Koliko mi se sviđa što je Stanoje čovek od reči, toliko mi se i ne sviđa što ostajemo bez njega. Meni je bio super, Krstajić ne. Ne znam šta se dešava, ali da će se loše odraziti na ekipu - hoće.
Само да кажем да је Крле избеглица из Зенице и да је играо за Кикинду и радио као конобар. Дошао је лично Џаја да га води у Звезду и он није прихватио јер навија за Партизан. То су чули из Партизана и дошли да га узму. Питали су га за плату, а он је тражио стан и храну и то му је доста.
Ја сам мислио да ће га функција покварити искрено и жалиим због тога.
Шта вам је људи, то су све пичке. Те назови јавне личности, које имају неке зајебаније улоге. Сви сте очекивали више, што је и за реално, што је и он сам донекле наговештавао понашањем у медијима, али на крају остаје сува реалност. Сви су они пичке.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://sport.blic.rs/partizan/vesti/207848/Stanojevic-Od-danas-sam-bivsi-trener-Partizana-i-Djuric-mora-da-ode evo,upravo procitao...
BRAVO STANOJEVIĆU, ŠMEKERČINOOOOO!
Prodaja titule, pazte šta vam kažem. Prodaje Đura, mora vikendicu da završi....
Ovo je rasulo. Sve više ličimo na "Cigane"...
Koliko mi se sviđa što je Stanoje čovek od reči, toliko mi se i ne sviđa što ostajemo bez njega. Meni je bio super, Krstajić ne. Ne znam šta se dešava, ali da će se loše odraziti na ekipu - hoće.
Ajmo malu anketu:
3
necu ni da razmisljam o tome,ali kako i koliko vidim po netu,opasna frka ima da nastane!
SVI su sokirani ovim sto se desilo....
Jebiga, ja znam da će Grobari Doboj doći ako bude protesta, makar se kidali i sa značkatrazima....
3 - i nije ti neka anketa kad se zna šta scenario. Uvek isti...
http://www.youtube.com/watch?v=vgdUbFmj9Uw
Ajmo opet, ko nije nek pogleda. Željko, nepristrasno kao i uvijek, gospodski popljuvao.
joj,ja ne smem da se vise nerviram,juce sam odlepio...
cekam krstu da da izjavu sa medije..
Jebote kakav video! 1000% ISTINA za Partizan. I ja čekam Krletovu izjavu!
http://sport.blic.rs/partizan/vesti/207922/Krstajic-Djuricu-daj-ostavku
skoro da nista nije ni rekao,ocekivao sam mnogo vise!
Само да кажем да је Крле избеглица из Зенице и да је играо за Кикинду и радио као конобар. Дошао је лично Џаја да га води у Звезду и он није прихватио јер навија за Партизан. То су чули из Партизана и дошли да га узму. Питали су га за плату, а он је тражио стан и храну и то му је доста.
Ја сам мислио да ће га функција покварити искрено и жалиим због тога.
Brate više sam očekivao od Krletove izjave...
Шта вам је људи, то су све пичке. Те назови јавне личности, које имају неке зајебаније улоге. Сви сте очекивали више, што је и за реално, што је и он сам донекле наговештавао понашањем у медијима, али на крају остаје сува реалност. Сви су они пичке.
Šta i da je reko ne znam ni ja šta, kao Đurić bi otišo?
KRLE NIJE PIČKA!! TEK ĆE ON DA PRIČA!
Mamu im jebem lopovsku. Dokle više bre!
Treba da ih govnjivim motkama teramo.
I tako već dvadesetak godina u srpskom fudbalu.