U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nesrećno ispali...nesrećno...ećno...no...
KOJI KURAC?!
Jeste bilo šansi, pritiskalo se, tokom tekme bio Partizan "bolji", ali jedino bitno je rezultat. Da li je moguće da se došlo do toga da se divi borbenosti koju su, napokon pokazali?! Pa i ja sam u kadetima bio borben u kurac! Ovo je šampion Srbije, treba svaku da bude takav!
I naravno hoće li i jedna utakmica proći, a da ne bude crveni...
да се разумемо, ја сам највећи оптимиста на свету што се тиче партизана, и кад сви кажу да смо срање ја тврдим да ће да се деси чудо, али тек сад схватам колико смо ми уствари срање, плашимо се распалих бугара и добијају нас дуплом победом... не знам више шта да мислим
хахахахахахаха
Ajde glavu gore, ovo je moglo sa 70% sigurnosti da se zakjluči i pre mesec dana. LE ako nas usere super, ako ne, ori domaću njivu, sipaj u cigane i to je to.
Meni je žao što ste ispali od Bugara.
Ali mi je i smešno što se ispali od Bugara.
Bugari brate.
Такое! Ми испадамо само од свецке класе, свецка Украјина але але
u narednih par sezona ce pretpostavljam da srpski fudbal zvekne u dno. verovatno cemo izgubiti treceg predstavnika i kretacemo iz nekih kvalifikacija gde se igra sa amaterskim klubovima sa farskih ostrva i lihtenstajna, ako vec i nije tako.
opadalo godinama (bas polagano, sa ponekim iskorakom napred pa par nazad, pa ljudi i ne primete) i mislim da je blizu dna. nereseno sa islandjanima sto sutiraju ledene kocke umesto fudbala, jedva protiv jermena i ostalih muslimanskih SSSR drzava sto skoro ukapirali da ne smes da koljes protivnickog igraca kad ti uzme loptu, a ukrajinci i bugari nam odavno jebu kevu.
zovi ga neiskustvo, nesreca kako god, ali u pitanju je neznanje. odliv mozgova ko i u drugim sferama i ostanu balvani... jedina muka je sto ovde jos uvek mogu da se izvrte pare da se zadrze jos pomalo dobri igraci - a ima ih!
industrija je crkla zbog privatizacije koja je dosla jedno 10 godina kasnije nego sto treba i nije pametno odradjena. fudbal izdise i treba se reagovati pre nego sto ljudi totalno zajebu da gledaju, deca da treniraju, i klubovi postanu dibiduz neisplativi da se investira u njih.
i ovo ne pricam za glavne komunjare iz beogradskog komsiluka, jebem im mater pohlepnu. treba krenuti od slabijih. probaj kako ce ici sa radnickim iz nisa i kragujevca. sa vojvodinom. pomogni malo nekog investitora ko sto je fiat u industriji pomognut, pa kad krenu da prcaju ove beogradske debile kojima je lepo u govnima, zato sto su ipak najvece svinje, doci ce i njima iz dupeta u glavu.
ovako, ako pokusaju da rese problem koji je mnogo veci time sto ce da se fokusiraju na zvezdu i partizan, usrace motku. previse je to razradjeno, tu se dosta para vec sad vrte, i puno je ljudi koji NE ZELE promenu.
zasto bi zeleo promenu ako ti je ipak manje-vise sve ok.
ne pricam o navijacima. ne pricam o rezultatima.
Meni se sinoć jedino malo Grbić i Mitrović dopali šta su radili, odnosno radili su nešto... ostalo, blago majci s njima...
Jbg, žao mi je što niste prošli, a nadam se da će Mitrović ostati za plej of LE, inače će Part. poduvati opet protiv nekih, a i Zvezda već sutra, da se ne lažemo...
Da citiram PiDona, onog mutavog Mijajlovića, i sl. "DANAS SVI IGRAJU FUDBAL". Obavezna rečenica kad god izgubimo od nekih talibana. To, i kad daju intervju, moraju da krenu "Pa sigurno je da"...
Ljudi ja sam zadovoljan. Ono je maksimum i samo se moglo proći uz određenu dozu sreće, koju nismo sinoć imali. Ne može bolje od onoga, a razloga je mnogo. Ova ekipa nije mogla da uđe u LŠ nikako. Zato i nije ušla.
Partizan je trenutno u sledećoj klasi: Ako nas usere relativno OK klub kao Tromzo prošle godine, ulazimo uz borbu u LE, borićemo se za titulu, za koju smo favoriti da je uzmemo i to je to. Imate nerealna očekivanja s obzirom na snagu tima.
Bezi Dzoni, nemoj me nervirati. Cime si zadovoljan, sa 20 minuta igre u 2. poluvremenu? Mutavi je neambiciozna svinja, sa jedinom mislju kako da on licno profitira iz svakog transfera. Bilo koji ozbiljan menadzer bi bez problema sa parama koje je Partizan zaradio u poslednjih 5-6 godina redovno igrao LS. Ispadao dalje svaki put, naravno, ali igrao bez problema.
Dakle ti si zadovoljan time sto je ovako slab Partizan uspeo da odigra solidno pola jednog poluvremena u Evropi?
Ma ne razumeš ti mene. Ja bi voleo da je on ambiciozan i da igra kristijano Ronaldo u Partizanu, i šta se sve događa. Pričam ti da je maksimum ove ekipe igra od juče. To je to.
Naš najveći problem je realizacija.
Ima više problema.
Pitao sam sinoć, a sad ne mogu da kopam po temi jer rifrešujem ovo za takmičenje. Kad je žreb?
U petak vrv kao i uvek do sad. Negde oko 12 vrv
nije, ali vise bih voleo da igramo i da pucamo 10 0 svaku no da ne igramo.
kimiju svaka cast za potez, scepovic je ovo zasluzio. sa druge strane sramota je sto nismo gledali kako redari lome kicmu navijacu i pre nego sto je prisao igracima.
interesantno je da niko ne pomenu rasovica, lik je buzdovan po pitanju taktike. i bilo cega ostalog. dokle takvi da se uce na partizanu?
ostojic, scepovic, luka, kojic, i jos neki su ocigledno visak u partizanu, raskinuti ugovore i dovesti klince, ne vidim svrhu drzati ove igrace u timu.
nije me sramota sto smo ispali od bugara, ni sto mi je djura glavni u klubu sramota me je sto je jedan nadj u upravi, kimi vodja navijaca, scepovic u napadu, glavni sponzor jebeno LAV PIVO??? tolko smo jebeno jadni. JEBENO NJIH 20 SEDI U UPRAVI I OD SPONZORA IMAJU JEBENO LAV PIVO IZ JEBENOG CELAREVA U JEBENOJ BACKOJ PALANCI??? 20 DEBELIH SVINJA SE TOVE OD PARA IZ PARTIZANA I JEDINO STO SU U STANJU DA URADE JE DA POTPISU SA JEBENIM LAVOM I DA DOVEDU LIKA KOGA SU VIDELI U MECU SA SIRAKOM.
http://www.sr.partizan.rs/48439-nova-energija-partizana/
i slag na torti, plava droljetina o njenim genijalnim idejama vezanim za marketing kluba.
A cek, mi sad nastavljamo u LE ili smo trebali da prodjemo ovo kolo da bi mogli?
Igramo plej of za ulazak u LE
Naravno, ali ova ekipa nije dovoljno jaka da stigne uopšte u LŠ. Na to sam mislio.