FK Partizan

1. Nismo se ponadali, znali smo sve.
    Ajd pa tako, ostavljam vas da uživate.

OTO TOLE, OTO TOLE I ŠESTU ZAREDOM....
    NIJE VUČIĆ, NIJE VUČIĆ USPIJO PREOTET!

Što uvek može da važi i u suprotnom smeru.

Đura je za Ćokija kombinacija Majke Tereze i Svete Petke.

2. Није ни Ђура цвет, али је бар суптилнији. Не прекида текме кад види да губимо.

3. Ma Đuru boli kita i za tekme i titule njega isključivo zanima prelazni rok i ništa više od toga. Ja ne kažem da mi imamo poštenjačine u upravi Gonzo al naši ne seru kad vama sude kao u prethodne četiri tekme, boli ih tuki a vi odma pišete saopštenja. Svi novinari u zemlji se odjednom povampire.

Đura je za Ćokija kombinacija Majke Tereze i Svete Petke.

+45645456454654
    Što bi Vučić rekao, pre nego što je došao na vlast, Ćoki je najopasniji kriminalac u ovoj zemlji i čovek koji ne preza ni od čega.
    A i ono mi nikad nismo imali transparent tipa Đuro legendo i tako to, nama su samo sportisti legende a ne lopovi, kod vas je to već drugačije i to mnogo.

4. Ja nikada nisam rek'o da je titula prdata, a znam da će da krasi po 25. put našu vitrinu.

Politike ima svakako u sportu, jer bile su demokrate kod vas i bili su na vlasti i nisu se puno ložili pa su vas samo krali i unitavali. Ovi se sada pale jer sa promenom vlasti počela ja vaša agresivna medijska kampanja (a ladno je neko na temi zvezda napisao da su naši mediji. Smejao sam se pola sata) ali opet kurčina, jer od govana se ne pravi pita.

Jebi zvezdoa!

5. Đura je za Ćokija kombinacija Majke Tereze i Svete Petke.

+312143254
    Ovaj Skočimiš, svaka mu je ka Njeguševa i Patrijarha Pavla u isto vreme. Uvek kratko al' kako valja.

6. jeb-jeb-jebiiiiiiiiiiiiii

7. Lepo sam napisao da su smešne te priče oko hapšenja i kombinacija za titulu.

ovo sam ja napisao,dakle nemojte optuzivati druge ljude za ovo.
    takodje, to nije moja predpostavka, nego mi je tako rekao poznanik koji je u teleoptiku svaki dan, i sa vecinom tamo je na prs' u dupe.

Ja sam samo na to rekao da se nadam da nije istina,al da me od Djure nista ne bi cudilo. Lika ne podnosim, kriminalac je, i apsolutno bi mi bilo drago da ode u cuzu..

8. Ni ja ne podnosim Đuru.

Sad ozbiljan post jedan vezan i za Grobare i za musave.

Mi smo svi redom kreteni. Palimo se na to, svađamo, masa ljudi i ide na tekme, dok oni rade sve to što rade.
    Igraju menadžerski igrači, deca nekih bogataša, od kojih nema fudbalera, jer ko god da je neki vrh postao, nije baš odrastao u blagostanju. Lažu, kradu, nameštaju utakmice i sve to zato što tutnu neki dinar vođama i bole ih patke.

Dobro, ja kontam cigane, da im je titula mnogo bitna, jer je nisu uzeli pet godina, što je stvarno surov period i da ih osim toga ništa ne zanima, ali se nadam da ćemo jednog dana svi iskulirati i ostaviti na svojim stadionima transparent: "EVO VAM IGRAJTE TAJ VAŠ FUDBAL, VALJAJTE TE TATINE I MAMINE SINOVE, PONIZITE GA DO KRAJNJEG DNA I RADITE TA SRANJA KOJA RADITE, PA KADA ZAVRŠITE SA TIM, KADA MISLITE DA VAM JE DOSTA PARA VIŠE MAMICU VAM JEBEMO ODVRATNU, MARŠ SVI IZ SVIH KLUBOVA I SAVEZA I PUSTITE NAS DA GLEDAMO FUDBAL I NAVIJAMO ZA NAŠE KLUBOVE!"

9. "EVO VAM IGRAJTE TAJ VAŠ FUDBAL, VALJAJTE TE TATINE I MAMINE SINOVE, PONIZITE GA DO KRAJNJEG DNA I RADITE TA SRANJA KOJA RADITE, PA KADA ZAVRŠITE SA TIM, KADA MISLITE DA VAM JE DOSTA PARA VIŠE MAMICU VAM JEBEMO ODVRATNU, MARŠ SVI IZ SVIH KLUBOVA I SAVEZA I PUSTITE NAS DA GLEDAMO FUDBAL I NAVIJAMO ZA NAŠE KLUBOVE!"

Ima nesto slicno vec - UPRAVA NAPOLJE
    olololol

10. Mi smo svi redom kreteni. Palimo se na to, svađamo, masa ljudi i ide na tekme, dok oni rade sve to što rade.
    Igraju menadžerski igrači, deca nekih bogataša, od kojih nema fudbalera, jer ko god da je neki vrh postao, nije baš odrastao u blagostanju. Lažu, kradu, nameštaju utakmice i sve to zato što tutnu neki dinar vođama i bole ih patke.

Dobro, ja kontam cigane, da im je titula mnogo bitna, jer je nisu uzeli pet godina, što je stvarno surov period i da ih osim toga ništa ne zanima, ali se nadam da ćemo jednog dana svi iskulirati i ostaviti na svojim stadionima transparent....

Ovo jeste tačno i to je žalosno. Žalosno je što je naš fudbal na tom nivou da nam se 2 "najbolja" kluba bore za tu titulu, koja služi samo da bi vikao komšiji: "DE VAM JE TITULA AAA?". Pa i ovaj Tole ako ode ikada, doćiće i na njegovo mesto neki mafijaš koji će pogurati Zvezdu,Partizan,Vošu, Ofku. Previše FIFU i UEFU boli kurac za nas da bi se tu nešto promenilo.

11. Jebem im ja mater baš. I jebem ti državu koja sve to gleda ili aktivno učestvuje.

12. Neću da bez veze pišem pošto ste svi u prethodnim postovima uboli suštinu, samo da odgovorim na ovo Tucanom jer me je izgleda pogrešno shvatio.

Ja ne kažem da mi imamo poštenjačine u upravi Gonzo al naši ne seru kad vama sude kao u prethodne četiri tekme

Nisam ja ništa tvrdio vezano za vašu upravu, samo sam pretpostavio da čak ni sklanjanje Đure ne bi u tom smislu mnogo pomoglo Partizanu jer kapiram da ima tu još kukolja kao što je u ostalom u svakom klubu koji bi jedva dočekao da uskoči na njegovo mesto.

13. De nema Gonzo, ima nekih njuški koje su tu 20 godina i nemem pojma šta koji kurac rade u Partizanu. Mislim i ja da jedna smena ne donosi ništa. Samo korenito.
    Gonzo iscimaj večeras da zavarimo pljugu i prošećemo.

14. Nema frke komšo, i onako neću dugo biti na poslu.

15. Ako bi pao Đura, polovina bi uhvatila maglu a onda bi one mlađe snage koje pokušavaju da isteraju metuzaleme iz uprave i skupštine možda i imale neku šansu da dođu na čelo kluba, svakako bi više voleo Mijata ili tako nekog od mutavog govneta. Stvar je što je mutavi toliko alav da se mi i dalje cimamo oko titule iako ste dve klase slabiji i raspadate se. Bilo koji normalan čovek bi iskoristio ovakvu dominaciju pa makar da imamo generalnog sponzora ako ništa drugo.

16. Nema frke komšo, i onako neću dugo biti na poslu.

'oćemo oko osmice?

17. Ma sve može bre, zovem te.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.