Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=Zg9CEUYzqNI
Сад се питам зашто је доведен Едуардо Пашеко?
Зато што у Србији нема довољно ментола са две леве ноге?!
Ima li neko ko se vratio iz Pazara?
kakav sastav, bogte...
Ne znam samo zašto se zamajavamo da su ova dva govnomoljska kluba iz Beograda bolja od ostalih udruženja invalida iz ove kurčeve lige.
Kizo, nisu svi ko Alkohol Bojz.
Joj... Kud uđe Rudar u Premijer ligu. Ne bi bilo ni te čudne pojave koju spominješ.
Alkoholzi će biti namber van u Premijer Lizi!
A ja se pitam kom će da ga uvalimo da izvučemo pare ?
Jebem mu mater, stvarno bre ko babe igramo. Prvi put ovaj sastav, a gosn jevrej ladno reko da je izveo taj tim JER JE NAJČEŠĆE igrao jesenas , pa da ne menja?!? Pa onda je trebao Stanoje da ostane... Daj Bože da ne prodamo "ciganima" titulu...
Ciganima ništa. Voša šampion. KUP JE NAŠ!!
Bio sam u Pazaru, znao sam da nece biti nikakvih incidenata. Navijanje srednje zalosno, malo se probudili u drugom poluvremenu.
Vule tvoj utisak o igri? Opiši malo to navijanje...
Šta znam, činilo mi se kao da nisu uigrani kako treba. Posed lopte je bio na mestu, akcije su bile solidne, ali nikako da se odradi završnica kako treba. Nisam mnogo ni gledao utakmicu. Što se tiče navijanja, tu mogu da ti dam detaljan izveštaj. :)
Tribina je bila puna, ali su busevi iz Beograda kasnili, pa se usput nismo duže zadržavali. Iz Čačka nas je išlo petnaestak. Mi smo ušli par minuta posle početka utakmice, a celokupna tribina je napunjena posle 15-20 minuta. Skrenili su nam pažnju još u busu da ne pevamo pesme koje vredjaju, pa je to donekle ispoštovano. Problem je što su ljudi bili preumorni pa se dešavalo da zabušava pola tribine u pevanju. Posle izjednačenja malo smo se trgli i to je ličilo na nešto, tome je doprinela šetalica sa zastavom i grbom Srbije, kao i nekoliko upaljenih baklji. Što se statistike tiče, išlo je 5 buseva iz BG, ako se ne varam. Jedan se usput pokvario, tako da su ljudi stajali još iz Beograda jer su busevi bili prepuni, a to se odrazilo i na navijanje. Za brojnost ostalih buseva ne znam, ali bio je po jedan kombi iz manjih gradova, GM na primer. U Raškoj smo stali i svima su podeljene karte, koje niko nije ni pregledao tamo, pa su nam ostale kao nove :). Još jedna zanimljiva stvar je to što iako mi nismo vređali, sa njihove strane se čulo Ubij grobara, ubij Srbina i tako to. Ako se setim još nečeg zanimljivog napisaću.
Ljudi pa Rasim Ljajić je u upravi kluba , šta ste vi mislili da treba da im zveknemo pet golova ko u Beogradu ?
Providna jebena namještaljka.
Jeste da smo govno od tima ali smo malo manje govno od ostalih i nadam se da ćemo zbog toga moći da uzmemo titulu.
Врло вероватно, ово је лоповска управа (ово се треба заведе као плеоназам)
Шта фали управи која узима титуле?
А што се тиче Новог Пазара,како сам чуо,на граници нису дали Гробарима да прођу,па су ови некако пробили и дошли на друго полувријеме. А Гробари Требиње,Никшић,Бар и Гацко нису пуштени преко границе.
Ništa im ne fali. Čak imaju 30 miliona eura viška koje su maznuli od kluba...
Korumpirane uprave, korumpirane sudije, korumpiran savez, korumpirani igrači, milioni koji nestaju...to ti je danas fudbal.
Kradu svi,ali ovi bar pobeđuju.
A gde pobeđuju ? Jelen super liga ?!? Ma daj mali ne zajebavaj. Pa tu i moja baba igra. Da su te pare uložili u igrače pa malo liga Evrope (za početak, ne mora šampiona) , pa malo da gledamo FUDBAL...Ovo je njesra...