FK Partizan

1. нисам очекивао да ће овако брзо да уђу и у српски спорт. почело је...

сретен

2. Е знам да ћу наићи на критике ради аватара и тих срања ал' ево моје мишљење.
    Који ће вам курац тренер који је пресјек и који не зна да ради за малим тимовима, то је доказао тиме што је јебао са ЧЕЛЗИЈЕМ а испао са вест хемом (мајку ли му) и портсмутом. Имали сте станоја који је знао систем и све, док се навикну на овог кретена доста бодова губите

3. Pitaj Đuru, nismo mi doveli jevrejčinu.

4. Авраме србине!
    Авраме србине!
    Посебно ми је драго што ће да нас води јевреј јер ћемо као и Ајакс да лагано постанемо јеврејски клуб а јудеомасони и јевреји владају фудбалом и светом. Као што рече сретен ПОЧЕЛО ЈЕ
    Ђурића ће да поједу и да уместо њега дође јеврејски лоби и коначно ћемо уместо петокраке да ставимо шестокраку.

бењамин

5. Кад је то управа играла неку улогу ? лололо
    Ја мислим да је срање потез, исто ко да доведеш Месија у Чукарички, ем га не можеш платити ем би сломио ногу први пут кад би играо на нашим ораницама :)

6. ОЛОЛОЛО
    ВЕЧИТИ ДЕРБИ
    ВАШЕ ВОДИ УСТАША НАШЕ ЈЕВРЕЈ

7. ahahah,ajaxe,ludaku!! kripl fajt u najavi!!
    al ima ih nakantamo opet =]

8. Па до сада смо требали да сконтамо да никакве молбе, петиције и слично од навијача немају ама баш никакав утицај на одлуке управе тако да само можемо да кажемо : И СВЕ НА КУРАЦ, ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИОН!

9. http://www.webtv.rs/play/37042
    Dosadašnji prvi trener crno belih, Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare koja je održana ispred stadiona JNA istakao je da nije revolucionar i da ovim obraćanjem ne želi da diže bunu. Stanojević je napomenuo da ne želi da pravi cirkus i da je ovaj način na koji se obraća javnosti sraman. Na kraju uz povike „Stanoje vrati se!“, najmlađi trener u istoriji Partizana se zahvalio svima koji su ga podržali.

10. ТИ СИ ПРВИ ТРЕНЕР СТАНООЈЕЕЕ! ЂУРИЋУ ЈЕБАЋЕ ТЕ МИША ТУМБАС!!
    http://www.youtube.com/watch?v=AnitmseQS6c&feature=youtu.be

11. Ево ја као навијач Звезде да кажем неколико речи:
    Александар Станојевић је уз Љубишу Тумбаковића сигурно најбољи тренер Партизана у овој новијој историји. Човек је дошо на клупу док је заостатак над Звездом износио 4 бода, а куп је већ био изгубљен. Станоје је то надокнадио и -4 претворио у +7. Следеће сезоне је увео Партизан у ЛШ и освојио дуплу круну уз 3 победе над Звездом. Летос је испао од Генка захваљујући само оном смраду Де Соузи, а једини неуспех је била срамота против Шамрока. Ипак, иако су сви очекивали да ће Партизан ипак препустити неком другом трон, Станоје је успео поново да добије Звезду и Вошу и одлепи се на +10.
    Јасно је свима зашто је смењен, а по мојим прогнозама...Грант неће успети да се снађе али ће се ипак све одлучивати на Ђурђевдан на ЈНА.

12. Толе пичко. Знао сам да навијаш за звезду.

13. Jebem ti fudbal. Pa u ovoj državi može da radi ko kako hoće. Ovo je sramno. Ispadamo veći cigani od "Cigana"...
    Govnjiva motka, razvalimo vrata pa po kancelarijama...

14. Antisemitizam na tribinama.

15. JEVREJŠTINE HOĆE DA NAS PREVARE

16. A Avram mi se nikada nije dopadao, ni kad je u Čelziju bio...

17. Judeomasoni preuzimaju Partizan.

18. Сад ћемо да се жалимо на антисемитизам ако Звезда освоји титулу и да показујемо Платинију слику Шукера и Просинечког поред Павелићевог гроба у Мадриду и да причамо како су исти ти њихови преци убили 66 Аврамових рођака у Јасеновцу.
    ололо каква ситуација
    УСТАША ВОДИ ЦИГАНЕ ПРОТИВ ЈЕВРЕЈА

19. Avram je osrednji trener što će i dokazati.

I ne računam osvajanje titule, i Miša Tumbas može osvojiti titulu u ovom momentu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.