FK Partizan

1. Djura i kompanija pokusavaju ovim prelaznim rokom da se operu,a sad trba izvrsiti najveci pritisak da odu, a ovo corkiranje nam je bas dobro leglo. Jednostavno, ne smeju da prezive zimu u Partizanu.
    Prelazni rok za sad odlican, po transfermarktu Lazovic je nas a i ja mislim da je to 99% gotova prica. Znao sam odmah cim sam video da je slobodan igrac.
    Ovo za pricu oko pisca Koelja mi deluje nerealno. Jesmo mi retardiran klub, al da dovodimo pisce da nam igraju stopere, to mi je tako, ne znam.. Zvezda.
    Uzdam se u kosookog, on navikao da radi pod pritiskom, nasi samo treba da se deru na njega i da pokazuju utoke i nozeve,ako treba trcace on i na rukama samo da prezivi.
    A za Delibasica sam nekako nezainteresovan. Dobar je on BIO, e sad sta je i koliko igrao u poslednjih 2 godine nemam pojma,al nesto sumnjam da se naigrao i da je u formi. Al makar bio i na klupi, dobar je. Smaraju vise sa onom pricom podmladjivanja. To se radi ako hoces da ih zadrzis a ne da ih prodas za prvo milionce koje stigne. Tako da, nek dovode slobodno matorije igrace,al nek valjaju. Evo i Simon je slobodan ako sam dobro cuo, i njega mislim da ce da vrate.

2. partizani bolje rade prelazni rok od petokrake.dovode igrace koji su odlicni za nasu ligu,ocerupali vosi sta je valjalo i vracaju dobre igrace.ako lazovic dodje,odlican prelazni rok.ako jos onaj stoper dodje(mada se ne zna kakav je,al tesko da je losiji od ovih sto igraju fudbal u nasoj ligi)bice im banja.igrao je makar jaku ligu.sve u svemu,lagano ce osvojiti titulu.zvezdu drzi ime,vosa da moze i spajalice bi (pro)dala nekom,ovi ostali nisu ni za kurac.mada,gotivim jagodinu zbog odlicne igre za njihove mogucnosti protiv rubina.

3. Realno smo imali gorih letnjih prelaznih rokova od ovog zimskog!

4. Vraća nam se Babović tako da ni titula više nije sigurna

5. Solidno ste se pojačali, još ako dođu ovi što se pominju, titula je vaša, lagano.

6. Odličan prelazni rok za naše uslove, sad ćemo da ličimo na tim.

7. Nazalost tih godinu i po bice samo 6 meseci, ali daj sta das.

8. partizan je sranje

9. lagano ce da osvoje titulu.odradili zimski prelazni rok bolje nego sto im glavni konkurentni(svi zajedno)odrade letnji.ako kojim slucajem dodje i onaj iz portugala...u onom neverovatnom slucaju da dodje i lane,onda je ubedljivo najbolji prelazni(makar zimski)rok u poslednjih dosta godina.glavni konkurent(i)su ojadili i ono malo svoje bede sto su imali,a ni kurca nisu doveli.ne znam samo kojim cudom mogu 11 dana pre kraja prelaznog roka mogu da dovedu neki,makar i sumnjivi kvalitet.

10. Portugalac reče da neće u Srbiju jer mu je slaba liga.

Lane bi bio odličan, a videćemo da li će doći. Još onaj Koreanac ako dođe do jaja, mada nemam pojma kakav je uopšte, ali bolji je od Kojića. Je l' zna neko u kojoj je to fazi?

11. Ma vazi. Nadj klosarcina raspala, ili neko drugi, svejedno, rece da mu je plata previsoka, naravno da ce da kenja da su neki drugi razlozi.

12. Nađe pederu napušiš se severu!

13. Čekaj kome plata previsoka, onom iz Severne Koreje koji tamo igra za šaku pirinča? Albert Buđ sisa kurac tuđ!

14. Valjda Lanetu. Ne verujem da je kosookom.

15. A jbg nije Lane Stojićevo magare ko Kojić pa da oće da igra za kikiriki i plaćen račun vikednom na nekom od elitnih splavova.
    Mada i ne mora Lane da dođe samo da ne ode kod čerge, dovoljan je i Danko a doveli smo i Škuletića. Kosooki ne znam kakav je al što da ne probamo sa malo egzotike iako sam ja više za nekog južnoamerikanca koji zna nešto sa loptom znači ne neki ko Eduardo onomad.

16. Ne bre, Portugalcu visoka plata. Koju nema i nece dobiti jer nije potpisao.

17. Ma to meni odma bilo neralno taj lik igra redovno u Bragi koji mu je interes da dođe u njiva ligu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.