FK Partizan

1. Postujem samo da ne bude nick ovog garagana ispod imena teme.

2. Što se tiče manjih klubova za njih stvarno navijaju oni matorci koji su odrasli uz te klubove svi ostali su pomodari najobičniji.

Значи, ако имаш 20 година, а живиш у Нишу/Новом Саду/Крушевцу, мораш да навијаш за Звезду или Партизан?

ПОДРШКА ЈАНПИЈУ!

3. Umesto rupe u Ljutice Bogdana , pomoćni stadion i parking Partizana...

4. Значи, ако имаш 20 година, а живиш у Нишу/Новом Саду/Крушевцу, мораш да навијаш за Звезду или Партизан?

Da. Mislim da ostali klubovi mogu samo da se simpatišu pomalo.

5. A sad ozbiljno. Zvezda je i ove godine lošija od nas, ali moramo da se uozbiljimo.
    Ne može da se igra kao potreseni smo zbog Ludogoreca, nemamo samopouzdanje i tako to. Ti igraš za Partizan, a tvoja obaveza je da prešišaš cigane sa 26. titulom, pa da im se smejemo još jače nego svih ovih godina.

Ostojić mora na klupu odmah. Dečko je idiot. Aksenta sa njim. Odmah. Neka igra neko od 16 godina što se mene tiče. Ova dvojica unose nesigurnost.

Lep početak. Mala vojvodina je već pokazala koliko je jaka u prvom kolu.

JEBI JSLOA!

6. Što se tiče manjih klubova za njih stvarno navijaju oni matorci koji su odrasli uz te klubove svi ostali su pomodari najobičniji.

Ovaj post, ne znam čiji je, je čudan. Taj matorac je da bi navijao za neki klub morao da počne od nekada da ga prati, a velika je verovatnoća da je sa praćenjem počeo kao mladi 'pomodar najobičniji'.

Mislim da će ove sezeone Partizan i Zvezda biti razdvojeni na tabeli. To jest, neki drugi klub će biti drugi. Vojvodina, ili Jagodina, a možda i Radnički.

I da u duhu sveukupne situacije, mislim da će Radnički pobediti Partizan u subotu.

7. Ja sam to napisao i ne izvrćite to kako vama odgovara ko žene neke leba vam. Ako je do juče navijao za Partizan, Zvezdu a danas je "verni" navijač nekod od manjih timova jeste pomodar. Jer je danas IN reći da navijaš za nekog drugog i da prezireš "Titove blizance".
    A taj matori je živeo u neka druga vremena kad su ti klubovi predstavljali nešto ili makar igrali lep fudbal pa je ceo život uz njih i kad su bili u drugoj, trećoj ligi kasnije. Ja znam gomilu matorih ljudi koji prate Napredak ceo život i to su verni navijači, njima se jebe za Partizan i Zvezdu a ne gomila prepaljenih klinaca koja je do juče navijala za Partizan, Zvezdu i koja sad glumi huligane, verne navijače itd. Zajebite me sa tim. Do skora na vukajliji su svi bili Grobari i cigani a danas odjednom svi navijaju za neke druge timove. Proseravanje. A posebno mi se sere od rečenica "Baš bih voleo da Voša uzme titulu i da se Titovim blizancima usere u život" koju napiše neko ko je navijač Zvezde ili Partizana.
    Ne kažem ja da ne postoje klinci koji stvarno navijaju za lokalne klubove al je malo takvih a danas odjednom gomila navijača idi begaj. Od svih malih klubova najozbiljniju navijačku bazu ima Vojvodina.
    Za klub se navija do kraja života, nema tu promena kurac palac. Sem ako vam se klub ne ugasi pa onda morate da pređete da navijate za drugi npr FMP lolo

8. Ode mitar.
    Ako sam dobro razumeo 2,5 milke odmah jos 2,5 na rate i procenat od sledece prodaje.
    I dalje je malo,al ako nista bar ce nas ovaj procenat od prodaje izvuci kad tad..

9. IDEMOOOO, JEDAN PO JEDAN, POLAKOOOO!

10. Evo ovde malo opsirnije:
    http://www.mozzartsport.com/vesti/sukobi-u-partizanu-jovicic-prvi-otisao

I nije mi jasno,zasto se nije izabrala ponuda iz holandije kad je mogao da ostane do decembra kod nas?
    Samo 4 clana su bila protiv transfera u anderleht..

11. Čekaj bre, zaradili ste samo od transfera 18 miliona ove sezone, a stavljate Zemunelo pod hipoteku? WTF

12. Jer je danas IN reći da navijaš za nekog drugog i da prezireš "Titove blizance".

Van Beograda je to tako, u Beogradu kada neko kaže da navija za OFK-u recimo, gledaju ga onako tipa: "Jadničak".

I nije mi jasno,zasto se nije izabrala ponuda iz holandije kad je mogao da ostane do decembra kod nas?

Meni godinama ništa nije jasno u Partizanu. Od kada su Tomić, Petrić i Batica otišli, ništa mi nije jasno.
    Osvajamo titule jer je Zvezda još gori pičvajz samo inače da su samo malo normalniji drali bi nas k'o magarce.

13. Čekaj bre, zaradili ste samo od transfera 18 miliona ove sezone, a stavljate Zemunelo pod hipoteku? WTF

Ne lomi glavu na odgovore za takva pitanja, nećeš ih naći. To je samo jedno od milion pitanja koja postoje u FK Partizan, za koje odgovora nema.

14. hm, ja kad pomenu da je moreira kurac od coveka vi htedoste oci da mi vadite.

najsveziji primeri, kezman ceka da vidi da li cemo u ligu sampiona pa da dodje da odigra zadnju sezonu u partizanu. sto se mene tice ne mora nikad ni da udje u partizan.

ivanov bojkotuje kvalifikacije za ls, kada je vec prodat odigra 2 najgore utakmice u partizanu. pa one price kako ima dostojnu zamenu u ostojicu...

sto se tice mitrovica i on je jedva cekao da ode (koliko sam ja razumeo) izgleda da su insistirali njegov cale i on na tom transferu...

15. dzoni auditore
    Čekaj bre, zaradili ste samo od transfera 18 miliona ove sezone, a stavljate Zemunelo pod hipoteku? WTF

nije 18, markovic je prodat jos prosle i to za manje pare...

pa krade se, imaju svi procenat od toga ali izgleda da drzava izvlaci te pare iz partizana iz zvezde.

porez se ne naplacuje da bi se klubovi drzali pod kontrolom, konstantni dugovi, konstantne kamate, plus drzavno su vlasnistvo.
    drzava je najveca mafija, ko je u upravi sasvim je nebitno. djura i dzaja su samo tu kao paravan.

da li je dacic navijac partizana ili vucic zvezde je svejedno, skapirali su da su vece pare tu ako jedan tim konstantno "napreduje" prodaja mladih igraca cist dobitak. stadion jna se drzi pod kontrolom, cilj je da se zemunelo stavi pod hipoteku da bi i on postao vlasnistvo drzave a ne partizana (cisto ako dodje do privatizacije koja ce biti jos jedna kradja u najavi)

jug je placen i pod kontrolom, ne talasaju, ne prave sranja, prava mala utrenirana vojska.

i tako, kura mura ili djura isti kurac drzava se za sve pita od toleta pa do poleta. (polet milutovac lololo)

i tako moze da se menja sta hoces ali suvise su to lepe pare da bi se bilo koja vlast odrekla istih. kao sto se pri podeli ministarskih mesta svadjaju oko toga kome ce pripasti ministarstvo finansija tako se otimaju i oko partizana i zvezde.

16. i koje su to fore kao mi trazimo pomoc od drzave da pomogne klubove koji su drzavno vlasnistvo, a oni su razlog zbog kojeg tim klubovima i treba pomoc. lol bre!

17. Dauda odlazi iz Zvezde. Ja bi ga doveo :)