odmah mogao da sagleda njihove mogućnosti.
    "Dobro, ekipu ne poznajem baš najbolje, ali znajući veličinu kluba, verujem da su ovi momci veoma talentovani i spremni na teške pohode koji počinju već od utakmice sa Radničkim koju igramo ovde. Nadam se da će čuvene Delije doći u što većem broju i da na krilima njihovog nadaleko čuvenog bodrenja ponesu ove momke koji će sigurno ostaviti srca na terenu." rekao je Sa Pinto nakon što odradio prvi trening sa svojom novom ekipom.
    Da li najzad stižu bolji dani za posrnulog giganta iz Ljutice Bogdana, videćemo već u narednih nekoliko nedelja, mada na bi bilo dobro Sa Pintu odmah suditi jer preuzeti ekipu koja kaska 11 bodova za večitim rivalom, samo dva meseca pred kraj šampionata sugeriše da "Veliki Sa", kako ga nazivaju Portugalski novinari, makar poseduje nešto što je falilo u Zvezdi ovih godina, a to hrabrost.

16. ahahaah a poster SABIO!!!! Neka pocne sa pinto sizenje lolo

17. http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Sportovi-na-vodi/230161/Partizan-bolji-od-Brese-i-u-revansu-moguc-veciti-derbi-za-polufinale-Lige-sampiona
    Ne ogu naci temu SD Partizan pa evo ovde da se ne zaboravi spomenuti uspeh nasih vaterpolista....JEBEMO EVROPU KO DA NISMO ROD!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.