Prijava

не лажи, 90. минута си смрдео поред компа/тевеа и навијао за рад, ал ево ти курац

ja sam rasan
golomudo dje su neredi

Kao je procurala informacija,pa ovi nisu ni bili u lozama. U principu,ovo sto kaze Skocko, pickurine obicne su i ovi istocni a i oni juzni navijaci.
Kaze mi u jednom trenutku ovi na jugu pevali UPRAVA NAPOLJE,a zabunjeni im odgovorili sa HRANI KERA DA TE UJEDE, a onda ovi poceli da pevaju DAJTE NAM PLATE.

Pa sad ih mrzim i jedne i druge vise. Njih Partizan interesuje koliko i mene integrali. Govna najobicnija.

A gde su šampanjac, konfete i kurve?

3 miliona kuraca

U leptejebo 3 miliona ahahahaha surovo...neka, neka.

Inače janpi dugujem ti izvinjenje za ono od pre neku nedelju. Iskreno sam ja ispao debil i retard, a ne ti i stvarno sam se poneo kao slepac.

Nadam se da možeš da mi oprostiš na tom ponašanju koje se neće više ponoviti.

Ninkovic (onaj vas sto ne zna digra): Emotivan sam, lud za Partizanom i osetljiv na nepravdu. PLACIPICKA

P.S. Pisem latinicom kacte hrvati

ako mislis na ona prepucavanja jbg oboica smo ispali rasni tom prilikom. nas fudbal izvuce najgore iz coveka. i ja sam ispao stoka, izvini zbog toga.

Била је већ прича да иде у Белгију ја мислим и то исто за неке велике паре, па није било ништа. У питању је ништа друго до маркетиншки трик. Некако већ морају да скрену пажњу јавности да је неко заинтересован за то дрво.

i meni je ovo kao bajka, olimpijakos se u septembru setio da im treba napadac pa daj da bacimo 3 miliona na provereno ocajnog igraca.

Веруј ми, ја ти гарантујем да је то то. Сад кад виде менаџери и скаути разних тимова да Олимпијакос (не било који тим, већ баш угледан) нуди за њега 3 милиона има да закључе да стога мора бити баш добар. Па фазон, можда се неко и упеца.

Ljudi, Scepa potpisao na CETIRI GODINE za TRI MILIONA EVRA + 500 ILJADA EVENTUALNIH BONUSA?
Ili smo mi coravi, ili nam je Olimpijakos filijala.. Trece nema

relativno skoro sam gledao listu transfera paoka i olimpijakosa. zanimalo me je koliko igraci prelaze iz paoka u olimpijakos i obrnuto. ljudi moji koliko tu bacenih para ima to je nesto neverovatno. dovedu igraca za 1.5, posle 6 meseci ode za dz. skoro svaku godinu zavrsavaju u minusu i jedni i drugi. a plate igraca prenaduvane. otkud njima tolike pare ( fudbal, kosarka)?

Pa kosarkaski klub je u privatnom vlasnistvu. Oni neki braca burazeri drze KK. Jebiga, milijarderi verovatno pa im se jebe sto ce da puknu 30milki za jednu sezonu...

Kolko ste ih zajebali hahaha

Данас су у први разред основне школе кренула деца која су рођена у години када је Црвена звезда последњи пут узела титулу у фудбалу, а у први разред средње школе, деца која су рођена у години када је Звезда последњи пут узела титулу у кошарци.

Ау брате какво запажање, осто сам без текста