U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Хтели ми то или не, увек је било макар мало навлачења за једне, и увек ће бити. Ових година јесте били бољи, али буквално за нијансу. Нијансу која и не мора увек да одлучи првака, али јесте били бољи. То вам признајем. Ми од генерације Жига, Пантела, Јанковић, Баста, Миловановић смо све гори, и то доста брже него ви. А тада смо били убедљиво бољи и то је тачно. Шта очекујете од екипе у којој су играли Ђокић и Анђелковић јеботе, а та екипа је била екипа са великим Е за ове сада.
hahaha četiri puta sam pročit'o da bi se uverio da li je istina :)
Taj fazon nekako. Mada ona ekipa sa Jovetom, Dijarom, Moreirom, Žukom i Bambijem je bila mao više bolja. Posle toga, sitno, ali je bilo bolje i zdravije. Sa nešto više keša. Sećaš se kada su vam po aerodromu bežali crnci, a vi ih jurili.
Jeste, to je bila ekipa koja je bila bolja i uzimala je. Od tada Zvezda nije imala krštenu ekipu. Ni sada je nema, mada sad smo vas dostigli izgleda.
Ko ker kad uvati tocak lolo
Kako mi ide na kurac ta spika TOLE NAMESTIJO DA PARTIZAN UZME TITULU. Kurac bre! osvajamo zato što smo kvalitetniji, ne kažem ja da nema nameštanja, ima ga i previše, ali sa obe strane. Takve priče me podsećaju na one likove što su im izbeglice krive što ne mogu da nađu posao, a u životu isti nisu tražili.
Бугарин је био добар. Митар је звер, могао би да постане опасан играч, али је шабан па је питање. У сваком случају, сад сте најебали кад су отишли.
Реално, тим вам је очајан. Вади вас што имате мање идиота, типа само Миљка и Шћепу. Остали су само лоши играчи.
Ми имамо Вешовића, Касалицу, Крнету, Младена, МИРИЋА. У суштини, скупину ментола + Нинковића и Дарка "одиграм један добар меч од десет" Лазовића.
Зато сте бољи и даље. Мање инвалида у тиму.
Da, ali imamo mi sada nekih problema drugog tipa. Igraju k'o preplašeni, a napad mora zbog Ostojića da da 3-4 gola po utakmici. Biće čupavo ove godine.
Mojne da nas malerises,jedva smo ga uvalili nekako u Bragu..
Боли вас курац. Нисам знао. Одлази вам и Шћепа ил' је већ отишао, јебе вам се...
Ali smo doveli Aksentijevića, a verovao ili ne Miljković je manji kreten.
Параолимпијци да играју у овој лиги без проблема би узели титулу. Не морају ни да буду олимпијци, само да знају правила, и да буду инвалиди. Довољно је. Ова година ће бити смешна за гледање. Или тужна, свеједно.
Nije ni krenulo čestito, a mi već ispred tri boda.
http://youtu.be/WuYa80ZWTjo
Naime, grupa Grobari Vukajija, rešila ja da se putem ovog saopštenja obrati javnosti zbog mutnih radnji koje su direktno uperene protiv naše filijale, FK Crvena Zvezda.
Na današnjoj utakmici na kojoj je ekipa Javora iz Ivanjice bila favorit, sudija Glođović je dosudio crveni karton i tako direktno uticao na poraz Zvezde, koja se sa 11 igrača hrabro i skoro ravnopravno nosila sa favorizovanim Ivanjčanima.
Žuti karton možda jeste bio zaslužen, ali postoji jedno nepisano pravilo u fudbalu, a to je, ako je neko favorit, onda se ekipi koja je slabija, viteški, srpski, ne otežava posao, nego se gleda kroz prste kao i pravilo da ako je neko svetski prvak, onda ne sme da mu se šutira na gol.
Crveni karton Martinovića je grubo kršenje tog pravila, a naša filijala zbog toga preti istupanjem iz lige, što utiče i na nas, jer ne možemo da uzmemo ono što valja od njih, a da pošaljemo tamo nekog novog Krnetu.
Apelujemo na naš klub FK Partizan, da se pošalje snimak ovog slučaja u FIFA i UEFA, kako bi čelni ljudi svetskog i evropskog fudbala videli kako se postupa protiv svetskog i evropskog šampiona u Srbiji.
TOLE LOPOVE!
Koi kadar nevera na njihovoj temi.. Ljudi poceli da sanjare o vremenima kad je Koroman igrao za njih..
Hteo sam tamo da im napisem,al vidim da se strecaju na Zvezdu vise na familiju (pogotovo pojedini) pa odma krecu sa hejtovanjem i psovanjem..
TOLE OSTANI!
lolo jedva cekam da dodje zvezda u KS protiv Napretka (3. kolo)
Da im se smejem ufacu..
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1150855_563371710390103_1338357557_n.png
Pa dobro, razumljivo je to. Ne mogu da zamislim situaciju da oni uzmu titulu 6 godina za redom. Poludeo bi.
Dolazi neko od vas u KS protiv Napretka kad bude bilo?
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=365#post_2467593
Hahah
Kolko godina zaredom Cigosi nisu uzeli 3 boda na prvoj tekmi u sezoni ? Inače mi mnogo drago kad vidim kako kukaju...
4