FK Partizan

1. Cigan je cigan ma kakav dres nosio.
    Stojković je pičkurina a ovaj će biti još veća.

2. Naravno, ipak je Stojković podigao potrošnju bensendina kod manjine za 480% tako da sam zadovoljan njime.

3. Nije smešno ljudi, jedva Miljkovića oterasmo a sad još njegovu cigansku varijantu oće. Jebe Đura i ne vadi, ne gleda nam za dušu.

4. Kako nije Riho, nervni slom su doživeli taj dan. Pun kafić cigana u kraju kada je prošao, ja ušao naručio eKspreso i kiselu, pijuckam, gledam ih, a oni odlepili. Posle sa onom majicom im uterao kurac, opet su zalepili. Slom živaca kakav nisam video kod njih odavno. Zajebavao sam ih, dušu sam im vadio. Koga oni mrze, ja ga gotivim.

5. Mada naravno da se nadam ipak da Vešović neće doći jer je uber-loš igrač.

6. pa kako i da dođe kad smo već doveli vulićevića, obojica su desni bekovi?

7. U pravu je Džoni za Stojketa ja ga nisam gotivio dok nisam skontao koliko su oni prsli zbog toga, koja je to količina nerviranja i mržnje ja sam prosto morao da zgotivim čoveka. A i da ga nije bilo u ovoj polusezoni bili bi plasirani ko Napredak otprilike da se ne lažemo. Izvukao nas milion puta.

8. Mislim da je to patka iz Đurine kuhinje, kao ona da se namerno obuče smešno kako bi kao modna ikona mađija naložio ljude d aje nešto u fazonu, pa onda im kaže da nije.

9. Kožna frula, lagano.

10. Pa kad zasvira mladići borovi, devojke jele.

11. Nisam znao da Sejo Kalač čak i svira,svestrano govedo neko. Ja sam mislio da samo muče.

12. Mislim da odavno nismo imali bolji prelazni rok. Uzesmo iz Vose sta valja, ukljucujuci i trenera.
    Sad vidim da se pominje Milevski, a Sekularac prica da je sredio nekog severnokerjanca sto je pre par dina trebao da ide u Njukasl i PSV al nije dao Kim Dzong ili tako neki "GENERAL ZA SPORT".

Jos ako nikog ne prodaju, mislim da uzimamo titulu lagano.

13. Jos ako nikog ne prodaju, mislim da uzimamo titulu lagano.

Nek prodaju Ostoju i Stankovića i titula je zagarantovana.

Iskreno se nadam da će Nikolić dati Brašancu mnogo veću minutažu u nastavku sezone.

14. Ma ostoja nece igrati, dovedeni su Trajkovic i onaj zabnoravih sad kako se zove iz Vose. Nece ostja videti startne postave sigurno. I sto je jos vaznije, Obrad se vraca na stopera. Sad cemo napokon imati zadnju liniju kakvu dolikuje. Na spicu smo i dalje tanki. Fofana ne uliva poverenje, a Skuletic ne moze sam. Tu moraju jos nekog da dovedu. Valjda je onaj kosooki dobro resenje.

15. jel nama ciganima da rastu zazubice
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=13&nav_category=16&nav_id=799394

apsi i čovića i kokezkakosezove i SVE APSI SVE IM JEBEM

16. Ma djoka. To je samo privodjenje, ide taj kuci danas. I nece biti gonjen uopste.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.