FK Partizan

1. Djoni ja ne znam ko je osnovan u Zagrebu?

2. http://i41.tinypic.com/2vskrpl.jpg

Stručni štab i navijači najveceg kluba sa najvecim semaforom u Srbiji i svim srpskim zemljama prvi daruju sliku muzeju savremene umetnosti kao gest dobre volje. U pitanju je klasičan sunovrat čovečanstva i ljudske vrste pretočen na platno. Slika je najiskreniji prikaz mladog i savremenog umetnika Duška Krtole na temu "majka je srbska-sever je kosovo-zvezda je pravoslavlje". Sotona i komora (gasna) 2013.

Grobarski Trash Romantizam.

3. http://www.mozzartsport.com/vesti/dzajic-porucio-toletu-prolece-nece-poceti-sa-tobom/66986
    TOLE OSTANI ČITATI SAOPŠTENJA U KOJIIMA NISI TI U GLAVNOJ ULOZI JE ČISTO GUBLJENJE VREMENA

4. Ješić ima taj neponovljivi stil koji ga čini legendom modnih pista.

5. Rasovic smenjen, Nikolic trener.

Opet ispade da je trener kriv za raspad. Nije da sam odusevljen Vukovim rezultatima,al sigurno nije on krivac za to sto u timu imamo 20 morona i sto su svi igraci otisli za smesne pare koje FK nije ni video.

Al ovaj Nikolic je dobar trener. Navijao sam za njega kad je Stanoje otisao. Sa Radom je pravio dobre rezultate,a evo i sa Vosom nije los. Mislim da je dobro resenje. E sad, ni Murinjo nam ne znaci nista ako i na prolece budemo igrali bez spica, bez odbrane , i ako se prodaju Jojic i Zivkovic. Stojke ide za dzabe.
    VIdim da ovaj hoce da dovede Vulicevica i jos jednog iz Vose za dzabe. Kako bilo,samo nek se malo unormalimo kao klub. Mada dok ne ode kompletna uprava, ne nadam se nekom boljitku.

6. Svakako ćemo biti bolji bez Vuka, ali Vuk nije baš toliki krivac. Krojač nas jebe.

7. ljudi jesmo li jebali ŽREBOA danas?

8. i meni je žao što ćemo potrošiti još jednog dobrog trenera uz đuru na čelu uprave... zalizano govedo će jednostavno da ga jebe kao soma što se tiče transfera i sastava ekipe, kao što je radio i svima dosad, i vrtimo se u krug

9. Не могу да верујем, Кинези слепчине! Добро је водио клуб, није ми јасно зашто су га отпустили. Срећом потписали сте са овом ћелавом нубчином, да сте вратили Станоја било би 10 пута теже да пробамо до титуле, овог Николића представљају као да је Мурињо а и вас ће да прода као претходне клубове.

10. Dobar je i Nikolic, nemoj zajebavati. Ja sam kad je oteran Stanoje navijao da njega dovedu.
    Lik je cuda pravio sa Radom, igra moderan fudbal, i nadam se da ce mu dovesti neke igrace da malo poboljsamo igru posto je ova polusezona bila toliko ocajna, da mislim da ne moze gore.

11. Ja ću se opet suzdržati od komentara, zato što ne mogu ni da predvidim šta će da bude. Delujemo loše i jako smo loše igrali, tako da mi je OK što je otišao Rašović. Nikolić.....videćemo, ali ako se ne dovedu neki makar solidni igrači, a posebno u napadu i odbrani jer nam u sredini ne treba igrač, onda džaba.
    Ne mogu da gledam više, što neko lepo napisa negde, "porođajne muke" Kojića.

12. Мени је најзанимљивије како је одлазио из претходних клубова, зато кажем да се бојим да неће "издати" и Партизан ако му се укаже нека боља прилика и понуда. Не кажем да није добар али је чињеница да се свашта прича какав је као чоек. Из тог разлога сам се бојао да га не доведу у Звезду, нека нама Сеја, бар умирем од смеха кад га гледам како се радује.

Не могу да замислим како он ауторативно говори Саши Илићу шта да ради и овај фазон старији од њега и зна фудбала дваес пута више, њега су тренирали само од странаца Матеус, Ребер, Грант ваљда је нешто научио. Видећемо.

13. Jebem li ga, videćemo šta će da bude. U principu nema priča tu puno i ništa ne mogu da nas zavlače. Ako uzme titulu ostaće, ako ne lete i on i Đura, jer neka demagogija u ovom slučaju neće proći. Samo rezultat.

14. Неће Ђура ниђе из те фотеље таман Партизан испао из лиге, можемо се опкладити.

15. Mamu li mu mutavu jebem, prvi čovek koji je uspeo malo da mi ogadi Partizan. Ne malo kad malo bolje pogledam. Dosta. Prozivam se iz navike, a tako i pratim, ovako mi se gadi sve.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.