Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ortak koji je inace aktivno u Zabunjenima, i koji je tamo neko polu-mudo mi rece da Zabranjeni spremaju za vcrs neki picvajz, tj da ce pokusati preko severa u loze. E sad, sta ce od svega toga da ispadne, ko zna . Bilo bi lepo kad bi i znacke nekako pritisle upravu, od pevanja UPRAVA NAPOLJE sve se Djuri najezila jaja dok fura novo odelce od 10 soma jura..
Neko link?
FOFANA!
Pu, mater ti jebem, ko da morate gol dati...
Link neki?
dajte linka!!111
Našo ovaj al bode non stop poserem se u arenu, državu, fudbal i sve u pičku materinu kad ne mogu da odgledam utakmicu
http://www.rtvuzivo.com/arena-sport-3/
Zašt Ninkovich plače?
uh, negledljivo da ga jebes
ako je gledo neko nek napiše kako smo igrali, posebno me interesuje ovaj mali živković, vidim dao gol.
lose, strasno lose
Jebeš mi mater sve sem ovog malog Živkovića, Stojkovića, Obradovića, Saleta i Đembe i Fofane jer su tek stigli bi postrojio i šamarao bi ih 24 sata bez prestanka. Goveda mater im jebem. Onaj bre Jojić ima stomačinu goru nego ja iz najboljih alkoholičarskih dana a profesionalni fudbaler mater mu splavarsku jebem baš. A vidim skandiralo se i protiv uprave al kurac malo. Jebale vas pesme da vas jebale u dupe gde je skandiranje protiv uprave?! Pokenjam se na navijačke grupe i a u kurac više. Samo svoje interese gledajte sve vam jebem. Posle da idem na stadion oću baš zabole me kurac malo.
Kako smo igrali?
Nikako.
Stojke i Obradović solidni, da nema Obrada katastrofa.
Đemba Đemba i Ilić Ilić solidni, standardni.
Mali Andrija ima šansu da bude bolji i od Lazara Markovića. Jedini koji zna kršteno centrirati.
Fofana tu i tamo, prolazna ocjena, dao gol na Živkovićev centaršut, fino se kreće, otvara se, može proći.
Jojić je kršina ali ajde, dodao je Iliću za gol...
Ovo ostalo samo bože pomozi, poslati ih u tekstilnu industriju, pamuk da beru mamu im jebem nesposobnu alkoholičarsku!
Ninkovića Rašović izvadio, zapad mu zviždao (zasluženo), on kao iznervirao se, šutnuo flašicu, psovao publiku, nadam se da ga je neko išamarao pa zbog toga plače.
Ninković i Jojić su najprecenjenije smeće koji Rašović ima u timu.
Izdrži Đuro, još Živkovića da uvališ za 10 miliona i obezbedio si tri generacije malih Đurića.
Grčka definitivno propada, Olimpijakos uzeo Šćepolinja
ANGELA NE DAJ NJEMAčKE NOVCE CIGANIMA GRČKIM, VIDIš NA ŠTA TROŠE
Ne verujem dok ne vidim išao je on i u anži lolo
okle ti ta vest
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/239033/Uzivo-Bejl-potpisao-za-Real-na-sest-godina-Scepovic-ide-u-Olimpijakos
golomudo dje su neredi
Ma kakvi neredi, ti odbranjeni su veće pizde od alkatrazovanih.
ja gledao reko bice fajta kad ono govno