Gde imposibru, pa njima posle Lukica dosao Covic!
Ali da ne mracimo, mutavi je zavrsio gadjanje u Partizanu i to je odlicna vest! Nadam se da su one glasine o BodiDrozi tacne, i da je stvarno zainteresovan za tu poziciju, to bi bilo dobro iz vise razloga - a prvenstveno iz razloga sto je posten. Valjda.
Ja se nadam da ce Ivica Kralj dobiti neku funkciju u FK, pa makar i sportskog direktora.
Slusao sam ga pre par meseci, rekao je da bi voleo,al nece da prica nista jer partizan ima upravu.
Za pocetak da se i zvanicno otarasimo Djure, nema gorih od njega ubedjen sam. Vidite da su i oni skapirali da su im dani odbrojani pa odmah odradise sasvim solidan prelazni rok, da nam malo zamazu oci.
E NE'S KOLEGA!
Stoper iz brage koji je odigrao 13 od 15 utakmica u prvenstvu. Jeeeeste, mi smo velesila koja otima prvotimca bragi.
Lazovic ce vrv da dodje, osim ako mu neko ne ponudi 3x vise od nas, sto nije nemoguce. Delibasic je u ko zna kakvoj formi,al bolji je od Kojica sve i da igra sa upalom pluca i levom nogom pod anestezijom.
Ne zaboravite onog kosookog. Licicemo na fudbalski tim na prolece :)
Pazite, ako dodje Lazovic, sa degaziranim Rasovicem i corkiranim Djuricem, ne da osvajamo prvenstvo i kup bez imalo znoja, vec se otvaraju sanse da se u sledecu sezonu krene normalno i sa kakvim-takvim ambicijama da se u Evropi prezimi.
Jebem ti, samo 48 sati pritvor.... Vučiću , ako ga zadržiš daćemo Ciganima da osvoje kup Radivoja Koraća u košarci...
bomba prelaznog roka - đura iz partizana u cz
Gledam sad Vučića na RTSu al je popizdeo na Ružića i mutavog. Cenim da je mutavi svoje završio odnosno nadam se da je završio. Još sad da se oteraju Mile Burek Jovičić i ostala bagra!
http://www.juznatribina.net/vbforum/customavatars/avatar3305_184.gif
lolo
хахахахаха опет левате са Милевским
Dobili ste nove stolice na stadionu.
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2013/09/10/FK-Partizan-Bumbarevo-Brdo-2.jpg
Gleajte sad kad dovedemo Danka Lazovica
Imam neki osećaj da će nam sledeći predsednik biti još veće govedo
IMPOSIBRU
Gde imposibru, pa njima posle Lukica dosao Covic!
Ali da ne mracimo, mutavi je zavrsio gadjanje u Partizanu i to je odlicna vest! Nadam se da su one glasine o BodiDrozi tacne, i da je stvarno zainteresovan za tu poziciju, to bi bilo dobro iz vise razloga - a prvenstveno iz razloga sto je posten. Valjda.
Ništa novo, kasnite.
Džaja je prvi profurao fazon.
Ja se nadam da ce Ivica Kralj dobiti neku funkciju u FK, pa makar i sportskog direktora.
Slusao sam ga pre par meseci, rekao je da bi voleo,al nece da prica nista jer partizan ima upravu.
Za pocetak da se i zvanicno otarasimo Djure, nema gorih od njega ubedjen sam. Vidite da su i oni skapirali da su im dani odbrojani pa odmah odradise sasvim solidan prelazni rok, da nam malo zamazu oci.
E NE'S KOLEGA!
Zaboravio si na Lukića
I Bata da dobije neku funkciju
Lazović je ronaldo lično i to onaj pravi ronaldo za ove bogalje u klubu
Voleo bih i ja Lazovica u FK. A danas vidim neki "dovode" i Laneta. Njega vec ne bih.
http://www.alo.rs/mobilni/single_news.php?id=43489
Još nam ovaj fali...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=16&nav_id=800619
Nemam pojma ko je ovaj, ali je bolji od Vojislava Stankovića sigurno.
KADA ĆE JEBENI NAPADAČ, BOGAJEBOVIŠEIODBRANUIŠTOPER
Stoper iz brage koji je odigrao 13 od 15 utakmica u prvenstvu. Jeeeeste, mi smo velesila koja otima prvotimca bragi.
Lazovic ce vrv da dodje, osim ako mu neko ne ponudi 3x vise od nas, sto nije nemoguce. Delibasic je u ko zna kakvoj formi,al bolji je od Kojica sve i da igra sa upalom pluca i levom nogom pod anestezijom.
Ne zaboravite onog kosookog. Licicemo na fudbalski tim na prolece :)
Meni isto deluje da ćemo makar solidno izgledati, svakako bolje od musavih. Mada opet, videćemo šta će oni da urade u prelaznom roku.
Taj iz Brage je i meni sumnjiv, em smo tamo poslali Miljkonija i zajebali ih, em je čovek igrao za Bragu ove godine. Nije neki duvač klupe.
Deliba je OK skroz, ima 32 godine i odlično će da legne. Lazović vrh. Kosooki je sigurno bolji od Kojića.
Fino to deluje. Da ugasimo mi lepo kurvu i ove godine.
Pazite, ako dodje Lazovic, sa degaziranim Rasovicem i corkiranim Djuricem, ne da osvajamo prvenstvo i kup bez imalo znoja, vec se otvaraju sanse da se u sledecu sezonu krene normalno i sa kakvim-takvim ambicijama da se u Evropi prezimi.