FK Partizan

1. Odmah da naglasim, meni ovo nije loša utakmica.
    OFK-a nije baš u totalnoj defanzivi, izlaze na našu odbranu, posebno Purović. Brane se, ali nisu svi na gol liniji.

Mi ne igramo loše. Imamo inicijativu, doduše malo slabije stvaramo šanse, ali ima i šansi i situacija. Prvi gol prelep, majstorija Tomića. Golman tu ništa nije mogao, jednostavno tri puta su tu pravili prekršaj. Tomić je izvodio dva puta. Prvi put štelovao nogu, drugi šut dokazao da je naštelovao.
    Stvorili su koju šansu i oni. Ono kada je Simić promašio loptu je bila odlična šansa. Gol su dali lepo glavom, ništa Stojković nije tu mogao.
    Naš drugi gol je čist kao suza. Prešla je lopta, to je jasno.
    Na kraju ova situacija gde je Marković bio u duelu sa onim njihovim nije penal i smešno je što to traže.

Igraju naši OK, niko ne igra loše. Možda Vukić malo bolje mora, i Babović takođe. Ostali solidni. Volkov manje nego obično pritrčava u napad, al' to je do Granta verovatno. Najzad dva špica, što se oseti i tako mora da igra Partizan u našoj ligi. Naravno primećujem i manjak centaršuteva, mada nemamo visokog napadača pa i ne treba da ih bude previše.

Biće zanimljivo drugo poluvreme, mi moramo da damo još jedan gol da bi bili sigurni, jer ako ne damo, postoji mogućnost da OFK-a izjednači s' obzirom da nije bulja ekipa i da igra kući, dok je nama pobeda imperativ, ali ovaj put možda i najveći ove sezone, pa tu ima prostora za nervozni kiks.

AJMO CRNO-BELI OOOO

2. Џони брате што ниси на стадиону :Д ја да сам Београђанин не бих ни једну пропуштао :Д

3. Cokuliću, nisi se ni rodio, kad je Djoni dominirao na stadionu :)

4. Џони брате што ниси на стадиону :Д ја да сам Београђанин не бих ни једну пропуштао :Д

Sukob na tribini je doveo do velikog razočarenja kod mene. Atmosfera je ozbiljno narušena i namam volje da idem.

5. Иди подржи "Млађахне Дећке" забрањене :Д

Cokuliću, nisi se ni rodio, kad je Djoni dominirao na stadionu :)

Јбг :Д на младима свијет остаје :Д

6. Cokuliću, nisi se ni rodio, kad je Djoni dominirao na stadionu :)

Pa tu je negde prohod'o možda lolololo

Иди подржи "Млађахне Дећке" забрањене :Д

Podržavam ih ja svakako, ali nekako, znaš tamo ja idem radi one lepe atmosfere, pevanja, zezanja i samog onog tripa "fudbalskog dana", sada to nije tako, al' eto me opet kada bude :)

7. Ма распали сте се дефенитивно. Клинчудија подржава алкатраз а не знају ни шта је алкатраз :) ОНИ СУ АЛКАТРАЗ ОНИ СУ ГРОБАРИ а нико преко 16 нема, и опасно ме иритира, јбт ја им боље знам ради чега су се распали него они :)
    И ја на крају комплексаш а појма немају :)

8. Pa dobro taj sukob ima svoje aktere i korene, i ne bih tu mnogo da se mešam. Ja sam za pomirenje u ovom jako bitnom trenutku.

Što se tiče tekme, po meni, lošije smo odigrali drugo poluvreme. Tačnije nekako smo manje produktivni bili, a čini mi se da smo imali loptu više u nogama. Kao da smo malo lošije reagovali na izlazak OFK-e....ne baš potpuni izlazak, ali opet nešto ofanzivniju igru.
    Ključni trenutak su dve vezane odbrane Stojkovića, posebno ona prva i to nam je donelo ovu tesnu pobedu na kraju. Opet kažem svaka pobeda je dobra i bolje pobediti ovako, nego rastočiti nekoga kao Užice, a igrati 0-0.

Kod Granta mi je OK bilo to što Ilić i Vukić ne igraju u isto vreme, i odlična izmana Marković-Smiljanić. Ilić-Vukić takođe, mada sviđa mi se prva izmena zbog pojačavanja sredine. Druga je izmena dva ista igrača.

Igrači dobri. Miljković samo malo nesiguran, a Vukić ispod nivoa.
    Najbolji igrači su nam na ovoj utakmici bili Stojković, Tomić i Kamara. Kamara je čovek koji može da trči dve ovakve tekme. Raduje i to što je Dijara igrao skoro celu tekmu. Nije odigrao baš sada nešto vrhunski, ali OK.

Sve u svemu, tesno ali zasluženo, prva prolećna pobeda.
    Potez utakmice: Tomićeva golčina iz slobodnjaka.
    Negativnost utakmice: Zvižda Markoviću pri izlasku sa terena. Dečko je biser našeg kluba. Teško mi je da poverujem da voli Partizan onaj koji njemu zviždi.

9. Sledeća utakmica:

Partizan - Jagodina
    17.03.2012. 17:00
    Stadion Partizana

Prenos: Arena Sport 1 (direktno)

10. I rekoh aj čisto da bacim ovaj klip ako neko nije gledao.
    Stariji je klip, uradio ga je Sale Rus. Jednostavno, ako si Grobar na ovaj klip se ježiš. Jeste jedan od ranijih njegovih radova, al' po meni najbolji.
    http://www.youtube.com/watch?v=7L2sbBEcvHY

11. Па сад, дал су звиждали Марковићу или Гранту што га вади из игре?

12. Па сад, дал су звиждали Марковићу или Гранту што га вади из игре?

Vidiš i meni tu nešto nije najjasnije, pošto se skandiralo njegovo ime pre toga. Ja se nadam da se nije njemu zviždalo. Ipak je klinja naše dete, a mislim da će ostaviti ozbiljan trag ne samo kod nas, nego i u Evropi.

13. Ма распали сте се дефенитивно. Клинчудија подржава алкатраз а не знају ни шта је алкатраз :) ОНИ СУ АЛКАТРАЗ ОНИ СУ ГРОБАРИ а нико преко 16 нема, и опасно ме иритира

Не зајебаји децхко , најбољи навијачи били и остали. Посећеност није битна , нити су битне кореографије. И не подјебавај клинчудију од 16 љета јер сте ви од њих настали.
    Што се мене тиче могу само да поштујем стару гарду навијача у којој је био мој ћале. Можемо само да се сјећамо дивних осамдесетих и казнене експедиције , великих енглеских застава и панк музике, бакљада и жешћих туча по сатрој југи , док су цигани доводили трубаче на сјевер маракане и покушавали картонима да ископирају Италијане. Морам да признам да су се у међувремену научили занату , ал' да га јебеш противник не треба да се заљуби у твоју кореографију него да се усере кад види хиљаде лудих навијача који дивљају у ритму и подржавају свој клуб најбоље што могу , без обзира да ли он губи или добија. И сваки реалан циган и неутралан навијач ће рећи да смо ми по том питању непрекосновени. Ми и она говна од торциде , и они су стара гарда.

http://www.youtube.com/watch?v=W4Iw1Gkgxps
    Џони , пошто већ качиш клипове могу само да ти препоручим овај. Мој отац је на неколико слика а и фино је вратити се коренима и видјети ко нас је основао. Ова говна у максерицама и шушкавцима би ја истјерао са трибине и њих и ћелавог Џонија и курце који су од југа направили циркус са кореографијама и папирима , почињемо да подсјећамо на сјевер.

14. Odličan klip i naravno da znam za njega. I njega je radio Sale Rus. To mi je jedan od omiljenijih naših klipova. Slažem se i za ove indijanere sa šuškavcima. Treba slediti duh "Kaznene Ekspedicije" i tih vremena.
    Moj ćale nije bio Grobar ali očevi većine mojih drugara su i dan-danas na stadionu. Imam enorman respekt za tu staru ekipu Grobara.

ал' да га јебеш противник не треба да се заљуби у твоју кореографију него да се усере кад види хиљаде лудих навијача који дивљају у ритму и подржавају свој клуб најбоље што могу , без обзира да ли он губи или добија

Sve rečeno, mada tu je razlika u mentalitetu između njih i nas. Grobarska Anarhija je i meni omiljeni pravac sa kog smo skrenuli.

15. Evo usput ko nije gledao, golovi sa današnje utakmice:

Strelci: Tomić - 28. minut
    Batioha - 38. minut
    Ivanov - 44. minut
    http://www.youtube.com/watch?v=StHUyj5aals

16. Grobarska Anarhija je i meni omiljeni pravac sa kog smo skrenuli.

И на жалост скрећемо све више , а ова смијешна свађа између Значкатразоваца и Забуњених је још један доказ за то.

17. И на жалост скрећемо све више , а ова смијешна свађа између Значкатразоваца и Забуњених је још један доказ за то.

To jeste, ne podržavam ni jedne ni druge, mada poznajem sve.
    Opet meni ovo izgleda kao dobar momenat za ponovno ujedinjenje jer je mnogo bitna peta titula za redom. Ako ove godine uzmemo titulu, a moramo da se podsetimo da je ova godina puna problema, od Genka i Šamroka, pa preko ove podele i na tribini i u klubu, koliko ćemo tek dominirati onda kada problema bude manje, a više od ovoga ne može.

Što se tiče pravca, mislim da tu povratka nema nazad. Neke nove generacije su došle, ali mislim da treba da se beži od papirića, koreografija i tako tih sranjca i da budemo Stoka, kakva smo uvek i bili.

18. Гробари су некад били браћа , сви под једну заставу и сви под један грб. Све се пормијенило јеби га , кад се само сјетим колико смо прегрмјели пораза и како смо увијек били уз Партизан и пјевали. Кад се само сјетим како смо се смијали и пратили Партизана до побједе и без обзира што су нам противници пунили мреже. Па онда ове деведесете и читава прича како смо шиптарски
    и хрватски клуб , глупости о Фрању и најзад Звездино освајање КЕШа које смо дочекали са осмјехом и честитали комшијама.
    Кад се сјетим овог
    http://www.youtube.com/watch?v=G9zOiCe185Q
    а затим овог
    http://www.youtube.com/watch?v=1X5YXhBWRPU
    Срце ми буде пуно , јер ми смо један клуб ми имамо срце и душу , ми смо оставили неизбрисив траг на наш Спорт и дали смо толико имена.
    Да не набрајам од Манцеа до Дивца и Ђорђевића , само оћу да кажем да смо ми много изнад ових свађица и овај мали пад у клубу у последња два кола буде смијешан , осим тога ништа није готово , још имамо велику предност над комшиницом а ево видим и Воши иде све горе.

ЗА ДРУГЕ СЕ НАВИЈА..

19. Lepo si to sažeo i dobre si klipove stavio. Dobre momente. Svađa će proći i ide se dalje. Opet ćemo da pevamo kao protiv Sampdorije kada smo gubili pre par godina i pola sata posle utakmice. Ili kao protiv Arsenala na 3-1 za njih, protiv CSKA u Areni, protiv Artmedie kada nije išlo...da ne nabrajam.

Mislim da će to onako biti potpuno rešeno na Derbiju kao što je i rešeno prošle godine, mada ove godine smo u još boljoj bodovnoj poziciji, a tim kao tim je svakako bolji od komšinicinog, a još plus i navikli su ovi igrači da je siluju poslednjih godina.

.....PARTIZAN SE VOLI!

http://www.youtube.com/watch?v=-Yr26fXAjkw

20. Žao mi je što nisam otišao na utakmicu danas, čini mi se da je navijanje bilo dobro. Igra solidna, biće to sve bolje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.