FK Partizan

1. Kada je tvoj klub u svakom mogućem segmentu dospeo do tolikog nivoa jadnosti da ne možeš da se raduješ ciganskom porazu, prvi put u životu. Bilo jednom u Beogradu...Bio jednom jedan Partizan.

2. TucanKamen
    Fofana ne mož da se registruje koliko ja znam.

Meni se cini da moze, posto je on igrao u kvalifikacijama za LS,a ovo je LE.

3. Ček a jel može danas da igra Fofana?

4. Фофана ће да нас спаси, са њим нападао лигу шампиона идуће године. Да ако прођемо групну фазу.
    Нек нас нагузи Пазар, ко нас јебе

5. fofana sigurno ne moze da igra protiv pazara a protiv tune mislim da bi mogao. ne vidim zasto ne, igrac ne sme da igra isto takmicenje ako je vec te godine igrao to takmicenje sa nekim drugim timom. to vazi za kvalifikacije za ls, ali za ligu evrope ne

6. Мудро збориш. пијани. Одлично, Фофана игра. Да нагузимо туњевину и онда да разбијамо лигу европе, ми смо славни београдски партизан са још славнијом прошлошћу и тако то.. и Фофана, ФОФАНА!

7. Nemam pojma, nikada ne priželjkujem poraz Partizanu i navijao bih za njega i da je u beton-ligi. Nije dobro sada, igramo loše, Đura je precednik, sve je u kurcu, ali definitivno neću navijati da ispadnemo iz Evrope ili da Vojvodina uzme titulu.

8. A ko bi uopšte mogao da priželjkuje jedno od ta dva a pogotovo to drugo da slaninari osvoje titulu?

9. Doveden je napadač Ismail Fofana, ali ne reba zaboraviti da on nema pravo nastupa, odnosno ima pravo nastupa tek u grupnoj fazi (naravno, ako se Partizan plasira).

e da ga jebem. nzm koliko je validan izvor i koliko odje ima logike ali izgleda ne moze ni protiv pazara ni tuna

10. Ja već rekao da nema pravo pre grupne faze, nije bitno koje su kvalifikacije u pitanju.

11. izgleda ne moze ni protiv pazara ni tuna

BOLI NAS KURAC IMAMO SCEPU KAPITENA LOL

12. Šćepa predao traku Kimiju, Kimi je kapiten! KIMI KAPITEN JEDAN JE KIMI KAPITEN!!!

13. scepa i kimi veseli drugari

14. jebote sad sam primetio da se pola utakmica u ovom kolu igra u večernjem terminu... jagodina, radnički i partizan pod reflektorima. automatski me obuzme neki osećaj nekog kvazi ponosa, iako sam potpuno svestan da smo gola kurčina lololo

edit: i valjda voša ako igra kući sutra

15. Izgleda da pazar izlazi sa omladincima. Nisu uplatili neke pare pa ne mogu da registruju igrace, tako da svi ovi sto su ih doveli ne mogu da igraju ako ne uplate pare do vcrs.

EDIT: http://www.mozzartsport.com/vesti/novi-pazar-sa-drugim-timom-na-partizan

16. AHAHAH

meni je zapravo zanimljivo što mogu da mu pronađem opravdanje, ako je neki gastos iz nemačke ili sličnih zemalja, anderleht bi se na nemačkom stvarno izgovorilo vrlo slično kao andalekt

lolo

17. braćo izjednačismo lolo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.