FK Partizan

1. Da si i malo upućen u dešavanja u košarci i da to pratiš detaljnije znao bi jednu stvar a to je da je Partizan u vreme dominacije imao veći budžet od Zvezde samo za vreme Vlade Jovanovića znači samo te dve sezone. Seti se malo igrača koje ste dovodili i pored gomile dugova. Seti se trenera koji su prošli kroz vaš klub. Sami ste krivi što sve oćete sad i odma. Inače Partizan je najveći budžet imao godinu posle F4 EL i iznosio je 3,5 miliona evra a vaš prošlogodišnji je bio 4 miliona ove je 6, neki kažu i 7. Toliko o tome.
    U svim sportovima ste sjebani zbog dugova, pa ko vam je pravio te dugove bre? Tadić, Tole(dodaj ime po želji) ili vaše uprave?

2. Zvezdanaesterac, toliko o tome.

3. Хоће ли у последњем колу да вам признају гол кад пребаците линију на центру? АЏАЏАЏАЏА
    добро, не очекујем одговор одма', прво питајте жељка митровића са каквим паролама да изађете ХУЕХУЕХУЕХУЕ

4. Tucani pusti SiM-a. Pusti cigane uopšte. Ovo su poslednji trzaji.

EDIT: Umiruće mafijaške pudlice.

UZALUD TRUD.....

5. Nego u četvrtak prvi deo JEBANJA TUNOA!

6. Biće 0:0, kao i u revanšu, a onda penal lutrija.

7. Kako god, samo da prođemo, mada ja mislim da dobijamo kući.

8. Meni mnogo gotivno što se Radmilo Topola sprda kao sa Grobarima a osvojili smo titulu 6 puta za redom. Je l' to neki odbrambeni mehanizam za internet, pošto znam da plačete kući već godinama i znam šta pričate kada se zalomi dva musava da diskutuju ili je to kao neki fazon novi u svetu, da zajebavaš onoga ko te kara?

Ne moraš odgovor odmah. Kad hoćeš.

9. Opušteno, jebaćemo TUNOA ovde 3:0, tamo idemo na neki mrtvi remi, sve rutinski.

10. Biće 0:0, kao i u revanšu, a onda penal lutrija.

I ja mislim, mada kad sam video ovo, ne bi me čudilo da oni budu "favoriti". Bez zezanja, pričam objektivno, a voleo bih da Paća prođe u LE, isto kao što bih voleo za Vošu.

11. To što su Kojić i Šćepović povređeni to je samo plus za nas.

12. ал' је брз тај жељко, џони, ажуран човек, нема шта, брзо ти је рекао шта да напишеш.
    иначе, не срди се, подпрцкујем ја само мало, проћи ћете тај тун ваљда, па после можете да нам причате како само ваш клуб просперира и доноси бодове српском фудбалу.

но, стоји ми слика у глави, ђура на састанку УО и вели: "другови, не цвета цвеће ни у наше предузеће", хихихи.

е, а сад стварно: како се завршила ситуација са кимијем? хоће ли да одговара, или су нашли неку марамицу и написали на њој: "ДОЗВОЛА ДА КИМИ УЛАЗИ НА ТЕРЕН" и печатирали испод?

13. Nakon što sam odgledao Radnički Niš - Partizan, došao sam do zaključka da Partizan ne zna da da gol ove sezone. (Kakav sam Koštunica) Elem, ako protiv Radničkog napraviš jalov presing u 45 minutu i od 87 do 93 onda je ekipa loša, u njoj nešto škripi.

Jedan šut u okvir gola, i još dva tri pored je malo od strane šampiona države, e sad problem Partizana je taj što tamo niko ne igra osim Ilića, koji ne može da igra još dugo, 2xĐembe i Mitra koji je otišao. I da nije bilo Saleta, Partizan ne bi pobedio prošlu utakmicu. I uzgred da napišem, pošto nigde nisam na prošloj utakmici sudija nije oštetio ni Partizan ni Radnički.

E sada ne znam kakav je raspored utakmica sa tunjevinom, ali ako se prva igra tamo onda se treba napasti od prvog minuta i nadati se da ovi splavari znaju da umuvaju koji gol, po cenu i da neki prime, remi sa golovima bi bio premija na strani.

Ako se prva igra kući, bunker i na kontre ih vataj, nema ofanzive jer ako prime gol U beogradu teško će to nadoknaditi u Švajcarskoj.

EDIT: Izvukao bod prošlu utakmicu.
    Da ne prepravljam post sad, mrzi me.

14. KAKO IGRATI BEZ ŠĆEPE GOLGETERA

15. Kao Španija na Euru, bez špica. :)

16. иначе, не срди се, подпрцкујем ја само мало, проћи ћете тај тун ваљда, па после можете да нам причате како само ваш клуб просперира и доноси бодове српском фудбалу.

Ne srdim se. Razmišljao sam o tome. Ne znam kako vas nije sramota. Bez ljutnje. Stvarno ne znam.

17. Ав, ав. Мафијашке пудлице и крадљивци слика, гепековање, претње смрћу, писма са антраксом, гологузија на трибинама, саопштења, кафа са мало цукера на тераси..нама је спорт у ствари екстра занимљив.

18. Понекад нисам сигуран да ли причам са џонијем или неким са ником ниџа99. Са ким год да сам разговарао, слажемо се да нам је фудбал одавно у курцу (да не ширим причу, ја мислим да је то и пре толета и пре пиксија почело, ал' 'ајд' сад), да су партизан и звезда курац од екипа, као и цела лига, да се намешта и десето место на табели, а не само прво-друго-треће-пето, а ти џони као да ти је ђура мутави ујак, тако се понашаш. имаш памћење као златна рибица (не вређам те, једноставно се то закључује из твојих постова овде, а причам само за ову тему), као да није скоро био шамрок, нефчи, лудогорец, нови пазар, јавор и сијасет других срамних издања... и ти након овогодишњег издања партизана можеш да кажеш да је он толико бољи од јадне звезде. па ако, ако ти је то сатисфакција, нек' ти буде. па усрао би се и у звезду и партизан један борац из чачка, да је лига комплетно регуларна. ево, дабогда партизан освојио још 10 титула, ал' да вам ђура буде на челу све време. а онда нек' га наследи кими, ваљда је то та сорта што може да води један тако велики колектив.
    а ако си ове теме схватио као зезање, као и ја, и ако се трудиш да будеш максимално субјективан и подјебавачки настројен промишљено, е онда се извињавам и повлачим све горе речено, испао сам.

19. Posto je Tole najomiljenija osoba trenutno,evo da mu jos jedared zahvalim za sedmu u nizu:
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q75/s720x720/1186100_10151737077923700_740011888_n.jpg

20. Haha ali 007
    TOLE BOND

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.