FK Partizan

1. ma ja procitah na teletekstu 156 miliona dinara i to navodno likovi iz poreske uprave izjavili. i meni bilo cudno, refresovao stranu 5,6 puta, brojao decimale.... lololo a i ne verujem da tolko kukaju zbog milku ipo jura

2. Evo nije me mrzelo, pa sam pogledao koliko je Partizan zaradio od transfera od 2000-2013.

00/01 - 15 250 000 e
    03/04 - 20 700 000 e
    05/06 - 6 650 000 e
    06/07 - 625 000 e
    07/08 - 11 755 000 e
    08/09 - 13 560 000 e
    09/10 - 10 270 000 e
    10/11 - 8 070 000 e
    11/12 - 18 061 000 e
    12/13 - 950 000 e
    13/14 - 9 800 000 e (plus Ivanov, Mitar i verovatno Scepakadabra)

Dakle ukupno : 115 128 500 EVRA

Ima tu naravno odstupanja nekog jer za neke igrace stoje nepoznati iznosi , doduse ima i za one koje smo kupili i za one koje smo prodali,al ne verujem da to odstupanje vise od par miliona.
    Za sezone 01/02 , 02/03 i 04/05 nema podataka.

Eto , toliko su nam ukrali za ovih 13 godina.

3. Jebote mi bi ronalda danas mogli da kupimo za te pare lolo

4. Gereta Bejla jebote...

5. Milion i po eura za klub koji jedva skrpi budžet od dva i po miliona je mnogo i previše.
    Kimi seljak prozvao KKP i stao na stranu Vučića. Jebo ti Vučić majku debilčino.

Šta god da je Šćepović zaslužio to se onako ne radi a pogotovo ne ovako sa ovom konferencijom danas, pa ovo što su izjavili vređa svakog ko ima i gram mozga. Prošle godine šamaranje Lazara još sramotnije od ovog. POnašaju se ko cigani a kako i ne bi kad je gomila preletača sa ciganske tribine među njima. Ovaj alkatraz se previše osilio. Jebo im pas mater.
    Nadam se samo da su sad uzeli preveliki zalogaj koji ne mogu da progutaju.

6. Kimi seljak prozvao KKP i stao na stranu Vučića. Jebo ti Vučić majku debilčino.

Kad?! Gde?! Kimi?!

POnašaju se ko cigani a kako i ne bi kad je gomila preletača sa ciganske tribine među njima.

Nemoj više molim te. Sad ćeš da kažeš da su Zvezdini navijači krivi za ono što rade grobari??? Nemoj tucani molim te, sam sebe zakopavaš.

7. http://youtu.be/pSyH50flvYo

Kolicina transfera na kriticnom nivou. Preti da skine pinkove izvale sa trona.

8. Kažem da se ugledaju na vaše navijače pošto ste vi počeli sa tim šamaranjem i postrojavanjem fudbalera i lupanjem njihovih automobila a nisam ja izmislio za preletače ima ih nekoliko. Nisam rekao da ste vi krivi čitaj malo šta je napisano. Ako ne znaš za preletače onda se raspitaj.

9. Pravi festival elokventnosti ova smejurija sa Kimijem i Šćepotelijem.

10. Djura zaplasio Kimija a Kimi Scepovica, ne zna se ko je bio plasljiviji...

11. Koliko može da sere ovaj Kimi...

сик тач prije 21 minutu
    ovo mi u fazonu kao kad deca naprave sranje u skoli pa odu kod direktora..

To je to :)

Nego, je li istina da su Grobari podijeljeni u dvije grupe koje se ne međusobno ne podnose, kao neki stari Grobari i ovi Alcatraz?

12. Ljudi odgledah sada na vestima B92 ovo sa konferencije gde su Kimi i Drvo objašnjavali sta se zapravo desilo. Kada u tih nekoliko minuta nisam bacio peglu, nikad neću. U takav pokušaj peglanja onog sranja od sinoć samo retosi mogu da poveruju. FK Partizan je pao na niske grane.

13. Ako je to sranje onda ajd u kurac. Pumpa se glupa priča do neba. Kimi je u pravu, Šćepa je pizda, trebalo ga je ovako poniziti. Odlično odrađen posao, a nije zapaljen niti jedan auto.

EDIT: Vođa navijača služi da prenese stav navijača. Stav 100% navijača Partizana vezano za zamenika kapitena je iskazan sinoć.

14. A meni odgovor na pitanje? :)

15. Ako je to sranje onda ajd u kurac

Sranje u smislu prostog brukanja kluba, slično onom kada su Zvezdini dolazili na treninge da šamaraju igrače ili kada su palili auto Marjana Markovića (na stranu kakav je fudbaler bio Marjan). Inače znaš i sam (sinoc smo razgovarali) da je za mene potpuni šok bio kada je Sale predao kapitensku traku Drvetu.

16. Klub se nije tu obrukao. To kada ste vi šamarali igrače, lomili kancelariju predsednika kluba i kada ste palili automobile i lomili to nije bruka, to je užas. Ovo nije bruka. Normalna stvar kojoj su na žalost mediji dali prevelik prostor. Iskazan stav. Bolje nego da su ga ošamarili, psovali, gađali nekim stvarima i kačili neke parole u kojima mu pišu da puši kurac i tako to. Kulturno odrađen posao, ali glave cigana su takve da bili vi ostrašćeni i li ne, uvek se trudite da nešto predstavite kao bruku Partizana.
    Poraz od šampiona Bugarske nije bruka, kao ni uzimanje trake Šćepoviću.

17. A meni odgovor na pitanje? :)

Ima tri frakcije.
    Alkatraz
    Zabranjeni
    Neutralni

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.