FK Partizan

1. Jeste vi povlašćeni u plej ofu?

2. Ja sam oduševljen Mitrom! Onaj poluvolej ne bi uhvatio ni jedan naš špic sem Klea i Jovete u zadnjih bar deset godina. Niko ne zna da odigra i šutne iz prve i ''golgeteri'' koje smo imali uglavnom su davali golove kao i ja na VOS-u samo zato što se eto nalaze u napadadu pa moraju nekad i da ga daju, inače...

3. Mitar igra srcano, daleko ce da dogura. Svaka cast decku.

4. ja se bas zbog toga i nadao prolasku, kao bolece nas kurac, vidimo da nismo za tamo, daj nesto da umuljamo... bar cemo jebati zvezdu ako nista drugo. malo li je?

5. Jeste vi povlašćeni u plej ofu?

Da

6. lolololo janpi i ja velim da je LAV pivo kurac od piva al to je ozbiljna kompanija, Calsberg jebeni. A druga je stvar što je taj sponzorski ugovor gola kurčina. Dobra kompanija al loš ugovor.

Elem sraman potez Kimija bez obzira što je Šćepateli paraplegičar jebeni. Navijači nemaju šta da traže kod igrača.
    Nego što je jug skandirao protiv Đure? I njima izgleda kasne plate.

7. kalsberg srbija je ime kompanije. nesto kao levis iz novog pazara.

jebem li ga, nije ceo jug alkatraz.

8. Nego što je jug skandirao protiv Đure? I njima izgleda kasne plate.

Mrzim Đuru, volim Partizan!

9. Nego što je jug skandirao protiv Đure? I njima izgleda kasne plate.

Ja mislim da je na pomolu neki mir-mir sa zabunjenima.
    Juce su u nekoliko navrata pevali istu pesmu kao jug. Jug je skandirao protiv uprave, dakle jos jedna stavka je ispunjena.
    Jos samo da se "vodje" dogovore oko podele plena, beneficija i toplog obroka i mozda cemo imati tribinu koja ce da lici na nesto.

10. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/237712/Radisavljevic-Nisam-agresivno-skinuo-traku-Marko-i-ja-smo-drugari-sam-je-dao

Koji nesporazum, pa oni su zapravo drugari, traka je bila za uspomenu kad su nas onomad Bugari jebali u gostima.

11. Da sam na njegovom mestu zatražio bih raskid ugovora, jer sudeći po ovome klub daje podršku navijačima.

PA ono, pojenta ovog poteza je valjda da Scepakadabra ode?
    Ae bre kakve moraliste glumite, kimi usao na teren kmeeeeee, skinuo traku kmeeeee..
    Boli me kurac sto je preskocio ogradu, govno od drveta je zasluzilo batine jos pre godinu dana jer igra sa neopisivom kurcoboljom, tripom da je kristijano a u stvari je obican PANJ!

Posto je ocigledno da cela uprava, a i Rasovic sa njima znaju da je on panj,al ga ovaj stavlja u igru zbog verovatno nekih tamo interesa njegovog caleta ili koga vec, nek je sisao kimi da mu uzme traku kad vec raspali trener nema toliko obraza da ga bar ostavi na klupi.
    Ne kazem da su navijaci strucnjaci,daleko od toga,al kad ti SVAKI JEBENI NAVIJAC vec godinu dana ZVIZDI pa cak i kad postignes neki bogaljski gol, onda nije problem u navijacima nego u TEBI.
    SCEPO, DJURO, NADJU, RASOVICU MRSTE IZ PARTIZANA JEBO VAM PAS MATER SEME VAM SE ZATRLO! (i cela uprava naravno,al ne znam ih sve poimence)

12. Jericho
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/237712/Radisavljevic-Nisam-agresivno-skinuo-traku-Marko-i-ja-smo-drugari-sam-je-dao

Koji nesporazum, pa oni su zapravo drugari, traka je bila za uspomenu kad su nas onomad Bugari jebali u gostima.

Cek, jel to oni imaju neku zajednicku konferenciju?

Nisam mu skinuo traku, on je meni dao"

Od ovog transfera sam i dalje najezen

13. Seljak običan, nek izlomi noge Đuri a ne da skida kapitensku traku jednom šrafu koji kvari već pokvarenu mašinu.

14. Partizan duguje 600 miliona dinara poreza.

Rekao sam ja neki dan da je dug kod nas sličan Zvezdinom, oko 40 miliona ojra brat-bratu.

15. a i danilovic je ljakse. prvo se pominjao porez od 1.5 milki a sad ispade 15 u basketu.

Skočimiš
    Partizan duguje 600 miliona dinara poreza.

odakle ti ta informacija? daj link

16. A glede Panja, kad već svi dižu prašinu da i ja lupim nogom...

Podržavam Kimijevu reakciju.
    Šćepović je jazavac jedan običan koji nije zaslužio taj dres koji nosi a ne zamjenik jednom Saši Iliću da bude, ej! Alo rođaci o čemu mi pričamo, kakva sramota? Nije to sramota Juga ili Kimija, to je sramota uprave počev od Rašovića preko Nađa pa sve do Duleta Vujoševića kao predsednika SD. Dopustili ste da jedan jazavčev sin mora da igra, ajde da istrpimo to, i trpili smo ga i trpimo, ali još zamjenik kapitena da bude, i da u evroutakmici bude kapiten? Ej, šta je sa mozgom?
    Da mu onaj nije skinuo traku Panj bi i u reprezentaciji kapiten bio u dogledno vrijeme.

Ovako je definitivno dato do znanja da momak nema šta da traži u Partizanu a kamoli da kapiten bude. Kapiten treba da bude vođa a ne džukela jedna bez poštovanja. Fino je rekao Miha: "Marko kad kroči na travu odaje utisak kao da ti čini uslugu što igra!"

Mali Mitrović je za ovog panja izmislio i fudbal i odnos prema dresu. I njemu želim svu sreću kad ode vani. A i postaće nešto jer ima muda.

Šćepari želim dugu karijeru sa mnogo golova ali dalje od Partizana (koju on nikada neće postići jer niti je kalibar niti ima želju jer ga ćaća gura od pionira).

17. a i danilovic je ljakse. prvo se pominjao porez od 1.5 milki a sad ispade 15 u basketu.

15 milki dinara, sto je oko 1,4 milki evra.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.