FK Partizan

1. taj klub se ne razlikuje nesto mnogo od nasih klubova.i ovde platis da bi igrao i ne izdrzis celu tekmu.engleski amateri,mi tu praksu furama vec 20 godina.

2. Никад реч нисам рекао или написао у одбрану Уроша Мишића, а ни Богданова, тако да немојте то да ми качите. Требало је да лежи пуних 10-15 година, колико је већ првобитно добио. Милион пута сам писао шта мислим о саставу трибина код нас и шта мислим о вођама. Никад нисам писао да тако треба, да виш како ће сад да играју кад стока узме па построји играче. И онда ти, Џони, који бахатом дилеру скоро па тепаш са наш вођа, говориш мени да сам недоследан зато што нисам коментарисао тамо неки линк, који иначе нисам ни отворио. Али добро, ви који симпатишете мајмуне, ви сте доследни, а ја који никад нисам стао у одбрану таквих њушки, ја сам лицемер.

Ево још једне изјаве острашћеног цигана: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=08&nav_id=740537

Баш да видим како ћете њега да дискредитујете.

3. MA LJUDI NE MOŽE OBIČAN SIMPATIZER DA RAZUMIJE JEDNOG NAVIJAČA, PRAVOG NAVIJAČA KOJI BROJI GOSTOVANJA, A NE KURČEVA DOMAĆINSTVA GDJE MOŽEŠ DA ODEŠ AKO NISI MNOGO PRESISAO NOĆ PRIJE. I ZATO NE VRIJEDI NI KOMENTARISATI TE NAVIJAČE, HULIGANE, KRIMINALCE, ZOVITE IH KAKO HOĆETE.

4. Stevane B92 Licimuru Izd'o si KOSOVO SVETO!

5. Утихнуше звона, то волим.

6. Možeš da definišeš to sa zvonima. Ja sam definis'o skidanje trake lololo

7. Више ми је за дефинисање то "лолололо" на крају бесмисленог коментара, кад после 20 озбиљних постова и копања по разним темама покушаваш да убедиш себе и друге да си у ствари троловао.

8. Nisam trolovao. Stvarno to mislim.

9. Nikada niste osudili ispade koji su 700 puta gori, ali sada ste našli da morališete. Da ste tamo moralisali, stekli bi pravo da morališete ovde. Ovako....jebiga.

10. И ово где си одустао од дискусије са нешто-нешто издаја народе косово Б52?

11. Тај огорчени навијач да је хтео да уради праву ствар, отишао би код Ђуре и натерао га да поједе ту траку што је скинуо. Овако је само испао џибер који се издркава на некој тамо осушеној грани. Као кад се џибери напију па преврћу контејнере.

12. Nikada niste osudili ispade

Ако ти тако кажеш.

ispade koji su 700 puta gori

Опет, ако ти тако кажеш.

Нема шта више да расправљамо.

13. Daj bre batalite više sa Šćepatom.

14. Ма не постоји горе од тога да дивљак сиђе са трибина, понизи капитена и клуб, и скине му капитенску траку а онда тај клуб позове тог дивљака, одржи му конференцију за штампу и он ту пушта шарене лаже како му је дрво само дало траку, а Нађ из ћошка аминује. Па то нема нигде. Нека УЕФА казни цео ФСС, све тимове и репрезентацију, заслужили смо.

Ја тако видим ту ситуацију. И да је Звезда у питању, верујте да бих исто писао...ово је пишање у лице свима.

15. Dobro rezimirali smo sve to, vrtimo se u krug sa pričom. Mislim da je dosta.

16. Kako je ovaj Steva ostrašćen krutijebem....

17. Скочко, плз. Мислиш да ћу да наседнем на то? :D

18. Стева најострашћенији батица на теми, реално.

19. Stevan ima istetoviranog Šaviju na buljsonu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.