FK Partizan

1. Vermeze puši kurac!

2. Koji je rezultat?! I ima li neko stream da gledam drugo poluvreme...

3. Е не подносим ове на арени спорт, поготову оног другог коментатора што наглашава сваку другу реч (буквално), ал волим овако кад испрозивају клуб јер нису добили изјаву. лололо

4. Јебем ти мајку у ногу, Вермезовићу пичко

5. majko mila sta rade ovi, zvezda dobije na kurvu a mi gubimo...ebote

6. Koji vam je, ima drugo poluvreme....

7. JA IGRAO DVOJKU!!!!!!!!!!

dolazi x...

8. Ovi naši da 6 poluvremena imaju neće dati gol. A ne 2.

9. Stvarno vam dobar ovaj Šćepović...

10. TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

11. Koliko blaže retardiranih momaka igra za naš klub.

12. Јебемо чмарем по сред курца.

13. јадан фудбал... а ови мађари се набили у одбрану, више но оклопници данас против нас... јадно

14. Па Звезда ће да узме титулу ни крива ни дужна. лололо

15. ja kad bih bio ninkovic ja bi nekom jebo mater majkemi.

16. НЕКА ПУШИ СУДИЈА, НЕКА ПУШИ УПРАВА АЈ' МАРШ НА КЛУПУ СЕЉАЧИНО ТУПАВА!

17. Одлична игра наших фудбалера, заслужено смо побиједили мађарску багру. Посебно свака част Шћепакадабри, још једном није разочарао, Брашанац ме је одушевио, онај мали Пуљевић брз, даје голове... Јојића заиста морамо да сачувамо, ако продамо њега Реалу или Манчестеру тешко смо се зајебали, макар да остане још двије или три сезоне то би за Партизан био пун погодак.
    Вермезовић опасан стратег, чувао бих се њега на бојном пољу.

ЈЕБИ ВОЈВОДИНУУУУУУУУУУУУ

18. Ninković je PIČKA. Taj se uvek usere kad gubimo a bliži se kraj tekme. Tresu mu se noge pa ne može da dobaci kako treba igraču do sebe a o centar šutu da ne pričamo. Svaku akciju je usrao od kad je ušao u igru ali svaku akciju.
    Brašanac je retardirani majmun i ja ne znam po kom osnovu taj pokušaj fudbalera igra prvu postavu. Pauljević je mongoloid što se može primetiti samo pogledom na njegovu facu. Odma se vidi da je zaostao dečko. Lazevski moron. Eliomar loš igrač.
    Jojić sebičan al se trudi trči jebeš ga. I makar je uvaljao onaj počasni gol.
    O Šćepakadabri sam već sve rekao još odavno pa ne bi da se ponavljam.
    Sad čekam izjavu Vermezovića: Ostavka?! Zašto, mi smo i dalje prvi i igramo lepo al nas neće.
    A onda se javlja mutavi i uprava: Vermez ostaje trener! Idemo na titulu. blablablabla
    Smenili bi ga al ne mogu jer neće sad da troše pare a nemaju jeftinu zamenu.

19. tucan zaebi te postove, ne kradi fore od komsinice, cim se izgubi niko ne valja. ninkovic nikako da odigra jednu celu utakmicu, a i kad udje zalepe mu karton uz kurac (kao ovaj veceras) i onda bi trebalo da se gura sa vosinim propalitetima koji mu jebu mater u picku pri svakom startu. ja bi mazica zabo u glavu glupu za onaj zuti ali zato ja i ne igram fudbal.
    jebeno golman i mitrovic se otimaju oko lopte i mazic dotrci i da zuti ninkovicu. koje je to jebeno sudjenje? prvo ne sudim penal mitrovicu, onda on isfustriran pada u 16 da bi iscenirao i dobija zuti. ok, zajebo si decka jednom, nisi mu sudio penal oprosti mu simuliranje. neces? ok. sta se dalje desava, golman namerno krije loptu da bi se sto sporije izveo korner i mitrovic na to reaguje kako je reagovao. sudija dolazi i posto ne sme da da mitrovicu zuti on daje ninkovicu. znaci i jednom i drugom klincu si dao po zuti karton iz neke lancane reakcije do koje ne bi doslo da si jebeno dosudio sta si trebao da dosudis. a to su klinci od 19 godina koji pored toga sto su vec predstavljeni javnosti kao majmuni dolaze u situaciju da se guraju sa duplo starijim igracima od sebe i da ih ovi vuku za usi i lupaju samare u sred tekme, na svom stadionu a oni bi jelte trebalo da cute i da igraju fudbal.

znaci sudija u nasoj ligi kada se jednom zajebe trudi se da nekim kompenzacijama nadohnadi to i posle jos gore usere tekmu. nije isto kada npr ne dosudis penal na jednoj pa kao kompenzacija ne dosudis penal i na drugoj strani, ili da li ce zuti karton da dobije napadac ili zadnji vezni.

sto se tice same utakmice svaka cast vojvodini na pobedi, kako igraju vecinu utakmica tako su odigrali i ovu. za razliku od naseg trenera koji ima potrebu da menja igrace u odbrani iako nisu primili gol na 3 utakmice, iako se niko nije povredio...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.