FK Partizan

1. Hahaha Gazimudo, pa ovaj Đura Mutavi je zajebao i Vojvodu Lukića od Sopota.

2. Valjda će i Đura pasti... Samo SPS da ode s vlasti...:-)

3. Neka brate, boljei SPS nego DS da nam dođe. Video si kako su se domaćinski ponašali kod komšinice lolololo
    Sad ih ova vlast malo gura, dok pičkousti ne rovali da je to za gašenje, jer samo jede pare, a ne proizvodi ništa. Ode opet niz vodu. Neka nama ostane SPS slobodno.

4. Danas sa Pazarom.

Bolji smo naravno i bitno nam je da pobedimo jer se time onako stavlja tačka na izlazak iz te neke krize u kojoj smo bili. Jedva Javor, lepo Rad i na kraju da se onako komotno dobije Pazar. U principu, moramo do Derbija da održimo 4 boda ili povećamo.
    Komšinica igra jako loše poslednje tekme i napušta ih onaj polet koji oni uvek imaju kada im dođe novi trenr ili napadač, par kola onako, tako da je moguć njihov kiks, samo malo ozbiljniji rival da natrči. Mada, ni mi nismo izašli iz krize skroz, sigurno i jedan kiks bi nas destabilisao skroz.
    Nije bitna igra danas. Samo pobeda. Jedan gol da damo i ne primimo ni jedan. Ja zadovoljan.

5. Munite jedan gol majku vam jebem nesposobnu

6. 'оће ли дати ови ваши гол? јебемуматер, ја мислио пазар ваш тим 100%.
    каква је игра, не могу да пратим нигде, знате ли шта?

7. nem pojma, ja pratim samo rezultat. neka ga munu invalidi, makar i u 90+

8. ИЗДРЖИТЕ ПАЗАРЦИ И ОБЕЋАВАМ ДА НИКАД ВИШЕ НЕЋУ ДА ВАМ КРАДЕМ ПАТИКЕ ИСПРЕД ЏАМИЈЕ, КРСТА МИ!

9. Kakav je Vermez mađija,samo on može prokockati onoliko bodova.

10. кол'ко је продужио, 17 минута? 'оћете ли дати гол до прекосутра? лоло

11. Zvucacu kao YeahBatch, ali ove degene treba isterati, i zabraniti im da se bave bilo kojim sportom. Degenerici.

12. Najebem im se majke svima.

13. Иако не верујем у те приче о намештању и то, чуо сам негде на нету исту ону причу што је Газимудо овде поменуо, плус то да Партизан кикса у Новом Пазару. Е сад, мало вам је глупо да се вадите на то како сте продали титулу, јер ако сте је продали и ако су такве трансакције могуће, можда сте ове претходне куповали? А и чисто сумњам да се вести тако лако шире кад се тргује титулама.

О текми. Одвратна. Не знам, ја не разумем неке ствари никако.

Надам се да вас добијамо у следећем колу, мсм нама није важно јер остајемо у лиги а у Европу не можемо, а ни мени није битно ко ће бити шампион, него чисто да нас цигани не оптужују да смо ваша филијала (значи лол), а и да вам мало вратимо за онај висок резултат од јесенас. Мада сумњам да ће се то десити. Ми нисмо у форми, а ви сте сад попиздели.

14. Brate mili draže bi mi bilo da su izgubili 3:0, nego ovako. Igrali su kud i kamo dobro, ali ovi iz Pazara su gori od Slobode. Ukraše ljudi pola utakmice na valjanje, nema niko da vraća lopte, pa nema lopte, pa publika gađa sudije, živi zid na 6 metara, pa šutiranje lopte. Ja mislim da su dobili 5 žutih samo zbog šutiranja lopte, a samo ta ostala.

Smiljanić trči po loptu njihovom golmanu.. Ma ludilo. Bunkerica klasična, treba ukinuti remi u ovoj našoj ligi.

15. 11-9=2.

I dva boda je prednost, al' se otopila dosta. Još Vermez mađija kaže nešto tipa: "Pa dobro, Derbi odlučuje".
    Da to kaže Stanoje ili da je Jokan tu ili neko ko je pobeđivao komšinicu, pa OK. Ja sada ne mogu da se setim ali mislim da Vermez nikada nije pobedio Derbi. Čak i onda kada je uzeo titulu bez izgubljene utakmice, tripujem da su bile dve nerešene utakmcie.
    Ne bih ga sada menjao, jer šta da menjaš trenera par kola pred kraj, ali šta god se desilo ove sezone, u sledeću sa njim i mutavom frizurom ne treba ulaziti.
    Nisam onaj tip, kao neću da gledam dok ovi ne odu, jer ću uvek da gledam. Čak i kada je bojkot bio 2005. nism išao na stadion, al' sam gled'o kući i gledaću, naravno. Ne mogu ni da tvrdim ono "prodali smo" i ti radovi. Ne znam. Samo znam da ako ti kao trener imaš bolju ekipu od rivala, imaš 11 bodova prednosti i to prokockaš ili dovedeš titulu u pitanje, pa vreme je da se pakuješ.
    Uzeo titulu, pobedio Derbi ili ne Vermez mora da ide.

Nismo toliko loše igrali, ali ni dovoljno dobro da pobedimo.
    Dva boda je i dalje prednost.
    AJMO CRNO BELI!
    http://www.novosti.rs/upload/images/2013//04/28/sp-vermez.jpg

16. Ovo sa Scepovicem je dokaz da su igraci nervozni zbog rezultata, i da slabo podnose da debil ima garantovano mesto u timu, dok oni moraju da se bore za mesto uprkos kvalitetu. Ne moze se sa losom atmosferom osvojiti titula, Scepovic mora da leti iz tima do kraja sezone - em ce se popraviti atmosfera, em igrac vise na terenu. Garagani srecom nemaju ni tim ni igru za nesto vise, mislim da titula nece doci u pitanje.

17. Ali zanimljivo je to da gangeri stalno pričaju o nekim našim klubovima sa kojima nameštamo, a mi baš tu pucamo bodove. Sloboda, Novi Pazar, Hajduk Kula i tako to.

EDIT: Sad gledam, šta smo sve promašili.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.