Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja ne mogu da vjerujem da šampion države igra ovako očajno.
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=357#post_2466054
JEBI PAZAROEEE!!111 JEBI NOVIII!!!!
Саће Џони да улети са неким Ханс Кристијан Андерсон објашњењем лолололо
Ovo je toliko tužno da ne mogu ni da se radujem, na šta smo mi spali. Jad, čemer i beda. I još jedan dokaz da nisu ostali postali jači nego da su Zvezda i Partizan sve jadniji i jadniji da može i grupa amatera da ih otrese. Mi Tun nećemo da prođemo nikad. Kad Mitar ode možemo da zatvaramo klub.
Povlačim sve što sam rekao za Kimija jer je većina igrača zaslužila da siđe grupa maloumnika sa tribina i da ih prebije ko pičke jer za bolje nisu.
Za Evropu se ne nerviram u principu jer sam svestan da je to druga dimenzija al mi više ni u ovoj jadnoj JSL ne možemo ništa.
Navijam za Partizan uvek kad igraju protiv stranih timova, ali ovo je bilo katastrofa. Kod zadnjeg gola je cudo samo sto jos pomocni sudija nije uleteo i pokupio ovu dvojicu iz odbrane... Hehehe, ove sezone navijam za Vosu - zasluzili su barem jednu titulu...
Novi Pazar, ej....
Jadno.
Svako ko pokuša da nađe objašnjenje i opravdanje za ovu tugu nek mi unapred poduva kitu!
Јебига, мало је био непостојећи пенал, морао је и непостојећи гол да се призна.
Намештено.
Ко је овај Кечап што је дао други гол за Пазар? Хехе.. Кечап. :D
Da si igrao Football Manager nasu ligu non-stop bi te smarali sa tim da hoce predje u tvoj klub.
Која је ово срамота.
Nije samo sramota penal i nepostojeći gol, sramota je i prvi gol gdje odbrana statira, sramota je i onaj imbecilni potez kad lik ladno ukucava gol u svoju mrežu...
Opasna namještaljka je bila po srijedi, vidjelo se odmah poslije prvog gola, ganjalo se što više.
I kažete, prolazimo Tun?
Nakon ovog večeras bolje je da svi daju neopozive ostavke.
Ове године ће ЈСЛ бити јако интересантна за праћење. Таман сам поново у расположењу да гледам све треш жанра. САД СИ УЗО ТРОФЕЈ ПАСПАЉЕ ПАСПАЉЕ ПАСПАЉЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Novo Tole pravilo: Ako protivnički igrač dotakne loptu za vreme Partizanovog napada, automatski crveni karton za tog debila, koji je on đavo da prekida napad "SrBskog šampiona", i da se sudi penal avtomatski!
Еј људи, јебеш пенал и гол. ОВИ ИМАЈУ УКУПНО 11 ИГРАЧА. ЛОООООООЛ
И шта се који курац чудите? Мислите да није свака друга утакмица намештена? Нас УЕФА није сјебала због тога и ставила на ону листу само зато што су укапирали да је то овде нормално стање ствари. Неке утакмице су само много очигледније намештене.
Јебига.
Није ни наша Звезда боља. Мене је срамота да кажем да пратим домаћи фудбал.
То му дође као ултралатив доконости.
Ово што каже Бојан.
Dionisijo aj ne seri, zna se ko je srBski klub u ovoj zemlji. Ja mislim da je zadnji gol čist al da sačekamo neki bolji ugao kamere ako postoji. Lik je bio u golu bar metar.
A šta je sa 4. golom? Hoćemo i tu da se pravimo ludi?
Nema faula nad golmanom kome lopta ide u ruke, i u najmanju ruku sumnjivo da je lopta prešla liniju...