FK Partizan

1. Kakav ste vi šoder ljudski lolo.

2. Лол брате кога ви браните. Погледах сад снимак са Пазаром и откинем се. Значи из двојке у кеца и 7+ са пеналом и црвеним. Заједно са фудбалским савезом да се погасе оба близанца.

3. Kakav je mazohizam pratiti srpski fudbal.

4. Kada bi se ugasili Partizan i Zvezda, fudbal bi u našoj zemlji bio u rangu Luksemburškog, pošto su to jedina dva kluba koja od postojanja do danas vrede uopšte u Srbiji, za razliku od ostalih koji su seoske zadruge, na čelu sa večno iskompleksiranom Vojvodinom.

5. Tako da ako vam se gasi, te zemljoradničke zadruge pogasite ionako ne doprinose. Dva Derbija i ko je bolji titula.

6. Па наравно, Тито направијо, Тито дизајниро да освајају титуле од вајкада па до данас. Вештачке творевине. Воша је клуб стар сто година настао онако како настају прави клубови.

7. Uostalom, pusti ozbiljne privatne pare u fudbal pa da vidiš kako za 15 sekundi može da nastane do jaja tim. Ludogorec, šta. Ali tuki onda ne može db ili koji već kurac da bude glavni uzimač love od fudbala i droge i da kontroliše masu i šta već. Lolo, šoderica :D

8. Ma strašan je Voša klub u pičku materinu. To kakav je neki klub nema veze sa godinama od kada postoji i vremenom kada je nastao.

Niko ne sprečava Vojvodinu da uzme. Neka neko iz NS uloži ozbiljne pare, neka skine kopleks, osvojiće. To su smešni izgovori malih klubova. mogli bi da osvoje nešto kada bi neko tamo dao pare, ali bole sve kurac kada ionako navijaju za Partizan ili Zvezdu. Svi ostali što šatro navijaju za klubove koji nisu ova dva, ne mogu da vole svoje klubove, niti da navijaju za njih snažno i srčano kao mi, zato što je to moderno u poslednje vreme da kao iz Kruševca si i navijaš za Napredak. Smejurija.

9. Niko ne sprečava Vojvodinu da uzme

Pa naravno da sprečava, jesi ti neki špijun jbt, ili si samo toliko polupan.

10. Nemam pojma. Smešna mi je ta priča o tim malim klubovima.

11. Ко прича о титулама?

Створени од Тита, два брата близанца који освајају титуле и много се воле. Отело се контроли кад су поједини момци почели да потежу ножеве једни на друге и то је то. У међувремену се све у земљи градило да буду ту где јесу, тако да остали ту не могу ништа. Док се не приватизује све, а то ће бити лимбурга месеца. Нико никад не би дозволио да се овај идеалан систем распадне.

12. Титулу узима онај ко има највише кинте и најјача леђа.
    Пример да и мали клуб може да узме титулу је Обилић.
    Иако је нерегуларна.

13. Мада ниједна у последњих 15 година није регуларна.

14. Pa Obilić je izuzetak koji potvrđuje pravilo lolo, jer je na kratko i Arkan bio dovoljno država da dobije jedno prvenstvo. :)

15. Titovi blizanci u rasulu skroz. Blam je da ti dođe u goste tim sa 11 igrača i da ovako kara domaćina. Bolje i dobra linhenštajnska, nego Jelen super liga.

16. По мени је највећи блам што у ЈСЛ комотно може да буде тим који има 11 регистрованих играча. Јеботе, такав тим би требало избацити из лиге, јер опасно прети да конвертује и овако бедну лигу у еквивалент трећој општинској лиги.

На страну што ме је срамота да кажем што пратим резултате.

17. TucanKamen
    Mene jeste sramota, ja sam to napisao. Što je najgore to su napisali svi sem janpija al je on je posebna kategorija i onda vi dođete i ponavljate to pitanje kao da ste blaže retardirani i ne možete sami da pročitate da nas je sramota.

slusaj decko

janpi
    svi smo mislili da je penal, i komentator. nije, na usporenom se vidi ali jbg sad.

i lik dobio crveni karton i penal. pa da sam sudija morao bih da budem jebeno siguran da je ovo penal.

znaci to su moja dva komentara. pored ona 2,tipa jebi pazar, koja su ocigledna sprdnja.

ocigledno ja pisem na nekom drugom jeziku pa je tvom malom mozgu tesko da skapira moje postove.

mene licno je sramota sto takvi kao ti navijaju za moj klub i najvise bih voleo da takvi kao ti jednostavno odjebu od partizana. eto sramota me je sto sam grobar zato sto imam nesto zajednicko sa tobom, gluperdom.

ti decko jednostavno moje postve vidis na nacin na koji ti zelis da vidis, to sam zakljucio odavno ali ti necu dozvoliti da koristis moje ime svaki put kada neko dodje na temu sa namerom da se posere po tvojoj faci.

znaci napusavao si se sa ganima, pokusao da se povadis dok na kraju nisi rekao ma ja se slazem sa vama nego janpi sere, njemu se obratite. popusis ti lepo janpiju kurcinu svaki put kad postujes na ovoj temi.

sto se tice same utakmice koliko sam ja video penal nije bio(sto sam vec napisao), a i da je bio ne deluje mi za crveni pa cak i da je igrac imao nameru da igra rukom. mada mi vise deluje kao greska sudije a ne namera da utice na rezultat u korist partizana ali to je vec diskutabilno.

u glavnom svaka cast pazarcima, zasluzili su posle ove borbe bar bod i velika greska sudije je sto se vec u prvom kolu desavaju ovakve stvari. i partizan i pazar i sudija su u ovu utakmicu usli kao da se radi o beton ligi u afganistanu, ne zasluzuju da ucestvuju u ovoj ligi ma kakva ona bila.

18. i zajebite te fore tipa "ko prati srpski fudbal" ja pratim, i makar govna padala odbijam da glumim nekog navijaca mancestera i da pricam sa ortacima "videces kad van persi jebe vaseg bejla" jebali vas obojica po sred picke. i makar 30 godina pusio kurac u evropi drazi mi je moj scepovic nego ne znam ciji mesi i ronaldo. ako sam mogao 10 godina da gledam kako zvezda namesta mogu sad da gledam 10 kako to isto radi partizan i tako u krug dok svi ne pocrkamo.

19. Јанпи, све је то лепо..али фудбал се гледа због фудбала, лепоте игре. Шта ја имам од тога што ћу гледати Звезду како са оним распалим исланђанима хаотично и са муком гања лопту 90 минута? Баш ништа. Јесам, одгледао сам и то, мучио се док сам гледао.

Али хоћу да гледам фудбал, оно што чини тај спорт тако занимљивим и лепим за гледање. Е онда одем погледам Ел класико, неки дерби из Енглеске, па чак и Немачке, и пуна ми душа.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.