FK Partizan

1. JEBAĆEMO PAZAROA!!!!
    JEBAĆEMO TUNOA!!!!

2. Туцани, а што онда ми не доводиме те бразилце који су добри играчи а коштају мало?

Како код нас заломе неки што коштају много а го су курац, част изузецима којих је стварно било малоч.

3. Zato što naši nemaju skauting službu van kontinenta a realno ni van Balkana. Naši kupuju preko jutjub klipa i na reč menadžera. Pa zato ubodu jednog u 15. Žuka, Kleo npr su se i više nego isplatili, Barkos se nije snašao a sad rešeta a ostali su bili promašaj i to skup promašaj. I kad kažem jeftin Brazilac mislim na vredost od 500-700 k do 1,5 miliona a ako imaš u vidu da je najskuplji transfer u sitoriji Srbije 1,5 milion za Fejsu sve ti je jasno. Transfer budžet Partizana je recimo 1,5 miliona i sad oni nakupuju naše krš igrače za 100-200 k i procenat od prodaje, a generalno svi manje više moraju da prodaju Zvezdi i Partizanu jer im je to jedina nada da će taj kasnije u inostranstvo. Kupe 6-7 komada i jedan se proda za 2 miliona, još dva za milion i eto njih u plusu.

4. Partizan npr vrbuje igrače u mlađe katogerije dok još nemaju ugovore i tako funkcioniše ne troši mnogo bukvalno živi od Teleoptika, Zvezda kupuje iz Jagodine vamo, tamo to uglavnom finansiraju menadžeri uz procenat od buduće prodaje. Jedino Voša ne prodaje igrače večitima i Ranko iz Rada uvaljuje uz ozbiljan procenat al manje više za sitan keš. 200-300 k najviše.

5. Ок, нека буде да нам је лош скаутинг.

Али како тај исти Партизан у кошарци доводи анонимусе а за пар година ти исти анонимуси харају европом..па то је исто спортско друштво..како немају исту стратегију јеботе?

6. Pogledaj samo Porto kakve transfere pravi, kupi za 500 k do 1,5 miliona a prodaje za 10 puta više. Al skauting služba samo vršlja po Južnoj Americi, ne gledaju se jutjub klipovi i ne sluša se Falji Ramadani.

7. Drugi sport je u pitanju, nije isto. A i to Dule ima njuh za igrače jbg. Vlada Jovanović nije jednog ubo.

8. Ne znam da l' si ikad igrao menadžera sa našim timovima? Odma kažu da klub i uprava ne finansiraju skauting van granica Evrope :D

9. Teško ćemo. Nema šanse da prođemo.

Otišao Ivanov, otišao Mitar....

Jel ovo sad sigurno da je Mitrovic otisao ili opet nagadjanje?

10. Офтопик, сад чух да је Бурса вредна 60 милиона евра. Воша ојебала милионере.

11. Nemam pojma ko igra u tom Tunu, kakvi su i tako to. Možda su gore knaldžije od nas. Ko će ga znati.

12. Ma kakvi god da su ako ih ne dobijemo makar jednu onda ne zaslužujemo ni da igramo LE. Ne moš peti tim švajcarskog prvenstva da nas plaši.
    E sad ako ode Mitar onda smo u problemu jer tandem Kojić Šćepoteli ne obećava baš.
    U odbrani će da nam duva promaja, Obradović je odličan al ko god da igra sa Ostojom na štoperu mora da čuva i njega i protivnike, težak je to posao. Ja ne znam kako oni misle da mi sa Ostojićem i našu ligu osvojimo. Čovek je Krneta!
    Ovo je sve pretpostavka da će ovaj Ganac Lartej ili tako nešto da dođe i igra beka umesto Aksenta u suprotnom i Javor može da nas oduva a ne Tun. Aksent i Ostoja u zadnjoj liniji pa tu ni Vidić i Ešli Kol ne bi pomogli, ma ni KArlos iz najboljih dana lolo

13. tandem Kojić Šćepoteli ne obećava baš.

Fofana ce da djuska u spicu. Bolji je od obojice ovih bogalja.

14. Fofana ne mož da se registruje koliko ja znam.

15. Ima ona pesma:
    o fofo fofana
    o fofo fofana
    vrati se vrati o fofana
    vrati se meni ti

16. ne mož se registruje za tunjevinu al za grupu može ako upadnemo.

MA JEBEMO TUNOA BRE

17. i da, kojić je dobar jebo mu ja mater. kad god sam ga gledao vrlo je solidno igrao, umuvao i neke golove, ume i da reši jedan na jedan jebem ga usta. možda je problem što slabo igra, kako se kome digne kurac ubaci ga u prvu postavu

18. Nevijači Zvezde će navijati za Tunu zato što je Tuna u konzervama, a svi znamo koliko oni vole konzerve lololo

19. Je l' se pojačavao Pazar šta se s njima dešava? Je l' dajemo 2 il više?

20. pa pokupili sve sto je vredelo od hajduka, bog da mu dusu oprosti. mislim da je 7,8 igraca preslo u pazar. 2 igraca su doveli pre toga

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.