FK Partizan

1. Радмило исписао си златна слова на овој суморној гробарској теми, на следећем Фесту пијеш док се не напијеш на мој рачун.

Газимудо ако ти мислиш да је Толе толико битан и занимљив свему овоме у великој си заблуди. И то је оно најтужније од свега.

2. Eto nek pije i na moj račun, faksirajte mi paragon.

3. Газимудо ако ти мислиш да је Толе толико битан и занимљив свему овоме у великој си заблуди. И то је оно најтужније од свега.

Pa ja ne mislim, ja ga samo obozavam.
    Vi ste ti koji u njegovu cast odlazete utakmice, skandirate mu ime ispred FSS, krivite njega za to sto ste raspad,

Ja samo zelim umesto rupe u Ljutice Bogdana, pomocni stadion i parking Partizana.. Eh Tole, ucini mi tooooo

4. Koliko će biti kul 007 majice.

Nego Gazimudo, jednog dana kada uzmu titulu, šta misliš hoće li je slaviti oni?
    Pošto vidim da ih bole kurac, da je liga sranje i tako to. Verovatno neće. ne interesuje to njih.

JEBI CIGANE!

5. 6 godina za redom mi sprdamo se s bedom!

6. Nema sanse da ce slaviti. Oni sad bodre Zvezdu jer su tako vaspitani, da vole klub i kad je tesko, NE TREBA NJIMA KUPLJENA TITULA.
    Bitan je derbi. I to kad pobede. A kad izgube, onda je bitna publika.
    Sve do tamo negde maja. Onda im vise nista nije bitno.

7. Onda im vise nista nije bitno.

I onda u junu pojačanja dolaze. Sve vrsni fudbaleri. Ne zna se koji je bolji. Pa ih hvale, veličaju i tako to. Porede sa našima i svi su bolji. Onda se igra Evropa do početka avgusta, pa kreće čuveno prvo kolo. Pa onda saopštenja, kurcobecanje i onda dolazi do -10 na zimu. Onda Zvezdino proleće, kurčina u Derbiju pa onda opet.

Koliko vas jebemo postajete šizofrenični.

8. Bitan je derbi. I to kad pobede.

Kad smo kod ovoga pričam sa drugarom, zakleti ciganin, zvezdaš, delija obrni okreni. Ode na utakmicu Radnički Partizan, da navija protiv Partizana?! Nego to je nebitno za ovu priču.

Pred poslednji derbi, kad je Zvezda imala priliku da osvoji JSL.

I sada kreće o derbiju, tituli bla bla. TOLETU!
    I ja lupim, voleo bih da Partizan izgubi derbi, ali da pobedi obe do kraja, a Zvezda izgubi naredne dve tekme. I time bi Partizan bio prvi, kao i što je bilo, sa znatno drugačijim raspletom. I na to mi on ko iz topa odgovara: 'Ja tu ne bih ništa dirao.'
    Što će reći, menjam titulu za pobedu u derbiju.

E to je momentalni end of diskašn.

Ne znam što sam ovo napisao, ali se bolje osećam sada. :)

9. Ma jeb'o cigane, videćemo još do kraja šta će tu biti, nego ovu Tunjevinu nekako da pobedimo.

Mnogo loše smo krenuli, igrači deluju kao da ne mogu da se sastave, Rašović k'o da je još na odmoru, a kakav je taj Tun nemam pojma. Voleo bih da prođemo. Uticalo bi to na psihu, kao prošli put kada smo izbacili Tromzo i uplovili u koliko-toliko mirnije vode.

10. meni nije jasno sto se vi ponosite derbijima kad ste dobili samo zadnji a predhodnih 5 niste

11. tih scepovica ima ko siptara u pristini...

12. имаш памћење као златна рибица (не вређам те, једноставно се то закључује из твојих постова овде, а причам само за ову тему), као да није скоро био шамрок, нефчи, лудогорец, нови пазар, јавор и сијасет других срамних издања... и ти након овогодишњег издања партизана можеш да кажеш да је он толико бољи од јадне звезде. па ако, ако ти је то сатисфакција, нек' ти буде. па усрао би се и у звезду и партизан један борац из чачка, да је лига комплетно регуларна. ево, дабогда партизан освојио још 10 титула, ал' да вам ђура буде на челу све време. а онда нек' га наследи кими, ваљда је то та сорта што може да води један тако велики колектив.

slusaj radmilo od tih 6 titula 2 su osvojene sa skoro 20 bodova vise, 2 su osvojene a da niste imali pobedu u derbiju, jedna je ona u kojoj ste imali 7,8 bodova vise pa prokockali. i ova zadnja. koja je tacno to namestena od ovih? ona sa zvezdanaestercima ili one u kojima smo bili bolji u evropi od vas? (svake smo bili bolji od vas u evropi)

sto se tice evrope, da si citao video bi moje objasnjenje da se evropa aman nije ni pominjala u godinama u kojima ste osvajali titulu, zadovoljavali se porazima od milana, rendzersa i koga sve ne. dok mi nismo usli u ls vi na to niste ni pomisljali. bilo je vazno samo osvojiti nasu ligu. i ti pricas o zadovoljavanju nasom ligom?

u tim godinama kada ste vi osvajali znalo se i ko ce da udje i ko ce da ispadne, znala se podela mesta za evropu, zadnje kolo su favoriti gubili po 3 0 od mladosti iz lucana, vosa uvek bila treca a da nije mogla da da gol ni partizanu ni zvezdi.

u tim godinama ste poklanjali kupove svojim filijalama npr vernom napredku (koji evo i dan danas zna da lize dupe ciganima, odmah prihvatili ovaj protest protiv toleta) te zelezniku...

nama se penal nije sudio 20 godina dok su vase sudije redom izjavljivale kako su neke utakmice jedva namestali jer niste u stanju bili da date gol.

dok ste vi namestali niste nam dozvoljavali da uopste imamo bilo kakve sanse da pobedimo derbi, namestali ste svaki derbi makar imali i 15 bodova vise jer vam se moze.

cigani su bili u upravi fudbalskog saveza od kad je nastala zvezda pa sve do toleta. tole je prvi grobar ako se ne varam.

u jedom trenutku ste imali cigane za selektore u svim selekcijama, od petlica do glavne.
    na teren protiv azerbejdzana su istrcala 7 bivsa igraca crvene zvezde + neki levani. naravno pukli smo od azerbejdzana!

a ovo sto lupas o upravama u vaterpolo i kosarkaskom savezu je stvarno smesno, da ste imali iole normalnog coveka kao kandidata ne sumnjam da bi i tu usli. i naravno zasrali.

i da ne pisem sad o arkanu, babarogicu, terzicu, dzajicu, miskovicu, miljanicu (koji je bio 9 godina predsednik saveza, tole je tek nekih 5), stojkovicu koji je bio 4 godine...

13. janpi ove godine uzimamo titulu.
    e sad da odgovorim na ove tvpje gluposti. Kazes zvezdanesterac a sta je bilo sa svim vasim namestanjima recimorotiv hajduka . Pa kad vam je na utakmici sudio sudija clan navijacke grupe grobari Sabac. Pa kad nam na derbiju nisu svirana 2 penala. Pa onda kad ste tukli ograce. pa ondakad vi dajete go u 95 . pa kad sudija svira penal u 70. A finale kupa sa vojvodimom je bilo sasvim regularno ? zar ne ? osim sto im nisu svirana 2 penala, tejegu nije dat crveni i sto vam je priznat go koji nama nikad nebi priznali.
    a sto se tice evrope tu vam je najveci uspeh remiprotiv neke debilne ekipe .

14. ta debilna ekipa moze biti real madrid u ligi sampiona...
    najbolje je kada je iz 2-1 i 7+...npr.protiv novog pazara.

15. finale kupa sa vojvodinom je cisto kao suza, za razliku od tebe odgledao sam celo. zaebi onaj klipcic na tjubetu sto si video, tako je bilo sa obe strane. penal za partizan je bio, za vosu nije, oni se istripovali da su neko mudo i da se njima mora svirati penal na sred jna? e pa ne mora. i nije bio.

kada je to partizanu palo na pamet da ne odigra utakmicu do kraja? jel kaznjena vojvodina zbog toga?

jel gledas ti partizanove utakmice? jel znas uopste kakvo sudjenje partizan ima i dan danas u novom sadu?

hajduk je ekipa koja je iz sredine tabele. gde su ofk i vosa ceo zivot? daj nemojmo o filijalama, lista vam je predugacka.

na onom derbiju kada ste 2 puta presli polovinu i koroman padao u 16??? smesno.

dajemo go?

pa nama je deribije sudio babarogic ceo zivot covece, igrali svaki sa igracem manje, pa zigicevi golovi iz ofsajda, penali kao onaj sto je kadu promasio...

16. i ne znam sta da ti kazem rasni, ne brini, nece tole nigde. nek odradi covek mandat za koji je po svim pravilima posteno izglasan. ima jos 3 godine, dosta vremena, videcemo sta i kako posle.

17. i sto se tice sudjenja ove sezone, partizan poguran protiv pazara vi protiv jagodine. partizan ostecen protiv nislija, a vi? jel vas neko ostetio ove godine pa protestujete protiv sudjenja?

18. ja sam ga gledao celog i sve sam video samo sto ti naravno neces da priznas neregularnosti nego se sad izvlacis da nisam gledo celo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.