FK Partizan

1. Slušaj janpi odjebi od mene lepo sam ti već reko juče kad si kao najgora pizdurina, što realno i jesi, obrisao post. Znači sine napuši mi se kurca i odjebi u troskoku, podržavaš Đurića retarde retardirani znači ti si sramota za svakog pravog Grobara, sem za ove plaćene. Tvoji stavovi pokazuju koliko si glup i ograničen, jer dok je takvih koji još uvek podržavaju uništavanje našeg fudbala oni retardi koji ga uništavaju imaju kakav takav legitimitet. Draža ti je Šćepović od ne znam koga, pa ubi se onda. Znači zaobiđi me. Ajde livada kao i ganci sa ove teme.

2. Kada bi se ugasili Partizan i Zvezda, fudbal bi u našoj zemlji bio u rangu Luksemburškog, pošto su to jedina dva kluba koja od postojanja do danas vrede uopšte u Srbiji, za razliku od ostalih koji su seoske zadruge, na čelu sa večno iskompleksiranom Vojvodinom.

Ovo može da izjavi samo zagriženi navijač jednog od Večitih.
    Pa ajde malo realnosti jebote. Liga nije ni počela, a već se zna ko su prva dva kluba. Odeš u Evropu, padne jebanje i vratiš se opet u tor, do iduće godine.

3. Odeš u Evropu, padne jebanje i vratiš se opet u tor, opet padne jebanje.

4. ene, opet napušavanje janpija :D

5. Ma u JSL nema više jebanja, mrtvilo, to je više nekrofilija.

6. Ovo može da izjavi samo zagriženi navijač jednog od Večitih.

Dobro, do sada smo već svi razumeli da ja jesam zagriženi navijač Partizana.

Penal nije postojao, igrač nije trebao da dobije crveni i Novi Pazar je oštećen. Ja i dalje mislim da je sudijska greška u pitanju. Greške se događaju. Pa evo pre par dana je sviran nepostojeći penal za Zvezdu, protiv Černomoreca.

Prošle godine je Partizan izuzetno oštećen protiv Intera, Zvezda protiv Jagodine kući. To su onako prve stvari koje mi padnu na pamet, vezano za naše klubove.

Mislim da su kod nas sudije pod mnogo velikim pritiskom. Taj sudija što je kiksnuo na Inter - Partizan, dobio je manju ocenu, kažnjen je nešto malo i teraj dalje.

Zvezdino saopštenje je transfer kada oigledam Zvezda - OFK Beograd od prošle godine. Eto i ta mi utakmica padne odmah na pamet.

Dešava se.

Biće ovo zanimljivo prvenstvo, a Tune ćemo jebati.

7. Јанпи, све је то лепо..али фудбал се гледа због фудбала, лепоте игре. Шта ја имам од тога што ћу гледати Звезду како са оним распалим исланђанима хаотично и са муком гања лопту 90 минута? Баш ништа. Јесам, одгледао сам и то, мучио се док сам гледао.

Pa da mi je jasno zasto onda gledte KK FMP kad ste i tamo jebani radodajka u kasarni? :)
    Jedno je fudbal uopsteno,a drugo je klub za koji navijas.
    Nije da ti kao neko iz Srbije gledas Azerbejdzansku ligu pa ti pitanje bude - zasto gledas to mrtvilo? Gleda se tim za koji navijas.. Cinjenica je da smo raspad, i jedni i drugi,al realno bole me patka da prestanem da gledam samo zato sto smo losi..

8. Ja kod Partizana prvenstveno tražim rezultat. Ne zanima me lepota igre uopšte. Ako je ružan fudbal Mančester - Čelzi, onda prebacim. Tu me zanima lepota, mada je naš Derbi bio bolji od te tekme prošle godine.

Ako vam je već do lepote fudbala odreknite se pobede protiv Olimpika iz Marseja, jer niste pola prešli. Naravno da nećete. Bitno je da ste ih dobili. A Juve - Milan je bio najsmor finale svih vremena. E tu te interesuje lepota fudbala.

9. Ја мислим да, ако се потрудимо наравно, и ове године можемо да намјестимо титулу боље од комшија. Па догодине, шта нам Бог да..

10. http://www.youtube.com/watch?v=u3hWrXb9a5s

Уместо рупе у љутице богдана, помоћни стадион и паркинг ПАРТИЗАНА, ТОЛЕ МОЛИМ ТЕ УЧИНИ МИ ТООО

11. Ne znam Šerloče. Teško je sa Ostojićem u ekipi. Moramo pet golova svaku utakmicu da damo da bi pobedili.

12. Uđem sinoć u kladžu da ponovim uspeh (ne pamtim kada sam u jednoj nedelji dvaput ušao u kladžu) i taman na poluvreme tekme lik uplati 100 jevreja da partizan pobedi do kraja. Rekoh ajd baš da vidimo, piće nije ni stiglo, kad već penal i crveni. Ne govorim da je namešteno, već da takve stvari ubijaju volju i želju za gledanjem.

13. Vidi kako gleda ka Jugu, da l' mu je najbolji drugar tamo.

14. Џони, не заборави да још увијек имамо магичну десницу младог нам Шћеповића. Ако га задржимо у екипи још ову полусезону свашта може да се деси.

За Партизан све, од Партизана ништа

15. За Партизан све, од Партизана ништа

Nekada nas je bilo hiljade ispred te parole.

Jako smo loši ove godine. Može se reći čak i smešni. Ono juče je još jedan dokaz za to. Ne treba se nervirati. Usponi i padovi su normalna stvar. Ovo je definitivno pad godina. Imamo sreće što su cigani isto smešni.

Mnogo će se utakmica gubiti ove godine na obe strane. Biće kikseva koliko god hoćeš. Evo ono juče je već trebao da bude kiks. Sledeću utakmicu sudija neće smeti da svira ništa za Partizan pa makar igrač protivničkog tima startovao sa obe noge u grudi našeg napadača, što je i cilj Zvezdinog saopštenja, jer svi znamo kako Ćoki razmišlja.

16. Уместо рупе у љутице богдана, помоћни стадион и паркинг ПАРТИЗАНА, ТОЛЕ МОЛИМ ТЕ УЧИНИ МИ ТООО

HAHAHHAHAHAHHAHA kolko je predrkano ovo!

17. Туцани, кад видиш екипу која сриче те стихове није предркано него је јадно. Позери, грандовци и распали пајсери у шушкавцима и максерицама којих на југу има мање од једне уже фамилије и то кад се скупе сви заједно. Тривијална игра и још тривијалније навијање.

Био једном један Београд, био једном један Партизан..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.