FK Partizan

1. На страну навијачка препуцавања, знам човека који је родом из Добоја као и Ђура фризура, зна га лично и њега и његове уопште, каже говедо од човека, љигав за све паре, лопина на куб. И једнима и другима такви воде клуб, и онда се ми још питамо зашто нам расту печурке по стадиону, зашто се нема за шампон и ко су Кокеза и Тончев, а ви где су силни милиони од продатих играча, зашто одлазе деца са 19 година и како то да испадамо од Шамрока кад доминирамо у првенству.

2. Koga bole kurac ako ode zbog para. Nek on do tog trenutka ima rezultate, osvoji titulu ili tako nesto pa nek ide gde hoce i kad hoce.
    Nije on legenda partizana pa da zalimo..

3. nikolić mi je do jaja trener iz prostog razloga što ima muda. kad da gol odmah grize da da i drugi, a svi dosadašnji treneri su pičke koje postave autobus čim ga umuvamo. pričam o ekipama jačim od nas naravno

4. Како год, тренери су најмањи проблем у свој овој причи. Највише 10% могу да утичу на резултат. Знам да 92,4% људи неће скапирати јер нису тренирали фуцу али небитно. Са играчким кадром који је имао Вук није могао много више. Требао је само више да тренира строгоћу. Тренер не може да буде пријатељ и другар са играчима, Станоје је знао да Томића пошаље у други тим ако се не варам, он ће постати велики тренер гарантујем, већ сад има добре резултате иза себе.

5. Nije Đura iz Doboja, on je iz Dervente.

6. Drinčić je dobar igrač i kako god stiže, pojačanje je i to pravo. Videćemo dalje, ali mora još najmanje 5 igrača da dovede.

7. Ode vam djemba, dugo je i trajao...Čudi me koja lobanja ga je i dovela,i kako ga nisu nama uvalili

8. Mislio sam, gledajući kako je debitovao, da će biti odlično pojačanje, kad ono....nemam pojma, opet mi je tu neki utisak da je mogao više i da smo trebali da mu damo više šanse....

OTIŠO SI ĐEMBO
    OSTALA JE TUGA
    UVEK ĆE TE VOLETI
    GROBARI SA JUGA ISTOKA ZAPADA I ONI IZ FOTELJE!

9. Pa jest trzao u početku, ali je onda vjerovatno otkrio noćni život u bg i da su beograđanke najlljepše na svijetu i da je hrana dobra, i slične kurčeve

10. Ko će ga znati, opet nisam ga nešto ni video da igra. Kao da je bio doveden ono "Vidi Đemba Đemba, bio u Mančesteru" i kao eto, Đura radi nešto.

11. Izgleda da je red da vi sad dovodite svoje ailtone.

12. Pa možda...ali nekako ništa ne može da se meri sa Ailtonovom debelom pojavom....kad se samo setim.....

13. Ailton i kad je bio fit i fizički spreman bio je debeo, brz ali debeo. Kad se zaukće masa puta ubrzanje i ide ko tane al kad je došo u cigan malu tad je bio van svake forme i toliko debeo da je jedino ubrzanje mogao da uhvati ako ga skotrljaš niz brdo.

14. Đemba je jedini u tom timu koji je znao dodati loptu posle Saše Ilića.

15. Kažem ja tuga je da je ona panjina od Saše Markovića ostala a da je Đemba otišao.

16. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/245208/Djuric-za-Blic-Da-imam-Vujosevica-Partizan-bi-igrao-cetvrtfinale-Lige-sampiona

Nekada sam namerno oblačio nešto pogrešno, vidim posle da me kopiraju neki. Ja im kažem: Momci, zezao sam se kad sam to obukao. Nije to moderno - završio je Đurić.

ĐURIĆ ŠEGA MAJSTOR

17. Umreh od smeha. Majica je spremna, da se opet obuče ahahahaha
    http://www.butasport.rs/2013/12/partizan-zeli-vesovica.html

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.