Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јеботе, да ли постоји нека државна фирма која тим криминалцима не служи за пљачку?
I sam znaš odgovor na to. Mada kontam da je retoričko pitanje.
partizan je jedna od vecih drzavnih firmi.
Rašo molim te, učini nam to!
Neka me ostave i deca i žena
U napad hoću samo Šćepu kapitena
Rašo molim te, učini nam tooo!
http://www.youtube.com/watch?v=wQHgpeyV0iw
http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/meraklije.jpg?thumbId=955419&fileSize=30899&lastModified=1363536412000&contentType=image/jpeg
JEBI NIŠOA!
Jadni smo, bezidejni, nemamo kreatora još od kako je Mutavi otjerao Zvonceta.
Usput da poručim Đuri - dabogda leukemiju dobio u mercedesu, mamu li ti jebem onu raspalu da ti jebem.
Eto.
Više terajte đuru nego što bodrite igrače, jer ako vam ono govedo pusti korenje do kraja, vi ste donji.
Лоше вам се пише против туњевине Рио Маре.
dobro ste prosli niste primili go
Илић оматорио, Јојић дао гол у дербију и сад неки курац, Нинковић жестоко прецијењен, Лука смрди ко шиптарски курац и сем трчања ништа не зна, Аксентијевића треба протјерат - молила пичка доде из клуба, Којић ћифут и класични немач појма, Стојковић је циганштура и тачка.
...
Ја не видим свијетлу тачку.
ЂУРО УМРИ, СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО!
^ potpisujem i nažalost ne vidim da išta može da se promeni u dogledno vreme.
Čak ni ne vidim ko su ti novi Jovetić, Ljajić, Nastasic, Lazar, Mitar... očekivao sam iskreno od Ninkovića doosta više od Jojića takođe al ko što reče Riha debelo su precenjeni i mi jednostavno ne možemo da sagledamo realnu sliku jer smo pre svega ostrašćeni a drugo mediji nam šalju izuzetno iskrivljenu sliku. Sve u svemu mislim da ne može još dugo ovako. Jebote nemamo ni jednog više klinca od kog čovek da očekuje nešto a to se dugo nije desilo. I ne znam što ovaj pederaš mutavi nije doveo Simona, Andriju, Stepanova za dž?! Mogao je dosta stvari da reši sa par stotina iljada godišnje što je reala sića...
e ako je nešto dobro uradio, onda je to što nije i ove vratio... od svih tih koji su se vratili u naš fudbal jedino je ilić donio neku prednost, ostalo škart...
Nisam gledao i zajebavam se da sam zadovoljan sa 0-0. Gubiti bodove od seoskih ekipa je smešno. Pogledaću utakmicu negde ili hajlatse ovih dana da bih mogao nešto više da kažem, mada mogu već i da zamislim kako je to izgledalo.
хахахахаха Џони постаје све духовитији. Кое хајлајце?
nisam gledao jer nemam net u selu. ali imam usranu prvu, gledao cigane. dali prvi gol iz cistog ofsajda, jagodinci u akciji u kojoj su dali gol osteceni za penal... cisto da se nivelise ono sa novim pazarom. nije se dugo cekalo.
i da, jagodinci su igrali kao da je 2 kola pre kraja a oni prvi sa 10 bodova prednosti. zvezda se setila da rastereti odbranu igrajuci sa 3 napadaca, dalo rezultata. mrdja operisan od fudbala, smesan igrac. trener slovenac ce forsirati ovog pejcnika maksimalno, ima zagarantovano mesto u postavi pa ce kad tad poceti bar pristojno da igra. milijas standardno kurac lipov, ninkovic dao prvi posle ofsajda, drugi gol je samo njegov ali nista vise od toga. eto vesovic je igrao kao nesto, docekasmo i to. ipak klasicnim bunkerom u zadnjih pola sata zvezda izvojevala pobedu.
navijaci pisanje, "57 godina smo prvi po broju titula" mozda bili, vise niste.
lol ovaj rasni u stilu pravog cigana. PRESTANITE DA KRADETE FORE CIGANI DECHKO!
Sad sam pogledao gol, igrač u ofsajdu, poslata mu lopta, dakle ofsajd.
Вратио Јагодинин играч лопту назад, тако да нема шта да се прича.
mogao je i moj deda da vrati igrac u ofsajdu a upucena mu je lopta. hoces da kazes da je ovo pasivan ofsajd? lol.
inace na ovom snimku se ne vidi najbolje, naravno izabrana je najgora kamera da se okaci gol na net.
jebac nije ni penal bio za jagodinu predpostavljam?