FK Partizan

1. Jebali vas oni, igrali sa svojim timom, još su trebali izgubiti?

2. nije to bitno skocimise, zanimalo me da li sad trebamo da odemo na njihovu temu i da pisemo "prodata titula" i "da li vas je sramota", zanima me da li ce mazic sad da dobije kaznu 6 tekmi, zanima me zasto novine ne pisu o ovome, zasto komentator nije ni jednom prokomentarisao...

ajde ovo sto se ne pominje nigde, kapiram da je diskutabilno (samo kada vidis situaciju sa ovom kamerom, iz ostalih nema mesta polemici) ali nedosudjeni penal je tek smehotres.

igraca udara lopta u ruku u 16.metara, posle 10 sekundi na potpuno isti nacin lopta udara u ruku igraca i sudija svira slobodnjak iz koga je dat gol. znaci u 16 nije igranje rukom a van 16 jeste. 2 indenticne situacije u razmaku od 10 sekundi!

3. Ma kurac je njih sramota, toliko su ukompleksirani jer čitavu dekadu nisu vidjeli titulu da bi im sad i streljanje protivničkih igrača pred utakmicu predstavljalo legalnu borbu za prvo mjesto.

Ali mene više brine zašto mi gubimo bodove protiv najpaorskije ekipe poslije Donjeg Srema?

4. zar nije javor paorskiji? pa samo ti ime kaze.

5. Ja govorim o seoskom mentalitetu ekipe, Javor hoće da se nadigrava.

6. Penal za jagodinu janpi? Aj okači mi to, ja ću da okačim kada je jagodinin igrač igrao rukom u 16. Može?

7. nema na tjubu, samo trenutak kada se izvodi slobodnjak ne i sta je predhodilo istom. jedino ako nisi gledao utakmicu, ne vidim kako je moglo da ti promakne

8. Ne znam, nešto sam sređivao laptop i nisam video. Prvo ili drugo poluvreme? Ozbiljno nisam video.

9. isti napad kada je jagodina dala gol, kao sto vec napisah gore. 10 sekundi pre toga

10. Jebač jeste igrač Jagodine vratio loptu, ali to nije bitno. Poslata je lopta igraču koji je bio u ofsajdu. Da je recimo pre tog igrača bio još jedan igrač, ali ne u ofsajdu, onda bi taj drugi bio u pasivnom i sudija ne bi morao da svira jer bi moglo da se tumači da ne ide njemu lopta. Svakako čist ofsajd. Kao suza. Naravno nigde frke oko toga. Klasika. Nisam odgledao druge neke scene, samo tu, ali i to je dosta već. Pocepajte saopoštenje.

A smešno je što nigde to ne piše. Ali nigde.

11. Ali mene više brine zašto mi gubimo bodove protiv najpaorskije ekipe poslije Donjeg Srema?

To i mene brine. Mislim da nisu toliko slabi da ne mogu da pobede Radnički Niš koji je realno najsmešnija ekipa u ligi maltene. Samopouzdanje je 0, a i strah se uvukao. Treba vezati par dobrih tekmi i oterati Ostojića u Teleoptik. I Aksentu.

12. rasan zabrinjavajuce je sto te toliko odusevljava ta slika

13. A s kojim igracima vi planirate da vezemo pobede?
    Da nece mozda Obradovic stoper, i Djemba Djebma i Sasa Sasa Ilic da brane gol, grade igru i daju gol?
    To su jedina 3 igraca koji nesto umeju. Od ofanzivnih igraca nemamo nikog. Al bitno je da nikog ni ne dovodimo, jer smo mazohisti.

14. janpi gledaj sto golmanu prija

15. Јанпи колико си ти искомплексирана говнурда, па то није нормално.

16. Saću pogledam Janpi.

17. ХАХАХАХАХАХАХаааааааааааа УУУУУУУУ

18. somi ne moras da vredjas. ako ti se ne svidja nesto sto napisem mozes jednostavno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.