FK Partizan

1. Važi brate. Odličan je Ninković.

2. Jebem ja njima svima mater redom. Eto.

3. Eo ga Vermez, ša sam reko
    http://www.mondo.rs/s285373/Sport/Fudbal/Vermezovic-_Navikao_sam_da_me_teraju.html
    Kriva je reprezentativna pauza još uvek.
    Koj car!

4. Ovako mrtav fudbal nismo igrali od proslog derbija.
    Scepovic toliko ide na kurac sa njegovom kurcoboljom, da mi je doslo da preskocim ogradu i jebem Vermezovicu majku sto ga je ubacio pored zivog Kojica.
    Onaj Eliomar nista specijalno nije, kome smo mi dali desetku, boze sacuvaj.
    I samo da pitam , posto nisam mogao da vidim odande, jel bio ofsajd onda kad smo dali gol u prvom poluvremenu?
    Predpostavljam da jeste jer je onaj u sredini zakacio loptu i dokotrljao je do Mitrovica.

5. Prošla desetka nam je bio Vukić. Vukić, koji je otjeran jer se nije 'uklapao u Vermezov sistem'. Vermez i sistemi, super.

Kojić mu ne igra. Kojić, lik koji je ponajbolji napadač u Srbiji. I koji se može nositi sa ovim Vošinim mesarima. Al' nije mu tata Slađan.

Jes bio ofsajd.

6. Којић који технички не може прднути Шћеповићу нити сам створити шансу, да он не игра.

7. Al daje golove. Poserem se ja na tehniku Šćeparadone.

8. Zato scepakadabra stvori sansu pa je prokocka jer je davanje golova previse mejnstrim

9. Vidjeli smo strašnu tehniku Šćepovića na ovoj utakmici. Koliko je ono dao golova, 4 il' 5, zabrojao sam se?

10. Au koliko sam se iznervirao! Onaj Vezenemović mi se na kurac popeo sa njegovom demagogijom, i sa vrha kurca je izgurao Šćepakadabru i Miljkovića.
    I ja ludak odem na jug, umesto da sam otišao na zapad, ko što sam hteo, pa da gađam Šćepovića upaljačima!
    Onaj kurčekanja crnačka nije ni za šta, mali Ninković je frajer, neće da potrči, nešto nonšalantno uf uf uf.

Da nam je drugi trener, i da pusti Volkova konačno da igra, Kojića od početka, i Šćepakadabru da ritualno spale i sahrane ispod centra igrališta, pa i da kupim sezonsku. Ovako, ne idem više dok ovaj retard ne ode!

11. I dalje smo prvi, ali Vermez je i dalje kreten. Ja se pitam kako je moguće da smo mi prvi.

Đura Mutavi, Vermez....pa koliki su tek kreteni u komšinici onda kacmo mi prvi?

Nema veze. Ova sezona mora da se izgura i kreteni ne smeju da upropaste ovaj ozbiljni niz dominacije koji smo stvorili, ali da moraju da idu, moraju. Oni su bre kreteni.

I mora par igrača da leti iz ekipe. Nabrojali ste ih već, nemam šta da dodam.

12. Juče razmenjivo dres s PAOKovcima u Solunu! Joj ljudovi kako sam se carski proveo! Uletim ja onako , s Svete Gore u našem dresu u kafić u Solunu. Kad vlasnik PAOKOVAC! Te me čovek izgrli i izljubi ko najrođenijeg brata. Ja skidoh dres i dadoh mu , a on sav oduševljen meni večeru i piće, pa mi još doneo PAOK ovu majcu na poklon. Do 1 sinoć se družili. LUDILO. Grci braća prava. Sad kad god na Svetu Goru idem, znam gde posle da banem na dobro druženje i zezanje s Grcima!!!

13. Izvinjavam se ako je neko već postavljao, neam fejs pa dosta kasnim s forama
    http://www.dodaj.rs/f/1p/UN/4OKo45hJ/388588439048599520742133.jpg

14. Čak su postojale i priče da su neki ljudi iz uprave predlagali da me izbace iz aviona, ili da ostanem u Azerbejdžanu - rekao je Vermezović posle Nefčija.

Ahahahahahahahahahahahahahahahha Ko će da nas zasmejava kad ovaj ode?!?

15. Komšo stigla mi poruka i baš sam se obradovao. Rekoh ti da je tako tamo. Uvek zezanje sa PAOKarama. Vrh su ljudi. Ma ljudine u odnosu na one atinske pacove. Pritom ne mislim samo na komšinicu sa Pireja nego na većinu njih tamo.
    Želim ti i dalje dobar provod i javi se kada dođeš da čekiram majicu :)

Ljudi da vam ja nešto kažem sada, a pratim fudbal mnogo godina od čega Partizana najviše, naravno.

Mi imamo jednu manu kao klub i uvek je tako bilo. Kao neka slabost. Samo u poslednjih petnaestak godina, da li smo morali ili smo nedovoljno jaki vraćamo mrtvu kurvu u život, umesto da je kao u košarci ugasimo skroz. A nevezano za kurvu i u momentima kada smo trebali da postanemo velesila, mi smo ustuknuli. Recimo Ješićevih devet bodova razlike. Čovek napravi od Muslina trenera još. Bojin penal. I sada ovo. Teranje Stanoja i proćerdavanje para, što na krađu, što na neke Eduarde razne.

Ne znam zašto se to dešava. Ponavljam možda mora, a možda je to slabost.

Vermez ne valja. Ne kao trener, nego je mlak. Ne moždaš sa ciganima tako mlako. Uvek mora da se održava neka tenzija. Kao Vujošević. Njegov recept za njih je bio savršen. Čak i kada nema šta već vidim njegov početak konferencije: "U sredstvima informisanja sam pročitao da........i tup".

Stanoje, Đukić i Jokanović su bili dobri treneri jer , druga dvojica su svojom pojavom odavali autoritet, pored evidentnog znanja trenerskog posla, a treći je držao živom tu tenziju koju oni vole da započnu često jer je time hranio igrače da ih pocepaju svaku koju ih vide.

Setite se samo one jedne zvezdine pobede od 1:0 nakon šurnajest poraza kada su novine o tome brujale kao da su opet šampioni Mlečnog puta i kada im je lepo STanoje rekao: "NEverovatno je da živimo u zemlji gde novinari slave onoga ko je ispao iz kupa, a i oni sami to slave".

Opet slave drugo mesto, ali mi ih vraćamo u život. Imamo tu slabost. Razgalame se odmah. Mislim do sada smo ih uvek ponovo spuštali na zemlju vrlo brzo, uzimanjem nove titule ili nekim njihovim tragikomičnim kiksom koji brzo usledi, ali zašto im uopšte daješ nadu?
    Zgazi bre to. Sa 11 sme samo na 15 bodova razlike, a ne na 4.

Na žalost, ovaj put ja nisam skroz uveren da ćemo opet izvući, jer i pored toga što je 4 boda solidna prednost, nije nemoguće tako nešto prokockati, što je Vermez pokaz'o prošle nedelje i ako izvučemo titulu i ove godine, sledeću treba početi sa nekim bre autoritetom koji hoće da ih zgazi, a ne sa njim, jer sledeća je godina ona koju će oni dati sve od sebe da prekinu ovo jebanje ako ne uspeju ove, a onda kad ih srušiš, gašenje pada i osnivanje crvene zvezde bari 91 i to je to. Naravno bez Đure takođe. On može da počne dugogodišnju robiju da guli, ako ne zbog Partizana, a ono zbog Veterinarskog ili čega god već.

Ipak ne znam da li će se to dogoditi, jer pokazujemo stare slabosti k'o što rekoh i mi ih vraćamo u život. Pravi trener bi ih davno ostavio da se grćevito bore za drugo mesto.

16. Pozdraviću Džonija uz p;np.

17. Problem je što imamo lopuže koji bi se jebali u šupak za dvije marke.

18. Nije samo to skočimiše, nego dajemo mrtvaku veštačko disanje umesto da ga pustimo da sklizne. zvezda će umreti ali ne moramo mi da joj pomažemo da to bude sporije.

19. Dionysio pljagaj ga lajkovah kosticevu defku.

20. dzoni cinjenica je da se oni nikad nece ugasiti, i da nece odustati od bilo cega dok postoji nada (kao sto necemo ni mi). u stanju su da ne uzmu titulu u basketu 11 godina i onda dvanaeste da pobede u 2 derbija i da pricaju kako su oni bolji, veci, pricaju kako bi oni napunili arenu vise od nas iako jos u njoj nisu ni igrali. zar ih ne ugasismo u toj kosarci pa su se opet vratili kao da nista nije ni bilo.
    sto se tice trenera i rukovodstva u fudbalu ja uvid u finansije nemam, ocigledno je klub u manjim finansiskim problemima nego crvena zvezda. treba li se zadovoljiti time sto smo eto bolji od njih? ne ali isto tako ne mozes ni da pljujes po njima jer trenutno se niko ne zali na njih osim navijaca. e sad sto je nama postalo ocekivano da neko u srbiji krade i unistava drzavnu imovinu to je vec druga prica.

sto se tice vermeza sta da ti kazem, ocigledno da je partizan zeleo trenera- nastavnika fizickog u osnovnoj skoli, coveka kome uopste nije problem da se juri sa malom decom, koji ce imati strpljenja sa njima...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.