FK Partizan

1. не лажи, 90. минута си смрдео поред компа/тевеа и навијао за рад, ал ево ти курац

2. ja sam rasan
    golomudo dje su neredi

Kao je procurala informacija,pa ovi nisu ni bili u lozama. U principu,ovo sto kaze Skocko, pickurine obicne su i ovi istocni a i oni juzni navijaci.
    Kaze mi u jednom trenutku ovi na jugu pevali UPRAVA NAPOLJE,a zabunjeni im odgovorili sa HRANI KERA DA TE UJEDE, a onda ovi poceli da pevaju DAJTE NAM PLATE.

Pa sad ih mrzim i jedne i druge vise. Njih Partizan interesuje koliko i mene integrali. Govna najobicnija.

3. A gde su šampanjac, konfete i kurve?

4. 3 miliona kuraca

5. U leptejebo 3 miliona ahahahaha surovo...neka, neka.

Inače janpi dugujem ti izvinjenje za ono od pre neku nedelju. Iskreno sam ja ispao debil i retard, a ne ti i stvarno sam se poneo kao slepac.

Nadam se da možeš da mi oprostiš na tom ponašanju koje se neće više ponoviti.

6. Ninkovic (onaj vas sto ne zna digra): Emotivan sam, lud za Partizanom i osetljiv na nepravdu. PLACIPICKA

P.S. Pisem latinicom kacte hrvati

7. ako mislis na ona prepucavanja jbg oboica smo ispali rasni tom prilikom. nas fudbal izvuce najgore iz coveka. i ja sam ispao stoka, izvini zbog toga.

8. Била је већ прича да иде у Белгију ја мислим и то исто за неке велике паре, па није било ништа. У питању је ништа друго до маркетиншки трик. Некако већ морају да скрену пажњу јавности да је неко заинтересован за то дрво.

9. i meni je ovo kao bajka, olimpijakos se u septembru setio da im treba napadac pa daj da bacimo 3 miliona na provereno ocajnog igraca.

10. Веруј ми, ја ти гарантујем да је то то. Сад кад виде менаџери и скаути разних тимова да Олимпијакос (не било који тим, већ баш угледан) нуди за њега 3 милиона има да закључе да стога мора бити баш добар. Па фазон, можда се неко и упеца.

11. Ljudi, Scepa potpisao na CETIRI GODINE za TRI MILIONA EVRA + 500 ILJADA EVENTUALNIH BONUSA?
    Ili smo mi coravi, ili nam je Olimpijakos filijala.. Trece nema

12. relativno skoro sam gledao listu transfera paoka i olimpijakosa. zanimalo me je koliko igraci prelaze iz paoka u olimpijakos i obrnuto. ljudi moji koliko tu bacenih para ima to je nesto neverovatno. dovedu igraca za 1.5, posle 6 meseci ode za dz. skoro svaku godinu zavrsavaju u minusu i jedni i drugi. a plate igraca prenaduvane. otkud njima tolike pare ( fudbal, kosarka)?

13. Pa kosarkaski klub je u privatnom vlasnistvu. Oni neki braca burazeri drze KK. Jebiga, milijarderi verovatno pa im se jebe sto ce da puknu 30milki za jednu sezonu...

14. Kolko ste ih zajebali hahaha

15. Данас су у први разред основне школе кренула деца која су рођена у години када је Црвена звезда последњи пут узела титулу у фудбалу, а у први разред средње школе, деца која су рођена у години када је Звезда последњи пут узела титулу у кошарци.

16. Ау брате какво запажање, осто сам без текста

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.