Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
eo ga... malo je loš kvalitet al ne puca
http://www.profreetv.com/?content=watch&tvid=256
http://prenosi-uzivo.blogspot.it/p/kanal-2.html
Ekstra kvalitet i ne puca.
Loši smo. Nikako neku priliku da stvorimo.
Au kakva šansa. Ali Vojislav Stanković ne može ništa ni u odbrani ni u napadu.
Jedino ako nešto damo iz prekida. Barem za sada. Ne možemo tri pasa da sastavimo na sredini.
Ovoe najgori sastav Partizana u zadnjih 6 godina.
Jeste. Niko ni prelaznu ocenu. Možda ono Volkov, Obradović i ajde oni Živkovići tamo....Gulan....kriminal. Znači bilo koji trećeligaški igrač može onako. Bilo koji. Dečko je igrač manje. Kao crveni da imamo kada on igra. Jojić stelt. Nema ga nigde.
Da. Gori sastav smo možda imali jedino one sezone kada je bio bojkot....mada možda i nije bio gori od ovoga. Užas. Vojislava Stankovića kada vidim hoću da poludim.
Mislim da Rašović mora da dobije momentalan otkaz. Odmah posle utakmice. Shvatam ja da nema on neki tim, ali Bolje je stvarno da igra Saša Ilić od Gulana...ali stvarno.
Ninković....sve više i više me nervira svaki dan.
Мене Гулан неодољиво подсећа на оног босанског кошаркаша Бавчића.
Imam osjećaj da u Partizanu niko ni sa kim ne priča.
Užasno deluju. Znaš kada ono nema kome aut da se izvede. Gledam Vojislava Stankovića....ne verujem koliko je loš. Sada kad gledam ove kretene kontam da je Maletić bio igračina za njih. Ili Zajić. A tripovao sam da su oni mentolil.
Jebote, mi možemo žaliti za Miljkovićem, ALOOOO, MILJKOVIĆEM!
Meni nije jasno kako. Onaj mali rumeni, zove se i preziva na N, bio je dobar u kvalifikacijama sa mladom reprezentacijom, prošle godine čini mi se. I Jojić isto. Nisam nešto mnogo gledao Partizan, ali sam mislio da će ova dvojica uz Markovića, biti glavni. Mitar se pojavio malo kasnije, čini mi se.
I jebi ga, koji kurac su dali ovoj dvojici da odu prije nego što su se počeli brijati.
Miljković je doktor za Aksentijevića. Ne znam za ovog Živkovića, nisam ga još gledao dovoljno.
Inače Radonjić ide. Onaj talentovani klinac. Sigurno će i Pantić. To je trebala da bude sledeća generacija. Makar dve godine, do 19. da ostane. Kada oni odu, za pola dinara, možemo samo da duvamo. Pola klinaca će njihovim putem. Na kraju ćemo ih vraćati kao Gulana, ako ništa ne urade.
Evo Mitar danas pocepao. Dva gola i dve asistencije.
Đurć je uspeo najzad da uništi Partizan.
Ninković može kada hoće. Ali 99% vremena neće jer je 'zvijezda'. Onda se sili i udara ljude jer je nesposoban da primi loptu, opčinjen svojom 'veličinom'.
Evo ga, trenutno vrijedi milion, već je prodat Piniju Zahaviju.
1:0. Klinja ga uvalio.
Mali će biti prodan već ove sezone nekom menadžeru, tipa onom šipcu Ramadaniju.
Koliko Sale znači. Primi loptu u sredini, odigra. Dok on nije ušao nismo došli do gola.
Nikola se zove Rumenko, jebi ga, ja dok vidim, on već dao gol.
Neće on nigdje do januara 2015.
Ninković može odmah da ide. Nije on normalan. Moramo da damo još jedan gol. Igra nam Stanković.