U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
janpi kakav jna finale se igralo na marakani
i nije kadu promasio nego evandro nemas pojma a stalno vi grobari pricate istu zvaka pricu
http://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww evo ti da se edukujes
Vojvodina je 45 minuta odbijala da izađe na teren, prema pravilniku utakmica je morala da se registruje 3-0 i da se ne igra. Sve dalje posle toga gubi na značaju. Krenuli paori sa 50 buseva na finale kupa i oće svi za sat i po da budu u Bgu, mongoloidno razmišljanje.
tucacu kamena ja bi da predlozim da sve utakmice do kraja prvenstva partizan dobije rezultatom 3:0 te da se titula dodeli naredno kolo tako je cini mi se najpostenije , nema potrebe da se namesta utakmica po utakmica
I ja to kazem, i uz to bih hteo pomocni stadion i parking Partizana..
PARTIZAN TEMELJ SRPSTVA!!!1
PARTIZAN ŠAMPION!!1
PARTIZAN MIŠA TUMBAS!!1
ЦИГАНИ НАБАВИТЕ СВОЈЕ ЗАЛИХЕ НИВЕА ХЕПИ ТАЈМ КРЕМЕ САДА ПО ЈЕФТИНИЈОЈ ЦЕНИ, ПОСЛЕ КАД ПОЧНЕ ЈЕБАЊЕ ЦЕНЕ БИЋЕ ПАПРЕНЕ
КЕКЕКЕ
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1173866_497155087028539_1475674121_n.jpg
OOOOOOO Tole učini nam to
Janpi, a što se raspravljavaš sa silovanom stranom lololo
ŠĆEPA DAO GOL REALU!
kapiram da su mladji pa ne pamte sta je bilo... zaboravljaju devedes prvu lololo
trebalo bi za gane da se uvede da moraju da upisu godiste pored nicka da znam na koji nivo da se spustim kada raspravljam sa njima
edit: nemojte da se ispalite kao nesa misa kako bese pa da napisete 23 pored nicka. i posle 5 godina pisace vam 23 lololo
Tole OJEBAO!
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/238423/Karadzic-opleo-po-Zvezdinoj-upravi-kockari-dileri-i-huligani-bi-da-me-smene
о овоме сам причао, успех омладинске селекције је већ приписао себи и то ће бити параван за цео овај мандат, и главна предизборна парола за следећи, но нека.
иначе се у великом делу слажем са овим што је рекао, иако ми је мука од саопштења, и партизанових, и звездиних, а сада и толетових.
јанпи, мислим да нема смисла да ти одговарам сад на сваку ту ставку посебно, ако хоћеш да расправљамо о овој теми, ту сам, али на пвт-у, не бих да овде ширим јер је немогуће постићи одговорити свима који се умешају са реченицом или две.
п.с.
е на овоме му вечно хвала :Д
JEBI TOLE GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE!!!
партизан смрди
ипак, да одговорим, и да се повучем, бесмислено је расправљати о нашем фудбалу, већ батаљујем то:
1. јанпи, што те боли толико прича о намештању? ја нисам рекао да је намештена титула, него: "...партизан и звезда курац од екипа, као и цела лига, да се намешта и десето место на табели, а не само прво-друго-треће-пето". не титула, цела лига, и друга лига такође. а да причамо сад о томе која је намештена не иде, и сам знаш (нека, не мораш да признаш) да је маса утакмица намештена, да и звезда и партизан имају филијале (ту је проблем војводине, да имају филијале лако би се умешали у трку), а ако бих морао конкретно да ти кажем која је сезона намештена, морали би детаљно да анализирамо свих тридесетак утакмица у лиги да би уочили нерегуларности, а то никуда не води. уосталом, тако би видели само оно очигледно, а зна се да су најбоље намештене утакмице оне које не могу да се провале.
2. то за европу нисам читао, јбг, ем нисам претерано зевао на вукајлији, ем нисам свратио на вашу тему поодавно. али се у принципу слажем са овим делом, иако је мени (само о себи говорим, не о звездашима) посебан успех представљала свака утакмица у европи, па чак и оне партизанове у ЛШ, радовао сам се као да ми је ћале играо у тиму, но нека сад тога.
3. сад се не зна ко ће да уђе у лигу, ко ће да испадне, ко опстаје у задњим колима? не зна се? хоћеш ли да тражимо постове одавде (пошто и тако могу да ти докажем) где сам писао кад раднички крагујевац улази у лигу, кад улази напредак, раднички ниш и остали? и зашто рецимо раднички крагујевац није ушао у лигу годину дана раније као што је требало? дај, јанпи, немој макар о томе.
4. нека буде да је за поклањање купова истина, врло је могуће. данас се не поклањају утакмице? партизан није поклонио пролаз у купу борцу чини ми се, јер је пре тога требало да купи неког играча борца (нисам сигуран да л' је кнежевић или неки други)? не бих да кујем теорију завере, ал' изгледа да се данас тако ради, уместо већег процента и нешто пара клубу се дају 3 бода (или пролаз у купу) те се проценат смањи. чак ми је и смрдљиво то што је звезда узела оњила јавору, јесте звезда надиграна тамо, ал' ме не би чудило да се једном приликом открије да се тако издешавало. чак сам и скоро причао са неким како партизан дугује нека 3 бода неком клубу баш по том принципу, и да ће да врате ове сезоне, присетићу се којем тачно, па ћу да додам.
5. није ни могао да вам се суди пенал кад нисте прелазили центар двајес година ОПААААААААААА. шалим се, о овоме нећу да коментаришем, као ни о томе да двајес година нисте победили.
даље ме мрзи да пишем, само ћу да додам да нисам ништа писао о УО ватерполо и кошаркашких селекција, то си погрешио. 'ајд' у здравље, па освојите још 10 титула са ђуром и кимијем.
slusaj radmilo ako mislis da je jedini razlog zbog koga je partizan bolji od zvezde zadnjih 6 godina tole onda ja sa tobom stvarno nemam sta da raspravljam ni pvt ni ovde.
dok su vasi gazdovali partizan je radio na sebi, isterivao svoje uprave, razvijao omladinsku skolu i cekao svoj trenutak.
dok tole gazduje vi dovodite japance za 2 miliona, crnce i placate milijasa 350 000 jura dok vam jedini igrac koji je osvojio sampionat za mlade greje klupu mrdji a evo ga sad ode na pozajmicu.
dok tole gazduje vi trosite pare na propale mrdju i ninkovica a vreme na saopstenja i rasprave po forumima.
i pogledaj malo bolje postove na ovoj temi i na vasoj. koliko mi pisasmo o tome da je novi pazar ostecen a jel pomenu neko na vasoj da je ostecena jagodina? vama je bre u krvi da otmete, namestite, vama je to normalno stanje, navikli dugi niz godina pa sad mislite da smo isti. e nismo isti.
ako vam je zadnja nada da uzmete titulu ta da se smeni tole a dodje opet neki terzic, miljanic ili ko vec i da se vratite na stare metode osvajanja duplih kruna onda me razumes zasto sam ja za to da tole ostane tu gde jeste.
eto, cuo si sta tole, grobar rece za tvoju zvezdu. ko je tu mali komsija? suvise dugo slusate pantice i boru djordjevica, kunete se u dzajica... ko ce posle njih? koroman i jestrovic? gurovic u basketu? buducnost vam je jos crnja od sadasnjosti