U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
i ajde da podsetim one sa kratkim pamcenjem:
do ulaska partizana u ls 2003 uopste nije bilo price o srpskim klubovima u evropskim takmicenjima. bile su neke "za malo" godine, jedina razlika je ta sto se tada ispadalo od milana, rendzersa i nemam pojma koga a sada od kiprana i bugara. ne vidim sta je bitno od koga ili kojim rezultatom ako si vec ispao.
e onda partizan pravi korak napred, igra se ta liga sampiona, pa liga uefa 2,3 puta, cak se jednom prodje grupa, pa jos jedna liga sampiona... za to vreme (nekih 13,14 godina a mozda i vise) zvezda uspeva jednom da igra ligu uefa. tacnije od tog barija zvezda je samo jednom igrala u evropi. za 20 godina jbt.
i taj njukastl, jbt koliko se tu stvari poklopilo. i iznenadjenje, izbacili smo njukastl jebote!
a npr prosle godine igramo ravnopravno sa interom, nesrecno izgubimo. nekima je to malo. a nema ni 12 meseci od te utakmice. oni ful sastav, stisli se da ne puknu od nas.
znaci nije to zvezda milan, gde vi gubite 2 0 na marakani celu utakmicu pa date pocasni gol u 90 nekom i pricate "kako ste bili blizu"
jos x primera ima u zadnjih 20ak godina o tome koliko ta crvena zvezda nema ni jedan jebeni rezultat za koji mozemo reci da je uspeh. na fudbalskoj mapi jednostavno ne postoji. prepricavaju se porazi od bordoa, zenita i koga sve ne.
aj odoh da spavam, ocigledno se vec svadjam sam sa sobom.
znam, imate bari.
U principu, stvarno od 1995 do ulaska Partizana u LŠ nije niko ni bio u Evropi. Eto to su zlatna vremena srpskog fudbala. Mrtav ozbiljan sam kada kažem da je došlo do toga da navijam za Zvezdu da uđe u jebenu LE u isto vreme kada i mi zbog jebenih bodova jer ima mnogo razloga zbog kojih je loše po ekipu što igra drugo kolo kval. za LŠ. Eto dotle ste me doveli, da čak ne želim da ispadnete sutra :)
СТИГО ФОФАНА
ДА КОМШИНЦИ УВАЛИ ЦРНОГ БОБАНА
ХУЕ ХУЕ ХУЕ
Stigao Fofana
Sa njihalom strave
Jebaće bajka
i ciganske krave OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
prodjemo grupu i mi i oni pa negde u 16. ili kad vec moze padnemo da igramo jedni protiv drugih. kakve bi to utakmice bile....
i ja navijam da prodju ali nikako korak dalje od nas. ono, neka guraju do finala samo da tamo izgube od nas. a onda se desi neki penal protiv smedereva u 90. i setim se zasto ih mrzim
Neizvodljivo. Oni igraju dva kola godišnje lololo
nemoj tako dzoni pa gledaj ovo:
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%A6%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0_%D1%83_%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC_%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%9A%D0%B8%D0%BC%D0%B0
izvali samo prvo kolo 2007/8
ili 2003/2004 kvalifikacije :D
Џони, чим једном уђеш тамо, лакше је други пут, као што и сам знаш, освајају се бодови, добијају лакши противници и тако даље. Даље, не можеш да поредиш време хаоса у држави са данашњим временом, није ту само спорт у питању. И ту рачунам период од 1995. до 2000. Након тога се полако опорављамо и ок смо (не претерано очајни) до неке 2007. након тога падамо невероватном брзином. Да ли си ти спреман да кажеш да сте икада имали гори тим од овог сада? Проблем је што са годинама губиш и амбицију. Партизан као неко ко је учествовао у ЛШ ваљда три пута, уместо да иде узлазном путањом, да то доноси веће спонзоре као рецимо код било ког садашњег сталног учесника у ЛШ, ви само назадујете. Не можеш ми рећи да је теже проћи Артмедију за ЛШ него Милан, Бордо, Рен, Брагу јебену за КУ или ЛЕ, зови је како хоћеш. Не правдам Звезду, него причам да није све црно-бело.
Даље, мени је бедно што су наши клубови дошли дотле да се муче Бугарима, Македонцима, Исланђанима, Јерменима и осталим покушајима спортиста који шутирају лубенице, ледене коцке и пецају пре свега, а у слободно време играју фудбал. Дај, немој ме зајебавати.
Ја искрено кажем (нисам гледао утакмице са Шираком, ни прву текму са Бугарима), да је оно што сам јуче гледао најгори партизан који сам гледао. Немој да ти се привиђају те шансе и као то је ок. Ови нису ни желели да пређу пола. Играли су као Јавор, типично Балкански (Србија, Македонија, Црна Гора, Бугарска), имамо ок резултат, идемо у бункер. Тако бисте врло вероватно и ви играли да сте тамо имали повољан резултат, па би ситуација на терену била тотално другачија.
Пљујете сви Шћепакадабру, а дечко је играо 15 минута. Митровић онде није требало да шутира на прву. Имао је све време овог света да се намести. Опет, у другој прилици није шутирао када је требало да шутне. Накурчен је и хоће да да атрактиван гол, а не гол. И други су понављали такве грешке. Фали вам дисциплине. А онај прекршај за пенал, одговорно тврдим да је макар још једном, ако не и два пута, јако сличан прекршај прављен у вашем шеснаестерцу.
Притом, навијао сам за вас. И Звезда испада, врло вероватно.
Проблем је што ни Звезда ни Партизан нису достојни расправе ове године, и због тога и једна и друга тема живе захваљујући противничким навијачима. И то је то. Лоши смо.
Зашто не напредујемо? Мислим да је ситуација таква да је и навијачима довољно јако мало да се задовоље, и навијачи су свесни да смо курчина. Управи то одговара јер их онда још више боли курац да макар промил онога што покраду оставе клубу. И то се годинама понавља. Нажалост, нико неће пропишати крв да се бори за пропале клубове, кад њихове навијаче може да учини "срећним" прилично једноставно, без икаквог труда. Једноставно, ни у једној структури ни једног ни другог клуба се не види никаква мотивација, никаква спортска дрскост, никаква жеља за напретком, и због тога пушимо курац годинама расправљајући се међусобно. Јеботе, знам колико су пре само пар година прелазни рокови били интересантнији него сада. Сада дођеш у ситуацију да те боли курац, јер си свестан да су играчи курчина.
Причам о оба клуба, а на овој теми јер је активнија. Зајебите Бари, и било шта по страни. Лоши смо. Јебига, то је истина, и ту нема речи. И нажалост се задовољавамо малим стварима као што је борбеност. Јебига, није тачно да данас сви играју фудбал, него је тачно да ми не играмо фудбал. Нажалост.
http://en.wikipedia.org/wiki/Isma%C3%ABl_B%C3%A9ko_Fofana
Мало сам скептичан, шта очекивати од играча који за 7 година лоптања одигра 91 утакмицу и да 19 голова.
Da valja ne bi on dolazio u Srbiju.
Kod nas samo govna dolaze i na njima se peru novci.
ЗАТО ЋЕ САД ДА КИДА, НАКОН ПАРТИЗАНА ПРЕЛАЗИ У МАНУТД И ОСВАЈА ЗЛАТНУ КОПАЧКУ
Svega ovoga ne bi bili da Kleo ostao u Partizanu. Jebeno gledam utakmicu protiv Ludgoreca i SANJAM KAKO KLEO ULAZI UMESTO DRVETA I OD SALETA DOBIJA KAPITENSKU. Posle bi se pevalo, igralo i dočekivalo...
Nema bre ko go da da. Za 4 utakmice 2 gola i to ko ih dao?!? Da nisu špicevi ?!? Na JNA se nisno radovali u 2 utakmice! NEMA GOLA EEEEJ!?! KURAC LŠ! Ovako se ni naš kup ne osvaja.
A što se tiče Fofane, ja sam skeptičan jako, jer ono, imao je najmanje tri nikad bolje šanse, a nije dao gol. Nemam pojma šta ga je to uopšte preporučilo Partizanu. Mora da je i njemu Falji post'o menađer.
KAPITENSKU TRAKU FOFANI!
Ово што каже Реме.
А Џони, мрзи ме да цитирам, оно што сам рекао у вези инцидента Кимија и Шћепе..у праву си ти да има хулигана на обе стране, све је то иста багра...и што му је скинуо траку, и то је код нас нормално, на жалост..али да један криминалац, дрипчуга, силеџија, после таквог чина понижавања капитена добије конференцију за штампу у просторијама клуба, где он води главну реч а Нађ седи у ћошку и клима главом, па ја не знам постоји ли нешто горе од тога, ало људи о чему причамо?
Tilmo, koliko si gledao priloga o tome što su navijači Zvezde gađali svoje igrače bakljama i petardama i koliko si komentara o tome ostavio?
Reciklira i priča ono što svi znamo. Ništa novo, ali je priča koju nema potrebe potencirati jer je već godinama tako. Svestan sam kakva mi je uprava u klubu i svestan sam snage trenutne ekipe Partizana. Ipak to što Reme priča nije kompletna istina, jer Zvezda i Partizan ne mogu trenutno da se porede ni po jednom osnovu. Partizan je dalko jači i uspešniji.
Igram Fm i naletim sa Partizanom na Ludogorec u 3 kolu lige šampiona.
ОСВЕТА ЋЕ БИТИ СЛАТКА
ОСВЕТА ЋЕ БИТИ СЛАТКА
Ololololo
JEBI BUGARE!
Ставио бих скрин шот ал нумијем ,багује ми нешто