Вуле, кад се креће из Чачка и где? Ишао бих и ја.
А што се тиче оног инцидента са Марковићем, то је глупост класична и тотална неистина. Познајем Маркеца цео живот, дуго сам тренирао са њим и да је стварно било шамарања, рекао би ми.
Десило се то да је осећао у себи кривицу што је одиграо лош меч и да је самог себе шамарао, у фазону ''кретену један, могао си много боље'' и сл. И ту је настало ишамарали Маркце и сличне глупости.
Још као мали је на тренингу ударао самог себе кад не би дао гол или кад не би остварио оно што је испланирао у глави :)
Romantičaru, sad za subotu nisam siguran da cemo ici organizovano, ali za derbi ce ici najverovatnije mini bus. Mi to sredimo sve pre puta jer sami sve organizujemo, tako da se spisak zna par dana unapred. Mogu da ti ostavim mesto, bice jeftin put. Posalji mi na PVT link od fejs profila ili tako nesto.
Шамар је вероватно био наручен од Ђуре. Ови га мало ошамаре и они га касније продају, јер он као више није 'тео да остане. Они узму паре и опросте му што су га тукли. И сад ови из врха фудбала, Толе, компанија.. негирају да га је неко ошамарио. Па нормално да ће мали да се укења и збрише одавде првом приликом.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hoće. Samo za vikend da pobedimo radi mira u kući pred Kup i onda da što mirnije odigramo tu tekmu. Kvalitet je na našoj strani, to je sigurno.
Dzoni, jes poceo da ides na tekme?
Nekada sam gotivio Partizan, a onda se vratio Stefan Babović i tada sam ih zamrzeo više no išta.
Ne, ali razmišljam da krenem ponovo. Za vikend idem siurno. Momenat je takav da ko god može treba da ide na tekme.
Ja batalio nemam s kim da idem, ako ima neko voljan da mi se pridruzi...
I mene je to jebavalo Dzanki, al napravismo neku grupicu ovde u Cacku, pa nas ide po kombi skoro uvek...
Вуле, кад се креће из Чачка и где? Ишао бих и ја.
А што се тиче оног инцидента са Марковићем, то је глупост класична и тотална неистина. Познајем Маркеца цео живот, дуго сам тренирао са њим и да је стварно било шамарања, рекао би ми.
Десило се то да је осећао у себи кривицу што је одиграо лош меч и да је самог себе шамарао, у фазону ''кретену један, могао си много боље'' и сл. И ту је настало ишамарали Маркце и сличне глупости.
Још као мали је на тренингу ударао самог себе кад не би дао гол или кад не би остварио оно што је испланирао у глави :)
Romantičaru, sad za subotu nisam siguran da cemo ici organizovano, ali za derbi ce ici najverovatnije mini bus. Mi to sredimo sve pre puta jer sami sve organizujemo, tako da se spisak zna par dana unapred. Mogu da ti ostavim mesto, bice jeftin put. Posalji mi na PVT link od fejs profila ili tako nesto.
До јаја онда, рекао ми друг да се иде и да је јефтино па ми одговара. Ај шаљем.
ja imam uvek besplatan prevoz, marica :)
Kad je usput ovima iz BG-a, ortak zovne Simu i oni nas pokupe, kakva marica, mada i to smo planirali par puta :)
Šo se šamaraš decxko Markoviću pa širiš totalne neistine i laži?
Kako bre misliš da je ošamario sam sebe, nije mi jasno?
Mislim ako je ošamario sam sebe, što je van pameti, što je rek'o da ga je neko drugi ošamario?
Ma jeste ga verovatno onaj jedan munuo.
Kako god, to treba ostaviti iza i k'o što rekoh, pobediti Jagodinu da se popravi skroz raspoloženje za razmontiravanje svinjca.
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=46#post_1878469
Čekaj Kizo, ti nikada nisi čuo za auto-šamaranje lololo
Ma čuo sam, al Lazare dećkić šo kompromituješ sporcke delegate koi su došli da ti objasne neke stvari na stručan način?
Хаха! Какав коментар.
Шамар је вероватно био наручен од Ђуре. Ови га мало ошамаре и они га касније продају, јер он као више није 'тео да остане. Они узму паре и опросте му што су га тукли. И сад ови из врха фудбала, Толе, компанија.. негирају да га је неко ошамарио. Па нормално да ће мали да се укења и збрише одавде првом приликом.
Šamarajte djecu u školama, a ne na fudbalskim terenima, stoko jedna. Moraju navijači da vaspitavaju fudbalere jer ih nisu u školi pravilno naučili.