Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja mislio parovi lolo
Nije još ni bio žreb.
Smanji zlatiborac, počeo si da haluciniraš!
makar vosa nije zabola one senegalce.trcace ko blesavi.jel mogu vosa i partizan da se sastanu?
Vosa moze da dobije neke od ovih: FC Sheriff (MDA), ACF Fiorentina (ITA), AS Saint-Étienne (FRA), Trabzonspor AŞ (TUR), FC Rubin Kazan (RUS)
lololo i sanitarni se primijo. mogu da se sastanu, svake godine bar po 2x igraju
Ima i na erospostu 1 prenos a upravo je i strim proradio.
Pocelo je, pocelo...
sav sam se poprimio.nesto pod okriljem normalnog takmicenja,npr.kvalifikacija za ligu uefa?
ma za zreb, tek je sad pocelo. mogu da padnu, mislim odmah posle grupne faze. mozda gresim
JEBI ŽREBOAAAAAAAA!
Ne mogu dva tima iz iste zemlje pre 1/4 finala bilo kog takmičenja da se sastanu a s obzirom na snagu naših timova ne mogu nikad da se sastanu.
Možda za LE mogu 1/8 finala, pošto ima više timova al nisam siguran.
JEBAĆEMO ŽREBOAAA!!!
dajte austriju ili slovacku.. Daleko su ove ostale zemlje. Dobro rumuni su blizu,al to su bugari,pa se ne vazi.
Hahaha
Zajebi bre te Slovake ko i Česi nikako nam ne leže.
Pa taj Slovan je poslednji put licio na klub onda kad su igrali sa Zvezdom, sad su go kurac.
Austrijance moramo duplom pobedom,tako da za njih navijam.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/32628/medium_25917193.jpg
Morali smo i Šamrok duplom pobedom kad ono međutim a sad smo duplo slabiji u odnosu na tad lolo
Vojvodina - Šerif