FK Partizan

1. Džoni, mora dodemo da platimo pivo komša sremcima-zaslužili ljudi za današnji rad...

2. Džoni, mora dodemo da platimo pivo komša sremcima-zaslužili ljudi za današnji rad...

Aškovski definitivno ima pivo za ono poseravanje u tortu lololo

3. Jebem mu miša. Zaigra mi srce svaki put kad čujem Kleo... Igrač koji mi je u zadnjih 10 godina najviše radosti u crno-belom doneo... ON SE MOŽE POREDITI sa Saletom Ilićem. Za kratko vreme postaoje legenda kluba. Ajoš što je od Cigana došao pa pokazao GROBARSKO srce, to mu plus do neba...

4. plus mu sto je ko mustafa?to mu ne moze biti nikako plus,nego mana,ako vec gledas tako emotivno...kada se gleda fudbalski,coveka nisu hteli,dosao tamo gde ga hoce i gde ima para.logicno...nije jeo govna protiv zvezde kao mustafa i to je sasvim lepo od njega.

5. Tole jbt iskuliraj. Treba da ih pustimo da budu drugi da se tokom cele sezone nadaju..

6. Hteo sam tamo da napisem na njihovu temu,al necu da ne ispadnem uletac i provokator.
    Samo me zivo interesuje koje ce biti njihove reakcije na ovo:
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/240197/Fudbaleri-Zvezde-na-zahtev-navijaca-predali-svoje-dresove

Sa tribina je stigla instrukcija da se po strani izdvoje golman Boban Bajković i organizator igre Miloš Ninković, kako ne bi bili među svim ostalima - po kojima je osuta prava paljba nezadovoljstva.

Svi preostali Zvezdini prvotimci su navijačima predali dresove, ostavši još oko minut pred njima, dok su sa tribina stizale salve zvižduka i poruka kako oni, takvi, nisu dostojni dresa nekada slavnog i nekada uspešnog kluba.

Sa tribina je stigla instrukcija da se po strani izdvoje golman Boban Bajković i organizator igre Miloš Ninković, kako ne bi bili među svim ostalima - po kojima je osuta prava paljba nezadovoljstva.

Znaci oni su ljubazno zamoljeni da se izdvoje jer se dobro zalazu,a onda su ostali "dobrovoljno predali svoje dresove" verovatno.
    Gde li su sad oni moralisti koji su pljuvali po Kimiju, Partizanu i branili Scepu?
    Ovo nije samar srpskom fudbalu, ovo nije ponizavanje svetinje.. ?

7. Osetili su tu neku potrebu da im daju dresove lololo

8. Eo sad pročešljo temu ovih garagana da vidim kako su oni dušebrižnici koji su kenjali o Kimiju reagovali sad na skdianje dresova i naravno niđe nikog, ovo malo njih što je i prokomentarisalo podržava to.
    I posle kažu da nisu licemeri. Mene samo raduje koliko god da naši navijači padnu nisko naprave glupost toliko njihovi padnu još niže.

9. Ја сам читао коментаре, нешто не видим да се одобрава оно понашање. Коментаре на вестима, не овде на форуму. А погледај шта сам задње избацио тамо на теми, што неко рече..до сад је била брука, сад је срамота.

10. Znaju oni koji su ovde srali na koga ja mislim. Nisam ni video šta si ti napisao a ovde na forumu niko nije ni pomislio da kaže sramota i tako to.

11. Мада, можда су они ортаци и играчи им сами дали дресове, као, осетили потребу...
    Само приватизациј клубова, овако више не иде.

12. Pa evo reko Džaja da su sami doneli dresove u klub jer su shvatili da su pogrešili i da to što su uradili nije lepo. Mi smo jedna velika kurčina od države, da se upišaš od smeha šta se ovde radi. Kao da smo svi mi ovce, ma kakve ovce amebe jebene, takva su im saopštenja u vezi dresova i takva je konferencija za štampu u vezi Kimija i Šćepotelija.

13. Eo sad pročešljo temu ovih garagana da vidim kako su oni dušebrižnici koji su kenjali o Kimiju reagovali sad na skdianje dresova i naravno niđe nikog, ovo malo njih što je i prokomentarisalo podržava to.
    I posle kažu da nisu licemeri. Mene samo raduje koliko god da naši navijači padnu nisko naprave glupost toliko njihovi padnu još niže.

Срамота је и за клуб и за државу, али ипак мања од оног бахатог шетања по терену и узимања траке. Јер правно гледано, оно је кршење закона и неспровођење, а ово није. Стока су и једни и други, али не знам како може да стоји да то да Звездини увек падну ниже. Ко је убио Татона? Ко је убио Ацу Радовића ракетом? Ко је пре неки дан уврштен на листу најопсанијих навијача на свету и тиме још једном добили негативан маркетинг?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.