FK Partizan

1. Нормално, дати овим бедницима црвени, јер сте неспособни да дате гол ако сте егал. Курац стављам на пањ ако ово не дође 2-1.

2. svi smo mislili da je penal, i komentator. nije, na usporenom se vidi ali jbg sad.

3. Ajde bre garagani ne serite, šta su vama sve svirali i opet morališete. PEnal nije bio, sramota i to je to. Ne kenjajte odma Tole, nameštena titula i ostalo.

4. Kad Mitar ode najebali smo ga u najveće. Mi bukvalno bez njega gol ne možemo da damo.

5. Jes, svaki put kad je loša odluka, pravda se sa a šta je suđeno onda...

6. Ajd pogledaj sumnjive situacije od prošle sezone i ko vodi :D
    Mante se leba vam. Ne kažem ja uz kurac da smo dotakli dno, pali na vaš nivo odnosno došli smo dotle da nam se sviraju ovakva govna jer ko i vi ne možemo da umuvamo gol.

7. Ja nisam ni mi, ni vi, ni oni, samo sam rekao da je glupo što počinje sezona ovako.
    Mitar nabrijan mnogo.

8. PA glupo je. Sramota je ovo svirati ko penal i to je to. Ko da do sad nije nikad bilo prelaza u ovoj našoj njiva ligi...

9. Ma i to što kažeš. Nisam ja ni znao da danas počinje liga, nego vidim ovde ste ostavili link, pa malo blejim. Ima li možda prenos Jagodine negdje na netu?

10. i lik dobio crveni karton i penal. pa da sam sudija morao bih da budem jebeno siguran da je ovo penal.

11. Au majko moja ja više ovo ne mogu da gledam, koja smo mi sprdačina od kluba pa to je strašno.

12. Какав скок-шут-гол-неверица.

13. Кипа калм енд римув кебаб.

14. На старану пенал и црвени, а и овде се дискутује па реко' да овде и прокоментаришем. Ако ови не могу да лиценцирају играче, и имају 11 играча, и јебено их треба избацити из лиге ако је таква ситуација. Мислим, ово је крајње дебилно. Оваквих проблема није било ни у другој београдској лиги када сам ја тренирао.

15. Jel vam ovo dovoljno da vidite koliko smo nesposoban tim?

16. 4:3 Da li je sada bilo gola?

17. Јел вас срамота, бар мало ?

18. Meni se čini da je gol čist, al nije dobar ugao kamere ne može da se vidi lepo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.