FK Partizan

1. Jebote, oće li doći nekad u klub neko ko stvarno voli Partizan...

2. definitivno lopov manje! =]

3. Увек када је ''одлазио'' до сада, никада то уствари није учинио.
    Он и његове мафијозе су људи из сенке у Партизану који вуку све конце годинама.
    Чисто сумњам да је и овог пута старно отишао.

4. Čekaj, ja nešto čito kako Krstajič podržavo Bjekovića. Inače ne navijam za Partizan, ali manja muka je ođe.

5. ФК Динара Книн фтњ!!2
    Не знам шта да мислим о Крстаји. Крстаја је био као играч јебена људина. Све сам мислио да је пичка што је прихватио функцију, јер у нашем фудбалу нема места ни за кога поштеног.
    Подржава га и сад, малопре сам гледао његов интервју али можда је и то што је Бјека отишао у Кикинду по њега кад је овај одбио лепу понуду тада велике Звезде и једног Џаје и наставио да конобарише.

6. Ја да се упишем, иначе, Крстаја је људина! Ајакс је написао оно што сам хтео ја...

7. Brate ni Bjekovića ne volim. Ja bih sve to u P.M. oterao!(Požarevac Mali)!

8. Тотални распад система а народ ко пита http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&dd=30&nav_id=570104

Милим да нема шансе да је Ђурић бољи за Партизан од Саве, Батице, Петрића, Станојевића, Томића и још бар десет легенди који су протерани из клуба. Ухватио се ко крпељ и не пушта.

9. Meni je samo žao što uvek postoje INTERESNI KLANOVI. Lepo Dule Vujošević objasnio INTERES MORA BITI PARTIZAN!

10. jbt ladno slika iz bijeljine, ova vijest na b92. :)

11. hej grobari,srecni vam praznici,zelim vam odbranu duple krune!!! =]

12. BIće valjda....Takođe svima srećna Nova Godina...

13. sve sto se desilo u Partizanu,razumem,2 struje koje rade jedna protiv druge,ali,Krsta je ispao mega-car,pozvao Stanojevica i Rasovica da se vrate na funkcije,zarad interesa kluba...
    Partizan je mnogo izgubio odlaskom Krstajica!

14. Stanoje, Stanoje...:-))))

15. I treba, Stanoje je ovim odgovorio na ono Đurino - NEĆU DA IDEM DOK NE ZAVRŠIM POSAO. Saće da tjeraju inat jedan drugom, biće ovo Švicarska....

16. По мени наш најјачи састав у двеиљадитим,

http://en.eufo.de/index/squad/partizan-beograd/2003-04

А има и свих састава готово већине еврпоских екипа од 1999.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.