FK Partizan

1. Inače ja Remenskog gotivim, ali mislim da nema potrebe da se diskutuje jedno te isto posle svakog poraza nekog od naših timova, mada češće je potenciraju navijači Zvezde, nakon poraza Partizana, jer treba biti realan, shvatiti na kom je mestu naša liga, a samim tim i naši timovi koji čine tu ligu i gledati na taj način, ako ti se gleda. Ako ne, pusti Bari na videu i gledaj.

2. Џони, ти ме не разумеш или не желиш да разумеш, мани се спиновања.

Као што рекох, хулигани су и једни и други, праве срања..наши гађају бакљама, ваши шамарају на терену, скидају траку, добро, дебилна смо држава, то је овде нормално.

Али конференција за штампу, где су капитен и председник клуба са стране а овај држи слово, е то је незамисливо. И да је Звезда у питању, исто бих рекао.

3. Johnny Kurajber
    A što se tiče Fofane, ja sam skeptičan jako, jer ono, imao je najmanje tri nikad bolje šanse, a nije dao gol. Nemam pojma šta ga je to uopšte preporučilo Partizanu. Mora da je i njemu Falji post'o menađer.

KAPITENSKU TRAKU FOFANI!

Па жони што се бринеш, кад је то Партизан а поготово на челу са Ђуром довео лоше појачање, поготово црњу ?

4. Tilmo, nisi mi odgovorio na pitanje i dalje.

5. Inače upravo se nalazim na temi FK Crvena Zvezda na dan kada je objavljena vest da ste bakljama i petardama gađali svoje igrače.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=22&nav_id=716271

И он ће да смирује навијаче, јуче се испетљо из мреже мајмунчина..

Jedini komentar. I to veličajući naravno. Nigde moralisanja Stevana, Remea, tvoje Tilmo i svih vas narikača što se ovde usraste od pisanja o KImiju.

E to je za mene parada ponosa.

Jednostavno, ne mogu sa vama da pričam o tome jer ste licimeri 1989. bili ostrašćeni, bili simpatizeri ili kakvi god. Licimeri ste. Mada oprošteno vam je jer očigledano to ne shvatate dok vam ovako neko ne pokaže, a onda znate ali nećete nikada priznati naravno.

6. Inače da se pofalim, prošao Ludokurac ukupnim rezultatom 4-2, po 2 -1...
    Ja jemem kad oni ne mogu
    ditE: prodao drvo za 2 milke Tuluzu

7. E cigani gde odoste sa teme, pa Kimi skin'o Šćepi traku? Eeeeeej.

8. Ђими, ево ти један искарикирани коментар који објашњава моју поенту...сви су схватили само мали Ђими и даље слепо верује у Палтизан и чојство :)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=740217#k10246888

9. Inače upravo se nalazim na temi FK Crvena Zvezda na dan kada je objavljena vest da ste bakljama i petardama gađali svoje igrače.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=22&nav_id=716271
    И он ће да смирује навијаче, јуче се испетљо из мреже мајмунчина..

Jedini komentar. I to veličajući naravno. Nigde moralisanja Stevana, Remea, tvoje Tilmo i svih vas narikača što se ovde usraste od pisanja o KImiju.

E to je za mene parada ponosa.

Jednostavno, ne mogu sa vama da pričam o tome jer ste licimeri 1989. bili ostrašćeni, bili simpatizeri ili kakvi god. Licimeri ste. Mada oprošteno vam je jer očigledano to ne shvatate dok vam ovako neko ne pokaže, a onda znate ali nećete nikada priznati naravno.

Ponavljam ti komentar od malopre zato što nisam dobio odgovor i dalje.

10. Ovo kada se izdvoji iz tvog linka govori više nego milion postova. Ali molim te i dalje nisam dobio odgovor na pitanje i šta misliš o mom komantaru koji sam ti opet okačio? Eto zanima me čisto.

11. Брате, у Шпанији навијачи машу белим марамицама, у Колумбији убијају, ми гађали бакљама, то је то.

Али ни у Шанији ни у Колумбији клуб није довео вођу навијача у клупске просторије, ставио у чело, одржао конференцију за штампу и стао на његову страну, буквално се попишали сами себи у лице.

12. Ustvari nemoj da odgovaraš. Po meni, da bi mogao da diskutuješ o ovome a da te ne nazovem slepcem i licimerom trebala bi ti vremenska mašina, ali to trenutno niko na svetu još nije napravio i onda mogućnost da budeš narikača sa pravom da nariče, potpuno otpada.

13. Nego da se vratimo temi koja ima veze sa životom, je l' ima negde prenos žreboa sutra?

14. Ja gledam Tilmoa i neverujem kolko čoek okoliša oko teme.
    Pa kakve veze ima što su mu dali konferenciju, tiče se njihovog igrača.

15. det filing uen cigani dodju na ovu temu da ''budu realni" lool

16. vratio sam se posle 15 dana na vuku i samo da napomenem da ćemo JEBATI ŽREBOA BRE

17. Žoni, kapiram da će biti na oficijalnom sajtu...

18. http://www.utakmica.rs/vesti/babarogic-novi-predsednik-fk-vozdovca

cime se bese bavio ovaj babarogic majkumu, nesto se ne secam

i da , tole jebeni gura vozdovac

19. Biće žreb na uefinom sajtu. Mislim da će biti kao pre 12h LŠ, 13h LE ili 13h LŠ, 14h LE.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.